Ga naar inhoud


SoarSat

Lid
  • Items

    64
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door SoarSat

  1. Humax 5400 PMCT tabel Kan iemand uitleggen hoe dit ook weer werkt?
  2. Tja het zou kunnen, maar heb ongeveer 80 oude d2mac kaartjes (allemaal uitgelezen en gebruikt met Hacktv), kaartjes van Canal Digital en Viasat (TV3 en TV1000 zaten samen op de Viasat kaartjes) en heb echt alleen maar 3DES kunnen ontdekken op de Canal Digital (Canal+) kaartjes.
  3. Ik denk dat Triple DES eerder voor Canal+ Scandinavie was. Ze schakelden over op Eurocrypt S2 en je had dan twee sleutels nodig in plaats van 1 om beeld te krijgen.
  4. Sinds kort loopt het geluid en de video niet synchroon bij RTL4 terugkijk programmas. Ik heb ze natuurlijk niet allemaal getest maar dit is bij mij in ieder geval zo bij Editie NL Afl 58
  5. De goede Engelse series en films kan je toch ook gewoon streamen, daar hoef je niet echt Engelse TV te hebben. En voor de rest vind ik er persoonlijk niet veel aan. Freesat is ok omdat je er niet voor hoeft te betalen.
  6. Sky is eigenlijk de moeite niet hoor. Ik heb Sky hier, heb zo een enorme 65" Sky Glass en kijk vrijwel nooit naar Sky zenders. Veel reclame, veel herhalingen en voor 9 uur 's avonds moet je om de haverklap een pincode ingeven. Verder is Engelse TV, vergeleken met NL of BE, vrij boring.
  7. Ik heb een kaartje van canal digitaal, drie kaartjes zelfs. En we kijken via de Canal Digitaal app. Ik probeer dezelfde inlog gegevens en krijg gebruiker onbekend. Maar laat maar maakt niet uit via welke app we kijken. Als het niet meer werkt dan neem ik wel contact op met Canal Digitaal. Nu krijg ik deze melding trouwens:
  8. Tja bij mij lukt het niet, gebruiker niet gekend ofzo komt er te voorschijn. Ik heb volgens mij geen riant.
  9. Het is echt enkel hobby/nostalgie en misschien ook beetje voorkomen dat dit allemaal verloren gaat, denk niet dat er veel videoopnames zijn van het menu van deze ontvanger. De pace was een heel erg slechte ontvanger maar het is toch leuk om dit nog eens te zien. Ik ben daarom ook nog op zoek naar een Nokia 9500 en een Secabox. Ik heb trouwens net drie Radiostreams toegevoegd, dat werkt ook heel goed. Het is trouwens mogelijk om de live streams van je VU+ of andere enigma ontvangers te gebruiken als bron. Het is zeker niet mijn bedoeling om verder dan dat uit te zenden.
  10. Bedankt! Analoog met de Hackrf werkt ook heel goed, zo goed zelfs dat er geen kabel meer tussen de ontvanger en de computer zit. Gaat gewoon via een lnb die met een kabel aangesloten is aan de receiver. De lnb ligt dan naast de hackrf, er kan als je goed mikt tot 1 1/2 meter tussen zitten, wellicht meer. Als je de lnb iets verder weg legt krijg je de bekende sparklies zoals vroeger bij regen en slecht ontvangst.
  11. Volledig zelf opgewekt signaal, ik gebruik een Dektec DTA 2107, hackrf werkt hiervoor niet heel erg stabiel (nog niet grondig getest sind ik de Dektec heb). Eerst MUX ik met FFMPEG en dat pipe ik dan door naar tsduck met als output mijn dektec. Als je goed kijkt zie je dat de logo's niet kloppen, een heel oud RTL5 logo en RTL4 met een vrij modern logo. Ik inject de huidige tijd en datum in het signaal zodat de epg klopt (dit werkt nog niet in de Pace, maar in de VU+ heb ik een volledige epg, maar hier krijg ik Irdeto 1 niet werkende, lijkt te oud te zijn voor de ontvanger). Ben nu bezig met het officiele Multichoice/C+ kaartje aan de praat te krijgen. Ik heb volledige toegang tot het kaartje HMK PMK etc..., het kaartje staat op goed in de ontvanger. Maar geen beeld (E35 melding op het scherm) , ik heb op dit moment enkel beeld met het funkaartje. Heeft er iemand nog ergens een tutorial? Heb vooral moeite met het begrijpen van de datums. Er is een datum die bij de plain key hoort en een provider datum. Ik gebruik FMcard400, Cardblaster 93 en Cardwizzard 1115fix2. Ik heb het script dat ik gebruik in bijlage toegevoegd. Ik zend ook meer recente programma's uit hoor. DIt is toevallig oudere content. Ik heb al mijn video bestanden in folders per kanaal, voor elk kanaal bestaat er een playlist/concat bestand dat geladen wordt door het script. Bij het opstarten van het script wordt de volgorde van de videobestanden in alle playlists door elkaar gehaald met python, zodat ik niet altijd hetzelfde te zien krijg. Tijdens het testen gebruik ik maar een beperkte playlist die dus wel voor wat herhaling zorgt maar dat is geen probleem. Het logo wordt per kanaal tijdens het uitzenden als overlay aan de video toegevoegd. DVB-S_PACE_DVR_500_G4_SCRAMBLED_v.1.0.3.txt
  12. Het is me gelukt. Nu de now/next data nog goed krijgen. En het officiele kaartje van de juiste data voorzien, tot nu toe krijg ik enkel mijn funkaart werkende.
  13. Het is me eindelijk gelukt om de Pace DVR 500 G4 aan de praat te krijgen met mijn eigen signaal.
  14. Canal Digitaal heb ik al, uit de conversatie hier begreep ik dat mensen met een Canal Digitaal abo op de Canal+ app kunnen inloggen. Wilde gewoon even aangeven dat dat bij mij in ieder geval niet lukt.
  15. Als ik probeer in te loggen op canalplus.nl met mijn canal digitaal gegevens dan wordt mijn gebruikersnaam niet gevonden. Abonneren kan ook alleen maar met een Nederlands adres.
  16. Ik woon in de UK en deze zender komt volgens mij ook via het internet binnen hoor. Is geen gewone DVB-T zender. Eigenlijk zijn deze kanalen allemaal nutteloos, denk niet dat er iemand naar kijkt. Gewoon helemaal niet praktisch, duurt te lang voor het geladen is.
  17. Toen het nog JSTV was, was het in Europa geloof ik 50 euro per maand voor JSTV 1 en 2, In het VK was het 30 GBP p/m. Dus 18,60 valt mee dan
  18. Als hij een lijntje gebruikt dan zit er tich ergens een kaartje in een softcam toch?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...