Ga naar inhoud


Defiant


Gast

Aanbevolen berichten

Ik ben nogal benieuwd of ze de defiant aanpassen zodat hij de nieuwe firmware's ook kan inlezen?????

Ik bedoel de emu versie's.

Ik vind het wel leuk om een beetje te prutsen met defiant.

 

Iemand??????

Link naar reactie
Delen op andere sites


@ NeoX,

 

Nee, hier vind ik dat JIJ jezelf verkeerd opstelt! Jij hebt hier in het verleden ook al heel veel vragen gesteld waarvan het antwoord te vinden was als je een beetje beter gezocht had. En jij bent dan ook blij als je een normaal antwoord krijgt.

 

Het is niet te bedoeling om op dit board alleen nog maar erop te wijzen dat je beter moet zoeken.

 

Het is de bedoeling dat we elkaar helpen! Een vraagteken zetten is dus geen hulp bieden, en ik vind sowieso dat er hier veel te vaak ontwijkende antwoorden worden gegeven die alleen maar verkwistende ruimte opeisen, uiteindelijk is er dan na enkele vervelende opmerkingen toch iemand bereid om een goed antwoord te geven, dan had je dat ook direct kunnen doen.

 

Ik zal vanaf nu nog beter in de gaten houden dat er normale antwoorden worden gegeven, tenzij dat natuurlijk vragen zijn die ERG voor de hand liggend zijn. Maar ik zou graag zien dat er hier toch iets beter geholpen mag worden.

 

M_Z

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik moet zeggen dat ik hem ook niet echt een vraag zie stellen hoor maar het zal wel aan mij liggen en ik heb ook vaak zat moeten aanhoren dat ik moest zoeken ga ik dan klagen dacht het niet <img src="/ubbthreads/images/graemlins/disc.gif" alt="" />

het is een feit dat een koe meer schijt dan een geit want had die geit dit geweten had ie vast meer dan die koe gescheten

Link naar reactie
Delen op andere sites

De vraag is duidelijk, na de officiele versie van Defiant die door Salvador is uitgebracht zijn er door o.a. Toro nog nieuwere versies uitgebracht die verschillende firmwares wel kunnen openen die in de 2.61 van Salvador niet geopend konden worden.

Door de komst van de EMU versies die Dynamite heeft gemaakt, was er dus ook weer de behoefte voor een aangepaste Defiant versie. En ook die versie is dus uitgebracht door Toro (waarvoor veel dank).

 

Het gaat er niet om dat er geklaagd wordt over jouw anwtoord, het gaat erom dat ik graag zie dat als je het antwoord weet en dat met ons wilt delen, dat je dan een fatsoenlijk antwoord geeft. En als je jouw kennis niet met ons wilt delen, laat je een posting beter achterwege!

Link naar reactie
Delen op andere sites

nou volgens mij kan ie nu wel dicht anders gaat het maar steeds verder en verder close te topic plz <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/anoniem.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...