Ga naar inhoud


HULP :) nationale zenders


Gast

Aanbevolen berichten

Hoi,

Ik ben Igs en een jaar geleden was ik begonnen met nederlands te studeren. Nu kan ik wat meer dan "gooiedag" begrijpen en ik zou graag nederlandstalige tv zenders willen ontvangen.. MAAR.. de nederlandse nationale zenders zijn gecodeerd.

Is er een kaartje die ik kan kopen? Ik woon in Italie en misschien is het geen verrassing dat sat-winkels geen grote hulp geven als je over NLtv vraagt. Kan iemand me helpen? Alstubliiiieft <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

IGS

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hoi igs,

Voor de Nederlandse kanalen heb je inderdaad een smartkaart nodig en een ontvanger die mediaguard ondersteunt.

Verder heb je nog een Nederlands adres nodig om deze kaart te kunnen bestellen bij Canaldigitaal Nederland.

 

Groet

alphasat.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt alphasat!

In Italie gebruiken we mediaguard ontvangers ook daarom er geen probleem is. Wat betreft die smartkaartje, meen je dat ik een abbonnement op Canal Digitaal moet krijgen? Ik heb een paar Nederlandse vrienden die me kunnen helpen, maar ik zou graag een Free To View smartkaart (zoals de engelse BBC card) vinden... als zulk een kaart bestaat... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Voor alle duidelijkheid: Je kan sinds de invoering van Mediaguard V1+ (Seca-2) de card niet meer bij Canal Digitaal bestellen. Smartcards worden los verkocht bij de detailhandel, gemiddelde winkelprijs zo'n 69 a 79 euro.

 

Hoi, Swaag.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Die E15 per jaar is alleen voor het TOP-box pakket. Je bent niet verplicht om E15 per jaar te betalen. Gewoon een kaartje aanschaffen voro het basis pakket is genoeg, en je kan jaren kijken zonder verdere kosten.

Alleen voor dat TOP-pakket krijg je een ander telefoon nummer, en theoretisch (volgens zeggen) wordt je dan sneller geholpen bij problemen, en je hoeft niet jaarlijks je opnieuw schriftelijk aan te melden voor verlenging. Dat gebeurt dan automatisch.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nee,

€ 15 voor SetTop (nodig voor maandelijkse keys) p/j.

Basis pakket bevat nog wat discovery-achtige extra's en kost zo'n € 6.50 p/m, maar dan hoef je die SetTop niet meer af te rekenen.

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/angel.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.