Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Gast

/tmp/tools.tar.gz not found

Aanbevolen berichten

Gast

/tmp/tools.tar.gz not found als ik op dreamflash menu druk krijg ik nu deze melding maar heb het bestandje wel geinstalleerd wat doe ik fout

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Citaat:
/tmp/tools.tar.gz not found als ik op dreamflash menu druk krijg ik nu deze melding maar heb het bestandje wel geinstalleerd wat doe ik fout


Hier het zelfde probleem...terwijl het wel in tmp staat.. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />
Daarna is het ook niet meer mogelijk om met blauwe knop in het pluginmenu te komen..eerst weer rebooten..daarna is tools.tar.gz verdwenen uit de tmp dir...

digipaps

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

chmod 755?

 

Groeten <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Citaat:
chmod 755?

Groeten <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />


Geprobeerd, geen verschil...krijg melding:

"tools.tar.gz" not unpacked.... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />
nog iemand een idee??

digipaps

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Leuk om te lezen dat jullie ook met de FlashWizzard aan het stoeien zijn.

 

Welke Image hebben jullie in de Flash van de Droomdoos zelf staan ?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik heb hetzelfde probleem met pli1506 "tools.tar.gz"not unpacked. Daarna heb ik de pli1606 erop gezet om te kijken of ik het hier ook zie, als ik hier naar plugin/dreamflash setup ga krijg ik een spontane reboot. Ik ben nog steeds niet in staat geweest dat ik "dreamflash administration" te krijgen zodat ik ermee verder kan. Hopelijk is hiervoor een oplosing binnenkort. Bij b.v. Hydra werkt het namelijk wel. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Ik werk hier met pli en kan zonder problemen dreamflash gebruiken. Hoe zetten jullie dreamflash op de DB? Want daar zijn verschillende mogelijkheden voor welke echter niet allemaal even fijn werken.

 

Groeten, Starcopy

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Citaat:
Ik werk hier met pli en kan zonder problemen dreamflash gebruiken. Hoe zetten jullie dreamflash op de DB? Want daar zijn verschillende mogelijkheden voor welke echter niet allemaal even fijn werken.

Groeten, Starcopy


Ik heb even geprobeerd met de pli 16-6
Op usb installeren gaat niet (spontane reboot)
Op hdd werkt wel
Op nfs (weer die spontane reboot)
Op cf card niet geprobeerd

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik heb uiteraard verschillende manieren geprobeerd. De meest logische was via FlashWizard2.0 de dreamflash files te copieren. Dat werkt dus niet, toen heb ik de files handmatig gekopieerd. De twee flash_setup files naar de /var/tuxbox/plugins en de tools.tar.gz naar de /tmp. De versie dreamflash is 1.3b.

Wat doe ik fout ? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Ik heb pli 16-06 als basis .

de usb via telnet geformateerd en gemount.

dreamflash 1.3b met ftp erin gegooid.

blauwe knop -> plugins en USB geselecteerd en op OK gedrukt.

Box opnieuw opgestart en <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

 

heb daarna de monster image van 25MB met flas-wizard geinstalleerd. beide draaien als een tierelier .

 

Ruud

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Hier ook geen probleem.

Ik vertrek echter wel met enigma image in de flash.

dan de usb met flaswizard geinstalleerd;

Dan Rud en Pli op de stick, werkt goed behalve Sky op pli, maar dan gaat dan weer met Rud wel, dus...

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Ruko, hoe heb je die dreamflash versie er dan met ftp in gedaan ? gewoon de 2 setup files in /var/tuxbox/plugins en de tools.tar.gz naar /tmp en dan met de usb setup geen melding dat de "tools.tar.gz is not unpacked"? dat is bijn a niet te geloven, ik krijg het op deze manier niet aan de gang zowel met 1506 als met 1606 die reboot spontaan. Heeft nieumand anders deze ervaring ? Ik wil graag met usb gaan werken maar nog niet eenmaal de kans gehad, wel met een andere image maar ik vind nu juist de pli zo fijn werken. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Citaat:
Ik heb hetzelfde probleem met pli1506 "tools.tar.gz"not unpacked.


Kan het er mee te maken hebben dat het op mijn PC gezien wordt als een winzip file... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

digipaps

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Probeer eens de box eerst eens helemaal af te sluiten en een paar minuten zonder spanning laten staan.

dan opnieuw opstarten en de file tools.tar.gz er opnieuw opzetten, die is verdwijnt nl automatisch uit de tmp folder.

chmod 755 en nogmaals kijken wat hij doet.

anders ben ik bang dat je er een keer een erase image in moet pompen. Ik snap er in ieder geval geen moer van.

als er iemand veel van flash image wisselt de laatste weken dan ben ik het wel <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

en heb nog geen problemen ondervonden met de methode die ik eerder omschreven heb.

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

Ruud

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik kan de story nog iets uitbreiden.

Ik heb gedaan zoals jij voorstelde om de db even zonder spanning te laten en daarna weer opnieuw proberen maar dat helpt niet.

Ik ben nu met versie pli1506 bezig omdat pli1606 steeds reboot.

Als ik de files op plaats heb dan voer ik via plugin de dreamflash setup uit.

Dan kan ik nog kiezen tussen usb hdd ect. ik kies hier voor de usb en dan komt de melding "tools.tar.gz"not unpacked.

Daarna kan ik niet meer met de blauwe knop naar het emu setup menu terug deze komt niet meer tevoorschijn.

Verder kan ik ook niet meer de programma informatie (met die grijze balken als je op ok drukt met de tij info enz.) krijgen.

Ik kan nog wel zappen maar zonder deze grijze balken.

In de /tmp directory staat nog wel de tools.tar.gz...

Als ik reboot kan ik weer van voor af aan beginnen en is de file uit de /tmp <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.