Ga naar inhoud


Frustratie over Canaldigi-anaal


sattools

Aanbevolen berichten

Even de frustraties over Canaldigi-anaal van me afschrijven.

 

In mei na de betaling aan C- mijn abo laten omzetten naar het semi-gratis pakket van 15 euro p/j via een schriftelijk verzoek. Geen post gekregen onder tussen, dus ik nam aan dat het wel goed was, krijg ik v/d week weer een rekening. Gebeld, 50 min wachten, drie keer doorverbonden, krijg ik zo'n administratie trut aan de lijn. Nee, niks ontvangen, jammer, ja dat wordt weer betalen meneertje, stuur nog maar een briefje, tsja we hebben duizenden klanten dus er kan wel eens wat mis gaan, we gaan niet iedereen bellen of ze het abonnement nog wel willen, niks mee te maken gewoon betalen en nog maar eens proberen een brief te sturen...tuut tuut tuut.

 

Je zou ze toch zo onder hun buro-tjes door willen trekken die vuile schoften!

 

Dit keer naaien die honden me niet (hebben ze eigenlijk al heel lang gedaan want dat product van ze is werkelijk waardeloos), ik stuur ze aangetekend nu de opzegging, dan maar wat meer kosten.

 

Bah, ziek wordt je er toch van die eikels of niet?

Mut@nt HD2400 met 1x sat en 3x cable met Ziggo, 1TB HDD op OpenPli 4.0 met Oscam.

Azbox HD Premium+ met 1x cable met Ziggo en 1x sat, 500 GB HDD op E2 met Oscam.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Die trutten bij anaal- beantwoorden niet alleen de hotlijn daar, maar als ze niets anders te doen hebben, hijgen ze ook nog op enkele van die 06 sexlijnen. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
ik stuur ze aangetekend nu de opzegging, dan maar wat meer kosten.

 

Had je wellicht beter gelijk de eerste kunnen doen. Canaaldigitaal is absoluut niet de enige die dit soort berichten niet ontvangen. En bottomline is het natuurlijk dat er eens een brief zoekraakt of verkeerd word bezorgt.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Daar kun je weinig tegen doen, als je aangetekend moet opzeggen en je doet dat niet en ze zeggen dat ze niets ontvangen hebben bewijs maar dat ze het wel hebben ontvangen.

 

Maar het kan ook zijn voordelen hebben met de seca2 kaart het inschrijfformulier opgestuurd en 5 maanden later nog het hele pakket, tot ik zelf belde toen was het snel over.

De administratie zal wel een beetje rommelig zijn,groetjes <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...