Jump to content

Zilverhippie

Members
 • Content Count

  190
 • Joined

 • Last visited

About Zilverhippie

 • Rank
  Sat4all Regular
 • Birthday 03/22/1968

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Waarschoot
 • Interesses
  Satellietontvangst, PC, ICT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heb er ooit eens enkele met elkaar vergeleken. De resultaten staan hier.
 2. Bedankt, ik heb toch wel een EPG-toets op mijn remote en als ik die lang genoeg indruk krijg ik inderdaad de mogelijkheid om uit een menu de grafische MultiEPG te kiezen.
 3. Op mijn VU+ Solo2 heb ik momenteel OpenPLi 7.2 staan. Ik maak voor satelliet gebruik van de EPG die standaard geïnstalleerd werd (Single EPG en Multi EPG), maar vind die eigenlijk niet zo overzichtelijk. Voor de kabel ben ik gewend aan de programmagids van Telenet (verschillende zenders op 1 schema, visueel opgedeeld in blokjes, opschuivende tijdlijn). Kan ik voor satelliet ook zo'n gebruiksvriendelijke EPG installeren op mijn VU+?
 4. Best alles noteren, screenshot nemen, etc... voor een volgende keer.
 5. Per toeval zie ik een post van een Sat4all-lid met 706 bijdragen die nog steeds de titel "Proef lidmaatschap" draagt terwijl ik een ander zie met 367 bijdragen en de titel "Sat4all regular". Zit hier een logica in? En wat met 706 bijdragen en nog steeds op proef??? Nog een ander: "Sat4all lid" met 89 berichten... Wat zijn alle titels die je op dit forum kunt hebben en wat is het aantal posts dat je daarvoor moet hebben? Just curious...
 6. Telenet Play en Play More is er momenteel enkel voor Telenet-abonnees. Het nieuwe samenwerkingsinitiatief tussen Telenet en DPG Media - onder een naam die nu nog niet bekend is - zal ook buiten het Telenet-platform beschikbaar zijn. De Vlaamse markt is zo al klein genoeg dat men niet in zijn eigen voet gaat schieten door op voorhand al iedereen uit te sluiten die geen abonnement heeft bij Telenet.
 7. Hoe heb je die schotel ooit uitgericht? Schaarlift, hoogtewerker?
 8. Staat hij dan op een statief? Welke en hoeveel tegels liggen erop?
 9. Is niet van toepassing op een multitenne, maar als er een motor op zit, dan draai je de schotel best zodat hij het minst mogelijk wind pakt. Bijv. zuid-west wind, draai hem naar zuid-oost, bijv. Turksat. Bij zuiderwind, zet hem op 68.5° Oost, enz...
 10. Nu wel nog, let maar op voor zondag... https://www.windy.com/?50.281,4.574,8
 11. Ik lees op de site van Fransat dat het aanbod op Eutelsat 5A stapsgewijs wordt overgezet naar Eutelsat 5B. De locatie blijft gelijk, voor de kijker verandert niets. Het stopt op 5A, maar gaat door op 5B.
 12. Eventjes verder gezocht op de site van VTM: de oude afleveringen staan er niet meer en de link van BBC verwijst naar royalty-nieuws op de BBC-site zelf, maar gaat niet over een TV-programma. Bedankt @ceesv, de TV-uitzending van Blauw Bloed is er elke zaterdag om 19.55 uur op NPO 2, lees ik op de site van de EO. Die hebben we hier via de kabel, dat lukt alvast!
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy