Jump to content

Zilverhippie

Members
 • Content Count

  182
 • Joined

 • Last visited

About Zilverhippie

 • Rank
  Proef lidmaatschap
 • Birthday 03/22/1968

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Waarschoot
 • Interesses
  Satellietontvangst, PC, ICT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoe heb je die schotel ooit uitgericht? Schaarlift, hoogtewerker?
 2. Staat hij dan op een statief? Welke en hoeveel tegels liggen erop?
 3. Is niet van toepassing op een multitenne, maar als er een motor op zit, dan draai je de schotel best zodat hij het minst mogelijk wind pakt. Bijv. zuid-west wind, draai hem naar zuid-oost, bijv. Turksat. Bij zuiderwind, zet hem op 68.5° Oost, enz...
 4. Nu wel nog, let maar op voor zondag... https://www.windy.com/?50.281,4.574,8
 5. Ik lees op de site van Fransat dat het aanbod op Eutelsat 5A stapsgewijs wordt overgezet naar Eutelsat 5B. De locatie blijft gelijk, voor de kijker verandert niets. Het stopt op 5A, maar gaat door op 5B.
 6. Eventjes verder gezocht op de site van VTM: de oude afleveringen staan er niet meer en de link van BBC verwijst naar royalty-nieuws op de BBC-site zelf, maar gaat niet over een TV-programma. Bedankt @ceesv, de TV-uitzending van Blauw Bloed is er elke zaterdag om 19.55 uur op NPO 2, lees ik op de site van de EO. Die hebben we hier via de kabel, dat lukt alvast!
 7. Dank je. Het was precies omdat VTM ermee gestopt is dat mijn vrouw mij vroeg of er via satelliet niets te ontvangen is. Ook RTL-TVi zou ermee gestopt zijn.
 8. Hallo, iemand die weet welke FTA zenders op Astra of Hotbird nog een royalty programma in hun aanbod hebben? Dank.
 9. Een zelfgemaakte mechanische polarisator?
 10. Er is wel meer te vinden dan die 2: https://sites.google.com/view/droid-tv/streaming-gaming
 11. Waarom zou je een aparte kabel trekken voor een Stab motor? Dergelijke DiSEqC motoren zijn er toch net voor gemaakt om alles over 1 coax te laten lopen?
 12. Beste Tom, ik denk dat je beter al je vragen opsplitst, elk met een andere titel, voor kans op een succesvol antwoord. Het is nogal veel voor één post.
 13. Ik heb zo'n interne PCIe kaart van TBS (6903), maar kijk ook op mijn VU+ Duo2 via dezelfde gemotoriseerde schotel. Ik maak gebruik van een zogenaamde Cable Switch. Ofwel kijk ik op het ene apparaat, ofwel op het andere. Gelijktijdig kijken kan ik dus niet. Ik dien dus manueel te switchen met dit apparaat. Nooit problemen mee gehad.
 14. Ja, dat is inderdaad handig om hebben. Een oude ontvanger, een oude monitor en een 2dehands schotel. Voor maar enkele tientjes heb je materiaal waarmee je kunt nagaan of die satelliet die volgens een app net niet te ontvangen is in werkelijkheid misschien toch binnen komt. Ook altijd handig om na een storm je antenne bij te regelen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy