Jump to content

MarkViaSat

Members
 • Posts

  26
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MarkViaSat's Achievements

 1. "Die verzon ook titels ter meerdere glorie van zichzelf….." Nou Donkeyman dan weet je wat je te doen staat. Hahaha
 2. Op allestoringen.nl zijn er ook veel mensen met problemen met CD. Inmiddels heb ik weer beeld!
 3. Zojuist viel bij mij al het signaal weg op deze zenders. Ben ik de enige of zijn er nog meer mensen met hetzelfde probleem?
 4. De problemen lijken nu weer spontaan verdwenen. Dit is mij al eens eerder overkomen zonder dat ik ooit de oorzaak heb gevonden.
 5. Ik zal dat even in de gaten houden sprietje. Ik kijk nooit naar NPO3 namelijk.
 6. Ik heb sinds eergisteren weer regelmatig last van blokjes op NPO1 HD. Signaal valt zelfs soms helemaal weg. Op andere kanalen (NPO2 etc.) zo te zien geen problemen. Ben ik de enige met dit probleem?
 7. Probleem is toch weer terug. Dit keer op CNN en BBC World. Begin nu toch echt mijn ontvanger of de kabel(aansluiting) daarvan te verdenken. Probleem is nu opgetreden op kanalen op de 19.2E en de 23.5E. De CAM module lijkt me ook uitgesloten want CNN en BBC World zijn beide FTA zenders. Lijkt me stug dat 2 LNB's tegelijk problemen gaan geven. Moet dus wel of de bekabeling (incl. aansluitingen) of de ontvanger zijn toch? Toch eerst nog maar eens de kabel naar mijn ontvanger toe op een andere manier uitsluiten...
 8. Ik heb het even nagekeken, maar zo'n T-mobile 4/5G abbo kost 37,50 euro per maand en dan moet ik ook een modem van 180 euro aanschaffen! Dan zing ik het jaartje wat KPN nog resteert wel even uit...
 9. Dank je A33. Zo fijn dat er behulpzame mensen op dit forum zitten! Als de problemen terug komen (tot nu toe gaat alles nog goed) en ik de andere componenten heb uitgesloten dan stuur ik je wel een PB.
 10. Wij kunnen hier in het buitengebied geen 20Mbps over ADSL krijgen. We hebben nu 6Mbps en dat is het maximum (te ver van de wijkcentrale). Ik heb ook wel eens bij andere providers gekeken, maar die leveren hier helemaal geen ADSL, en die enkele die het wel doet die vraagt ook (bijna) 40 euro p/m. KPN heeft hier dus (nu nog) een monopolie en dat melken ze maximaal uit. Zij weten ook wel dat er hier glasvezel komt en vanaf het moment dat dat definitief werd besloten hebben ze de ADSL prijzen van 25 euro p/m verhoogt naar 40 euro. Zij weten ook wel dat iedereen straks toch weg gaat bij hun. Vandaar mijn sterke bewoording van ADSL maffia. Bah!
 11. Wij stellen geen hoge eisen aan de ontvanger. Wij hebben nu ook slechts zo'n ingebouwde DVB-S2 ontvanger in een Samsung TV uit 2010. Dat zapt erg langzaam en veel kun je er niet op instellen. Heb wel eens gekeken naar zo'n Dreambox (ik ben wel een Linux liefhebber), maar ach zoveel tv kijken we ook niet en ik vind het wel fijn om niet nog een apart kastje plus afstandsbediening erbij te hebben. Waar ik mij meer zorgen over maak is dat straks, als dat glasvezel netwerk hier operationeel is, de boel gewoon wordt opgekocht door KPN en dat ze dan gewoon weer verder gaan met uitmelken.
 12. Wij zijn hier van die trouwe 'slapers' die CD zo graag in het abbobestand heeft. Ik heb het wel eens met mijn partner erover gehad om de boel maar op te zeggen, maar zij wil dat echt niet. Volgend jaar wordt hier in het buitengebied glasvezel aangelegd en ik heb al een TV abonnementje bij de provider (Kabel Noord) uitgezocht. Kan niet wachten tot ik die CD boeven de deur kan wijzen. En hetzelfde voor die KPN ADSL maffia (6Mbs lijntje voor 40 euro per maand).
 13. Dank voor het aanbod Mojo. Ik woon in regio Groningen dus dat is wel wat ver om even op te komen halen. Misschien is het ook wel niet meer nodig om de LNB te testen want Ik heb iets aan de bekabeling veranderd en voorlopig geen blokjes meer gezien. Ik zat trouwens te denken dat ik de LNB ook zou kunnen testen door hem om te wisselen met 1 van de andere drie LNB's op mijn schotel. Eerst maar eens even de bekabeling uitsluiten...
 14. Ik heb trouwens een Visiosat HD schotel met 4 Alps Duo koppen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.