Ga naar inhoud


Service niet gevonden


Gast

Aanbevolen berichten

Al een tijd geleden dat ik daar last van had, nu heb weer en bij iedere zender een melding 'service niet gevonden'bij de nieuwe Ronaldd en misterX/gutan. Toen net al op het dak gestaan en het stekkertje opnieuw aan de kabel gemaakt maar nog geen beeld, dacht eerst dat het door het vochtig weer kwam. De rotor draait wel en het bereik is voldoende nu zit Ronaldd erin. Heeft iemand dit ook gehad en hoe heb je dit opgelost. Al een paar keer een balletje opgegooid over dit onderwerp maar er is nog steeds geen concrete oplossing op het board wat ik kan vinden. Ik hoop dat jullie me weer aan het dreamen kunnen maken, of zou de jtag kappot zijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites


heb dat ook al gehad

heb toen een pp image opgezet en dat ging ook niet

toen ronaldo opgezet en het ging weer

weet niet of dat een juiste oplossing is geweest maar het ging allemaal terug

en zoveel ervaring heb ik er niet mee

maar ze hebben mij hier goed geholpen dus probeer ik het ook maar eens (iemand te helpen ) <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ga het proberen, net wel een oude traveller in gehad en nu weer ronaldd maar werkt nog niet, misschien iets over de oorzaak, ligt het aan de software, de receiver of de kabels van de lnb en rotor. Misschien is het flash geheugen aangetast ofzo? Bedankt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik had ongeveer hetzelfde fenomeen, kreeg op een gegeven moment bij diverse kanalen de melding "service niet gevonden" terwijl de signaalsterkte voldoende was. Toen ander image erin gezet en het was weer goed.

Enkele dagen later weer hetzelfde. Echter na het plaatsen van een ander image bleef het probleem zich voordoen.

 

Na het plaatsen van een nieuwe LNB geen problemen meer....

 

P.S. ik heb gecontroleerd of zich dit probleem voordeed bij alleen horizontaal of verticaal gepolariseerde kanalen, maar geen ontvangst bij sommige verticale en bij andere verticale weer wel. Dus hierin was ook geen verschil in te vinden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

ronald er weer in zetten voordat ik een andere lnb haal zou ook nog effect kunnen hebben dat doe ik dus eerst maar. Kan het te maken hebben met het ruisgetal van de lnb 0.3 of 0.5db?

Link naar reactie
Delen op andere sites

nogmaals peter pan erin gehad en weer ronalld <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> nog steeds hetzelfde euvel <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> nu kan ik er geen zender mee bekijken, mijn droom begint bijna een nachtmerie te worden. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/dogeyes.gif" alt="" />.

 

Ik heb net een lnb invaCOM 0.3db besteld en nieuwe stekkertjes nieuwe coax kabel. En toen straks heb ik weer buiten op het platdak gestaan de lnb afgedroogd en het stekkertje er opnieuw aangemaakt. Laten we hopen dat deze nieuwe assecoires het probleem verhelpen, als er iemand nog tips heeft dan hoor ik ze graag. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/disc.gif" alt="" />

 

bedankt weer,

Link naar reactie
Delen op andere sites

Al deze ellende is begonnen nadat ik misterX en gutan erin had staan. Ik heb toen vanuit een draaiende gutan de box reset met de drie buttons en daarna een flash erase gedaan en kreeg een rare kluer beeld. Misschien kun je er wat mee.

 

bedankt weer

Link naar reactie
Delen op andere sites

De jtag wat ik eerst suggereerde kan het niet aan liggen want ik begrijp <img src="/ubbthreads/images/graemlins/lezen.gif" alt="" /> dat als de flash kapot is je helemaal niet meer kunt booten.

 

bedanktm

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb net erase.img erin gehad en nu weer ronaldd. Het resultaat is bedroevend <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> Volgens mij kan de lnb niet kapot zijn hij geeft wel genoeg bereik aan op iedere sat? Zou ik de tuner software matig beschadigd kunnen hebben? Weet iemand hier een antwoord op,

 

alvast bedankt weer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

"Dus je komt wel in de dreambox als je

kunt zien dat hij genoeg bereik heeft. "

 

Wat bedoel je hiermee? Ik kon altijd al in de dreambox hij geeft alleen nu constant op iedere zender (ook fta) 'service niet gevonden' <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...