Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
spaghetto

adsl : wel verbinding, kan niet surfen

Aanbevolen berichten

Hello,iedereen,

Een vraagje over adsl.Mijn oom heeft adsl en is nu verhusd naar een andere adres.In zijn vorige huis was alles prima en in het nieuwe huis krijgt hij wel verbinding met kpn maar kan geen site bekijken.Is dit nou een probleem van de provider in dit geval het net of denken jullie dat het om instellingen bij zijn pc gaat?Hij heeft verder niets veranderd en toch deed ie het niet .Later heeft hij windows opnieuw erop gezet en toch geen verbetering.Het gekke is dat de verbinding met kpn er wel is.

Enige verlaring?

Groeten spaghetto

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

hoe weet jij zo zeker dat er een verbinding met KPN is ? hoe maakt ie verbinding ? met router/ethernet modem of met een usb-modem ?

 

als er niets verandert is (qua hardware) dan zou het zondermeer moeten werken, KPN is btw. wel laks qua verhuizingen dus het zal met niets verbazen als er ergens een kink in de kabel zit.

het handigste is inderdaad om even contact op te nemen met de helpdesk van je ISP.

 

 

merDe

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

je kan ook eens bij google kijken ik heb ooit namelijk eens een test acount gevonden dan kan je in ieder geval kijken of er een verbinding is tussen het modem en kpn

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Hi,

Dat er verbinding is kan ik het zien op de taakbalk van de pc dat er een verbinding is van 384Kb/s en ik zie ook bij inbellen dat de gebruikernaam en password worden gechekt en doorgelaten.

Verder de modem is een usb type en er is al kontakt opgenomen met zowel kpn als hetnet en beide helpdesk zeggen en blijven zeggen dat bij hun alles goed staat.

Ik verdenk dat bij hetnet is fout staat in de instellingen bij hun dus.

Maar ik kan dat natuurlijk niet zien.

Ik weet wel dat met kabelmodems een verhuizing ook van dit soort simptomen krijgt vandaar dat ik denk dat bij het net iets fout gaat.

Groeten Spaghetto.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

roep je gegevens ip adres eens op

dat zijn bvb 212.168.28.12

nu roep je de dospromt op en tikt in ping 212.168.28.1 enter

kijk nu wat er gebeurd

als er tijmout komt heb je zeker geen verbinding

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Mogelijk is er toch een aanpassing gebeurt in je instellingen van "Internet Explorer"dus even de eigenschappen bekijken.

Anders misschien een firewall die Internet Explorer blokkeerd?

suc6.

V8

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

ik zal vanavond proberen te pingen naar het modem toe .

Bij het net werd wel gezegd dat ze de modem wel zagen en ee ip adres ook, dus heel vreemd.Ik snap er niks meer van.

Groeten Spaghetto

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Hoi ,Mijn oom belde me vanmorgen en zei dat het weer draait ,hij heeft verder niets verandert .Toch instellingen fout bij hetnet?

Wie weet?Gelukkig draait het weer wel bijna 14 dagen zonder internet gezeten. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

Groeten Spaghetto

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.