Ga naar inhoud


Vreemde problemen!!


Unetwork

Aanbevolen berichten

Omdat ik aan harddisk geluid recording doe had ik een probleem met een programma Cakewalk op mijn andere PC, een heb ik er voor geluid andere (waar ik nu problemen mee heb) voor video.

Een file (wrk) was corrupt en kon met een nieuwe versie niet geopend worden dus ik Cakewalk 9 instaleren op mijn andere XP Pro) PC.

Nu wel het probleem verholpen en het kunnen repareren maar elke keer als ik nu mijn PC2 opstart krijg ik ondanks dat ik Cakewalk un-install heb uitgevoerd een melding van installatie set-up van Directshow 5 met de vraag om te re-booten, dus ik cancel aangevinkt daarna word er gevraagd om het serial nummer in te typen van cakewalk terwijl ik daar nooit om gevraagd heb!

Hoe krijg ik dit weg uit de start-up procedure?

 

Ook heb ik de nieuwe versie van Norton systemworks pro 2004 die tijden instalatie even heeft gewerkt maar daarna door stroom uitval hier het niet meer doet!

Probeer wederom het set-up programma te herhalen maar elke keer op de helft breekt die het af en krijg het niet meer geïnstalleerd!

 

Twee vragen van een verdwaalde arme moderator die grijze haren krijgt <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Suggesties welkom! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

Geld maakt niet gelukkig maar geluk is onbetaalbaar

Link naar reactie
Delen op andere sites


Kijk even in start > run > msconfig wat er allemaal aan staat bij het booten en haal het vinkje weg bij de dingen die volgens jou niet nodig zijn. Waarschijnlijk staat daar een file bij die het starten van die 'service' veroorzaakt. Daarna reboot je machine en kun je gauw genoeg zien of het geholpen heeft. Zoniet ; nogmaals even checken en dingen "onvinken"..

 

Kijk ook even je menu "opstarten" na in je start > Programma's > opstarten na.

Kan ook nog een verwijzing staan naar e.e.a.

 

Voor je probleem met systemworks kan ik niets verzinnen. Is ie op de goede manier verwijdert ? (Uninstall?) dan ZOU het gewoon goed moeten gaan bij opnieuw installeren....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Probleem is opgelost met RegCleaner maar Norton blijft vreemd doen en zit nu al 2 dagen zonder bescherming en begin wel bang te worden.

Ja Ome Merde het systeem is virus vrij en voordat de nieuwe systemworks 2004 geinstaleerd wordt doet hij dan ook een gehele virus scan, dit duurd een goed uur, heb 8 HD SCSI raid dus die checked hij ook.

Hij stopt met een error melding: Error 1606. Could not access network location?::\CLSID\[DBA28A20-en dan nog heel wat nummers

Iemand???

Geld maakt niet gelukkig maar geluk is onbetaalbaar

Link naar reactie
Delen op andere sites

Had een heel bericht getikt maar toen klapte het board eruit.. nogmaals dus :

 

Zit er geen Norton Utilities in ? Daarin zit Windoctor, draai die eens...

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ozzo,

 

In Systemworks zit altijd Windoctor.

Wat je ook ff kan doen is: One Button Checkup.

En misschien ook ff Diskdokter.

Mocht je nog problemen hebben dan zou ik Reg Cleaner ff downloaden, draaien, dan weet je zeker dat je Register in orde is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...