Ga naar inhoud


infinity phoenix wil niet (xp probleem?)


Aanbevolen berichten

Geweldig ding die infinity. Fun kaartjes maken gaat prima, maar het lukt me niet om in phoenix mode te komen, nou ja ik kom er wel in, maar als ik MK find heb geopend en ik klik op connect, dan vind hij de kaart niet. De foutmelding die hij geeft is: There was a problem connecting to your card. Port may be in use or settings are incorrect. Nu heb ik er al voor gezorgd dat de com settings hetzelfde staan als in het configuratie scherm van win xp. Toch lukt het niet, heb het ook al op een andere computer geprobeerd, ook met win xp, ook helaas geen resultaat. Iemand die me kan helpen, ik heb de omschrijving op de site van Duwgati al helemaal gevolgd, heb hier ook al gezocht, ben ten einde raad... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Citaat:
Weet je zeker dat je op de juiste poort zit te werken?
Heb je gecontroleerd welke poort erbij gekomen is?
En heb je wel een kaart in de programmer als je probeert te connecten met MKF?


Ja, heb maar 1 com poort, die word ook gezien in configuratie scherm als com 1. Heb ook op andere poorten in mkfind geprobeerd. Uiteraard heb ik wel ene kaart gebruikt als ik probeerde te connecten, zowel een met en een zonder files erop.

Wat bedoel je met "Heb je gecontroleerd welke poort erbij gekomen is?" Dat begrijp ik niet, het antwoord is dan uiteraard ehhhhh nee??? Kun je hiervan wat uitleg geven? Alvast bedankt!!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Sorry, dat was een vergissing van mij. Ik was even in de war met een andere programmer. In jouw geval moet je idd die ene COM-poort (COM-1) gebruiken.

 

Ik weet niet wat voor kaart je aan het proberen bent, maar MKF is alleen bedoeld om Seca MOSC kaarten mee te bewerken. Verder kun je er ook nog tot op zekere hoogte Seca MOSC klonen mee bewerken, maar that's it....

Als jij iets anders probeert, is dat je probleem.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...