Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Gast

humax dood

Aanbevolen berichten

Gast

hoi allemaal.

 

mijn reciever doet helemaal niks meer ,ik heb humax 5400

ik heb geen beeld,ik heb ook alles gecontroleert,maar niks gebeurt er.het enigste wat i aan geeft is 4 strepen en een puntje dat knippert .

 

help

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

@berkane.

Denk dat de spanning er af is afgeweest.

Druk eens op een toets (1) van de afstandbediening.

vgr,

Sammex.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

hoi Sammex ,

bedankt voor je antwoord,humax reageert niet ,ook alles ik hem uit en aan zet het zelfde probleem 4 strepen en puntje dat knippert

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Heb je zojuist nieuwe firmware/sett.list geupload of is die in eens niet meer wakker te krijgen ?

'ALLES gecontroleerd' is echt onmogelijk.

 

Dit onderwerp is alhier zo vaak besproken,'heb dan ook alle vertrouwen in dat je ze terug kunt vinden.

(typ b.v. 'dood' in zoekfunctie)

 

Succes!

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik kan dit reproduceren, of te wel dit gebeuurt ook bij mij.

Werkt je afstandbediening wel.

vgr,

Sammex.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

ik echt alles gedaan wat ik weet en kan,maar helaas helemaal niks,ook via de computer reageert hij niet,nu gebeurt nog iets erbij,na de 4 strepen kniper punt ,gaat hij na 30 seconden op stanby.

via afstandbed geen reactie ,afgezet en weer aan en weer het zelfde liedje

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Is humax nu naar de kl**te,is hij nu naar de hemel gegaan <img src="/ubbthreads/images/graemlins/angel.gif" alt="" />,

ik weet het nu niet meer.kan iemand mij daar bij helpen,of repareren ,niet voor niks natuurlijk <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />,

heeeeeeeeeeeeeeeelp please.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

@Berkane

 

Je voeding in je humax heeft de geest gegeven.

Zoek ff op dit board naar voeding en je vind alles.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Hallo berkane,

ik had het zelfde probleem:

1.Loader (1.37) defekt: kann extern opnieuw worden geprogrammeerd.

2.Voeding defekt: werd kompleet uitgewisseld.

(Ik kon het niet zelf: kosten totaal ca.120€)

In het internet zijn firma's te vinden die dat kunnen.

de groeten.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

120 euro! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

 

Tjonge das veel te veel. Onderdelen van de voeding die vervangen moeten worden kosten hooguit 10 euro. Complete voedingen zijn los te verkrijgen vanaf de 30 euro. Is even de humax losschroeven 4 schroeven los, stekkers eraf en nieuwe voeding erin. Hooguit 5 minuten werk.

 

Maar de onderdelen vervangen is verruit het goedkoopst en werkt prima. Zoek maar eens op +voeding +humax in dit forum. is ernorm veel over te vinden. Mocht je er zelf problemen mee hebben dan wil ik de voeding ook wel voor je reviseren.

 

 

Gr TheMenk

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

HARIBO En THEMENK bedankt voor jullie reactie,ik heb de onderdelen van mijn voeding vervangen,volgens mij ligt daar niet aan ,meer aan mijn loader denk ik,zoals haribo zegt ,want voeding is goed ,loader heb ik mijn twijfels,want ik wilde toh 3,2 instal maar hij stopte halve wegen ,maar toen ik nog een keer wilde proberen ,reageerde mijn humax niet meer,het enigste wat i aangeeft is 4 strepen en puntje dat knipert meer ook niet ,hij reageerd nergen op. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

beste mensen,ik zit nog steeds met het zelfde probleem,namelijk 4 strepen en puntje dat knippert,probleem is onstaan toen ik toh 3.2 wilde instal, halve wegen is iets mis gegaan,daarna nog 'n keer geprobeert,maar er gebeurt niks,weten jullie waar ik hem kan laten maken,nogmaals hij reageert nergens meer op,als ik hem aan en uit zetten het zelfde probleem 4 strepen en puntje dat knippert

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.