Ga naar inhoud


Vastlopen DB tijdens uitschakelen via menu.


Gast

Aanbevolen berichten

Wie kent dit probleem en heeft er de oplossing voor.

 

Geregeld komt het voor dat mijn DB vastloopt als ik hem via het menu uitschakel. Hij loopt dan zo vast dat het noodzakelijk is een nieuwe firmware te uploaden. Het resetten met de drie toetsen heeft geen zin. Alleen het logo van Dream Multimedia is zichtbaar, maar hij start niet door.

 

Ik heb van alles geprobeert, netwerkkabel los, seriele kabel los, harddisk los, maar niets helpt.

 

Als ik hem in standbij mode laat staan, dan heb ik geen problemen.

 

Wie helpt mij verder? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik had dit toevallig gister nog.. toen heb ik voor een kennis een nieuwe zenderlijst ed. geladen, dus ik heb die van mij van de stroom afgehaald ed. toen ik hem weer aansloot bleef de box hangen op het logo (hij was toen +/- 15 minuten van de stroom geweest) hij had er met traveller 31-05 wel vaker last van maar dan deed ik gewoon de stekker er een keer in en uit en dan deed hij het weer ... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> nu echter met traveller 22-06 is dit de eerste keer en blij hij dus ook goed hangen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />...nieuwe flash was noodzakelijk <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> ik heb geen idee waar het aan ligt mischien een foutje in enigma oid. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

welke immage gebruik je ?? en had je dit toen je hem via het 'hoofdmenu' uit deed of door je uitknop een tijdje in te houden en dan uitschakelen ?

 

groetjes...

That's Right, PINK FLAMINGO !

 

Humax 5400Z -->Aston simba 202 draaibaar 60cm triax-->4x Dreambox 7000s met 80cm/1m/1,2m triax draaibaar met 160gb Samsung Spinpoint! Salora schotel 150cm draaibaar.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben ook huiverig voor het uitschakelen via het menu... Ik gebruik gewoon de standby-knop. Ik heb ook begrepen dat de Dreambox heel weinig stroom verbruikt in standby mode, dus geheel uitschakelen hoeft toch niet?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik gebruik zelf traveller 22-06. Maar vanaf heden laat ik hem gewoon standby staan. Ik heb ook begrepen dat de DB heel weinig stroom verbruikt in standby mode. Ik heb namelijk geen zin iedere keer een nieuwe image serieel in te laden. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het blijven hangen van een box bij afsluiten kan ook wel eens gebeuren als je een pc met een nfs share eerder afsluit dan je dream box, ik draai nu de laatste versie van ronaldd, en heb eerlijk gezegd geen afsluit hangers meer gehad, zelfs restart doet het.

 

greets Rongogo

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi

 

ik heb pas een nieuwe dreambox, met daar in de image van roland van 15-07. ( ingezet door verkoper)

 

Als ik in standby ga via menu, dan reageert hij niet meer als ik hem terug wil opzetten en moet ik hem resetten met de drie knoppen en start hij normaal terug op.

 

Restart lukt wel.

 

 

dreambox two ,  BigBisat met Smart Titanium, Alps, en 2 X Inverto Black Ultra

VU+ solo2 met defecte tuners

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...