Ga naar inhoud


beginner vraag over internet via satelliet.


Gast jaws

Aanbevolen berichten

aangezien dat mij adsl abonee over twee maaden afloopt en ik ben zat dat ik een telefoon aansluiting van kpn moeten aanhouden tot dat ik een adsl verbiending in thuis kan hebben terwijl ik die bijna nooit gebruik want ik bel alleen via mij mobile .dus ik ben opzoek naar andere alternative die beter uitkomt zowel prijs als mogelijkhieden en snelheid.

maar mij vraag is er op dit ogenblik wel moeglijkheiden om via satelliet een internet verbiending hebben en zijn er ook download en upload mogelijkhieden via satelliet tegen goede prijsen .kunnen jullie mij paar goede tip over provieder of bedrijfen die wel zulke diensten aanbieden en die wel betrouwbaar zijn geven?

 

alvast bedankt

Link naar reactie
Delen op andere sites


ik geloof dat ik hier op dit forum iets gelezen over een bedrijf in nederland dat ze abonee aan klanten afleverden waarvan een hoofd server kon geplaats worden die wel tot 100 aansluiting kon verbinden met internet via satelliet verbinding .en het mooiste was dat de sub aansluitingen konden tot en met 20km afstand contact maken met hoofd server .en hier op dit forum was over gesproken of de bedrijf te vetrouwn was .ik zou heel graag willen weer de naam van bedrijf willen weten.

 

 

gr

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb zelf een aanvraag liggen van Bysky, voor een twee weg verbinding.

De abo kosten zijn niet schrikbarend hoog, maar ben wel verplicht om een indoor

en een outdoor junit te kopen, aangezien dat ongeveer 1800 euro kost, ben ik van mening dat je dan toch beter een adsl vebinding kan houden.

Technotrend DVB-S2300, VDR

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Helaas, vooral met die prijzen van ADSL is SAT internet totaal niet interesant. (Ook omdat je lagere snelheden hebt, en een hogere ping)

Je kan het beste gewoon bij ADSL houden in combinatie met een budget KPN abbo.


Ik had via via gehoord dat als je een budget aansluiting bij KPN hebt voor ADSL. Dat je nog wel telefoontikken hebt... Klopt dat? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...