Ga naar inhoud

Zilverhippie

Leden
 • Aantal items

  275
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Zilverhippie

 • Titel
  Sat4all Regular
 • Verjaardag 03/22/1968

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Waarschoot
 • Interesses
  Satellietontvangst, PC, ICT

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. En zijn er bij ons dan al overeenkomsten gesloten en afspraken gemaakt met de huidige gebruikers van dit spectrum (Eutelsat, Intelsat, SES, ...)?
 2. Op het einde van het jaar gaat de eerste fase in van het vrijmaken van een stuk van de C-band (3.7-4.0 GHz) ten voordele van 5G. Dit wordt geregeld door de FCC, een Amerikaans overheidsorgaan. Wat echter met footprints die volledig buiten de VS vallen zoals bijvoorbeeld footprints die enkel Europa en Afrika bedekken? Blijven "onze" C-band frequenties onaangeroerd of gaat hier ook een stuk van de C-band naar 5G?
 3. Nee, fout met de verbindingsopbouw...
 4. Altijd interessant om het overzicht te behouden over wat je zelf deelt op jouw systeem: C:\Windows\System32\fsmgmt.msc
 5. Je bedoelt allicht een satellietantenne. Heb je geen handleiding? Die kun je downloaden van de site van de fabrikant. Zoek eens op srmecatronic en kijk eens bij de downloads.
 6. Let maar op dan met je onderschrift met al die merknamen en typenummers erin. Straks heb je een ban aan je been. Even serieus nu: stel je voor dat je dit niet meer mag vermelden, hoe kun je dan nog iets zinnigs zeggen over hardware.
 7. Ben je dan ook niet beter af met een "doosje". Bijv. RPi met LibreElec erop? Geen gedoe meer met ondertitelproblemen of bestandsformaten die niet afspelen op het OS van de TV en ook niet duur.
 8. Inderdaad, maar de Italiaanse multistream komt bij beter binnen dan de Franse en tussen de verschillende Franse frequenties onderling zit er ook nog wat verschil.
 9. Nu is alles duidelijk
 10. Gebruik je die dan niet meer nu? En waarom niet?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.