Ga naar inhoud


voordeel van de dreambox


Gast

Aanbevolen berichten

hallo:

 

ik heb zelf een xtreme met penta 1.20 en titaniumcard, nu is mijn vraag wat kun je meer met de dreambox en welke want er zijn meerdere van .groetjes pearl2000....>

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/disc.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/disc.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/disc.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


De dreambox heeft minder beperkingen, zo is alles op de dreambox geregeld doro software die relatief eenvoudig te ontwikkelen is omdat de box op Linux draait.

 

De hardware van de box is (nog) geen beperking bij deze software. Het aanwezig zijn in de box van een Ethernet aansluiting en de mogelijkheid voor een Harddisk maken de dreambox eigenlijk pas echt leuk.

 

Via het netwerk kunenn updates door de box zelf van internet gehaald worden. Ook kunnen daarmee makkelijk opgenomen dingen (naar harddisk) naar de PC gezet worden.

 

Veel andere tuners hebben heftyige beperkingen doro de gebruikte SW en hardware in de tuner. De dreambox heeft veel minder beperkingen wat deze gewild maakt bij ontwikkelaars van software.

Xtrend ET9000, Samsung UE40D6200, Onkyo TX-NR818, Yamaha YST-SW515

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...