Jump to content

Tvoverair

Members
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

About Tvoverair

 • Rank
  Sat4all Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Oost Nederland
 • Interesses
  Schotels,DVB-T2, Buitenlandse tv, WiFi, Windows,Printers,Radio's, computers.

Recent Profile Visitors

237 profile views
 1. Op de itv hub kun je zowel live uitzendingen kijken als shows terugkijken. Je moet hier altijd een account voor aanmaken en een Britse postcode voor hebben. Ik heb dit in het verleden als een gedaan met een vpn. Volgens mij is er in dit topic een legale aanbieder voorbij gekomen. Ik zal een vpn persoonlijk niemand aanraden.
 2. ITV 2,3,4 zijn van prima kwaliteit in sd. Het is zeker niet zo dat bepaalde dingen wazig zijn .Ik heb toevallig zaterdag rambo gekeken op ITV 4. Verder zijn deze zenders niet zoveel aan. Ik kijk liever channel 4 hd , HGTV en QUEST hd
 3. Vandaag de 3 maanden gratis freenet zenders geinstalleerd (pro7 ,rtl, kabel 1). Deze werken perfect en je hoeft er geen Duits adres bij de registratie in te voeren. Heeft iemand misschien nog een tip voor een goede coax kabel?
 4. Het pakket wat ik bedoelde zit op kanaal 35 met 586mhz. Het is zo dat er daar veel nederlandse zenders in die frequentiereeks zitten. Ook wesel heeft daar in buurt weer zenders zitten zoals kanaal 29 zdf dat ook enorm sterk binnenkomt en dan komen er dus ook nog al die zendmasten uit ruhrgebiet zoals langenberg (waar blijkbaar de radiozenders vandaan komen) als dit het probleem is dan houd ik wel bij de hd zenders arte ard one hr wdr en de mediatheken en radio zenders.
 5. Kleve is volgens tvhelfer horizontaal gepolariseert. De zenders werken perfect met uitzondering van deze zenders. Wesel ontvang bijna niet bij mij op zolder en dat kan opgelost worden door hem op het dak te plaatsen. Het lijkt me sterk dat dat alle goed werkende zenders uit kleve komen en slecht werkende van wesel komen terwijl ik horizontaal en heb staan en niet in die richting.
 6. Heeft iemand nog een tip voor mij om het ontvangst van 3 zenders (SWR,NDR,MDR) te verbeteren? Deze zenders doen het even en vallen dan weer weg en komen weer terug. Als ik bij de antenne ga staan en dan mijn hand om de antennekabel houdt doen de zenders het normaal zonder wegvallen. Ricardobelli ik heb mijn antenne aangesloten op een smart tv verbonden met het internet. Ik mag van ARD de livestream hessen (HR) kijken en heb toegang tot de mediatheken van alle zenders. Hessen is misschien niet echt een toevoeging maar via de mediatheken kun je heel wat programma's terugkijken zoal
 7. Via de ard site zijn zijn gedeeltelijk livestreams beschikbaar. Het is bij mij voorgekomen dat na 22:30 RBB Berlin werd vrijgegeven en ik een film kon kijken die opdat moment werd uitgezonden. De andere livestreams werken meestal altijd wel muv SWR, MDR. Wat ik bij Bayern heb ontdekt is dat er worldwide in de link staat. Deze zenders zullen via de schotelantenne denk ik altijd wel vrij voor iedereen blijven. Voor de private zenders komt er dacht wel een codering aan. Ik weet niet of dit ermee te maken heeft maar de Duitse rtl zenders met Zwitserse reclame zijn al op zwart gegaa
 8. RicardoBelli bedankt voor het testen. Ik weet nou dat verbinden met internet niet gaat helpen 😀 Anixe heb ik ook gezien veel van die freenet zenders werken bij mij ook.
 9. Oké dan is FTA ontvanger prima. Wat ik zelf nog wil uitproberen is een ontvanger waarbij een internet kabel in kan. Dan zal je ook FTA RBB Berlin, Bayern, Hessen ,SR kunnen ontvangen. Is er hier iemand die dit kan uitproberen? Ik weet niet of er dan geoblock opzit.
 10. Ik ben erachter gekomen dat ik binnen op de 1ste etage ARD,ARTE, ONE en WDR van kleve en ZDF,info,NEO, 3SAT, KIKA van Wesel kan ontvangen. Deze pakketten worden dus met een behoorlijke versterking uitgestraald.
 11. Dat is perfect voor Wesel. Je zal daar betere ontvangst hebben dan in mijn woonplaats. De antenne zal ik niet kopen bij deze winkel als ik jou was. De ontvanger die ik daar heb gekocht doet ze werk maar de antenne was voor mij niet bruikbaar. Wat OFDM al zij is welke eigenschappen je belangrijk vindt. Wil je alle duitse zenders ontvangen of alleen de gratis te ontvangen zdf,wdr en ard pakket.
 12. In welke regio woon je MrDish? Signalen zijn niet overal zo sterk. Mijn ontvanger werd in het forum als nietzo geweldig gezien (hij is simpel) als ik de antenne goed heb afgesteld op wesel. Ga ik denk eentje kopen die wat beter is en met Internet. Prijsverschillen zijn niet al te groot.
 13. Münster zit inderdaad het identieke pakket. Het voordeel bij Münster is dat ik daar vrij uitzicht heb en bij wesel niet. Ik krijg het zdf pakket van Wesel aan de praat door vertkikaal naar Münster te wijzen. Hij ontvangt wesel dus alleen in met de volledige lengte van de antenne .
 14. Duitsland heeft alleen in de hele grote steden streetview maar die beelden dateren terug van 2007/2008. Netzo als in Oostenrijk zijn Duitsers zijn erg op hun privacy gesteld. Wat ook wel te begrijpen is. De antennemarkt is groot in de VS. Misschien wel leuk om een keer te bekijken via youtube zijn de videos van Antenna Man . Hij test veel van die Amerikaanse antennes en geeft ook veel tips.
 15. Ik ben ooit eens naar munster gereden via borken wat een vrije vlakke weg is met een soort twenteroute autobahn 😐 en de terugweg via coesfeld naar Winterswijk dat was een een wereld van een verschil door een prachtig heuvelachtig gebied. Om beeld te krijgen uit munster moet ik de antenne boven op de nok van het huis plaatsen😀
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.