Jump to content

Zilverhippie

Members
 • Content Count

  294
 • Joined

 • Last visited

About Zilverhippie

 • Rank
  Sat4all Regular
 • Birthday 03/22/1968

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Waarschoot
 • Interesses
  Satellietontvangst, PC, ICT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik ben wel van plan om ooit nog eens met C-band te herbeginnen, maar ik ben niet meer mee met wat nu precies nog op de markt is. Zijn er ook goede magnetische polarizers of blijft mechanisch aanbevolen?
 2. Wordt die nog gemaakt/verkocht of zijn daar alternatieven voor?
 3. Ik ontvang de multistreams van 5 W in Vlaanderen goed met een Cahors Big Bisat (samen met 28,2 E - 23,5 E - 19,2 E - 13 E en 1 W).
 4. Is de Premium versie van Dream Player (3,50 €) geen optie? https://dreamepg.de/index.php/en/faq/faq-dreamepg-en/external-access
 5. Lijkt me een interessant topic voor een consumentenprogramma.
 6. MIS, Multiple Input Stream support voor o.a. Franse kanalen op 5° West.
 7. Flysat - en nog een hele resem gelijkaardige sites - is opgebouwd met informatie die aangebracht wordt door een community van enthousiaste satelliet DX-ers en kan alleen maar door die enthousiastelingen bestaan. Je kan die informatie vrij gebruiken (zelfs zonder eigen inbreng), maar als je merkt dat iets niet klopt, word je als gebruiker toch verondersteld om dit te melden en aanpassingen voor te stellen. Zo werkt het. Je kunt onmogelijk verwachten dat een site-beheerder ook nog eens alle frequenties zelf gaat checken, in de veronderstelling dat hij daarvoor de nodige hardware
 8. En niet alleen op Facebook, maar ook op alle andere sites waar je dezelfde login/wachtwoord-combinatie gebruikt (wat overigens sterk af te raden is).
 9. En waarschijnlijk niet voor een prikje...
 10. Ja, dat stond er al, maar ik vroeg me af waar dit op slaat (het slechte weer).
 11. ...vanwege het slechte weer. Wat moeten we ons daarbij voorstellen?
 12. Kun je die beveiliging voor stilstaand beeld dan niet aanpassen? Ik zou me zelf niet zo laten leiden door de apps of het OS van een TV. Na enkele jaren wordt dit niet meer bijgewerkt. Ik zou eerder opteren voor een externe mediaspeler met Android TV (of een zelfbouwsysteempje met LibreELEC of CoreELEC voor Kodi als je ervan houdt om zelf wat te knutselen).
 13. Ligt dit niet aan de bandjes zelf (oud?) of aan de hardware (vuile koppen?). Ik heb ook lange tijd mijn camcorder niet gebruikt en bij het afspelen van oude bandjes kreeg ik strepen en blokjes, maar na een tijdje kwam alles goed. Alsof het bandje in het begin de koppen aan het reinigen was.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.