Ga naar inhoud


Klaas1967

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Aanvullende info

  • Geslacht
    Gaat je nix aan
  • Locatie:
    Bij de ster op de kaart
  • Interesses
    Muziek/ wat/ tv/tuin

Recente bezoekers van dit profiel

110 profielweergaven

Klaas1967's prestaties

Vaker hier

Vaker hier (2/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Gelukkig is Mojo hier nog wel deze kan ons wel bezig houden met andere onzinnige dingen.👍
  2. Waarschijnlijk is hij opgepakt op het vliegveld vanwege het smokkelen van ( diepvries) bitterballen.🤔😂
  3. Niet alle materiaal van deze maat zijn gordijnroedes Mojo.🙊
  4. Klaas1967

    explosies

    Klopt , iets met LEL en de HEL. Nadeel van de HEL is dat je twee keer door het ontstekingsgebied gaat dus een erg groot risico loopt bij aardgas.
  5. Tja, wie wat waar wanneer waarom?
  6. Er is een dik soort plakband voor te koop ( loodband geloof ik heet het) in de goede doe het zelf zaak, stuk te te plakken goot goed schoonmaken en dan deze dikke tape erin plakken. Heeft niets met lood van doen , het is een verstevigde bitumen band. Dit spul plakt prima en blijft lang goed. Effe googlen.
  7. Nee helaas niet, zou ook een wonder zijn want dit loopt al >10 mnd. Volgende week komt er eindelijk een update hopelijk verschaft die dat wonder.
  8. Tja die berichten heb ik ook gezien, het gaat van probleemloos tot erg veel problemen. Alles bij mij is aangesloten op de rechtstreeks experiabox met de kabels van KPN. Desondanks is het niet goed te krijgen.
  9. Mijn vraag was of er mensen met ervaring van KPNtv+ hier waren. Je wilt niet weten hoevaak ik al gebeld heb!! En nogmaals het gaat specifiek over tv+
  10. Box wil niet starten pas na veel pogingen Box loopt vast Geluid niet synchroon Spontaan herstart Etc Etc…… Het is specifiek kpn tv+ ( oudere kpn tv wel goed) En nee, ben niet kaal ( nog niet) riante dikke haardos.
  11. Hallo, Ben benieuwd of hier ook mensen zijn die ervaring hebben met KPN tv+. Ik ben overgegaan van dat naar KPN maar heb er spijt van als haren op mijn hoofd.
  12. Klaas1967

    explosies

    Ik denk dat Tonskidutch het dichts bij de waarheid zit. voor zo,n explosie is veel meer nodig dan een beetje gas. Overigens is het eerder een exotherme reactie . Endotherme reactie moet je door warmte in stand houden en bij exotherme reactie juist koelen en koeling heb je gauw te kort. Er waren mensen in het pand aanwezig die zouden als het gas was het moeten kunnen ruiken en inderdaad de dampende vaten duiden op chemie.
  13. Een compressor laten draaien kost natuurlijk ook een en ander, dus je verbrand zeg maar gevaarlijke olie. Waar blijft je winst? Deze olie die je verbrand bevat allemaal gevaarlijke bestand delen en zijn kanker verwekkend en dan nog het puntje veiligheid. Nee zeker niet doen!!
  14. Klaas1967

    DHL

    Ja dit is een herkenbaar probleem, het gebeurt hier ook steeds( veel). overigens is het niet alleen bij dhl zo ook post nl doet het vaak. Zo heb ik de app van post nl waarop je kan zien waar je post is nou dit kan er dagen en zo ook wel enkele weken over doen. Tevens ook laatst de post van een ander gehad dat waren twee briefpakketjes en rdw post te weten een kenteken bewijs. Ja zo lomp zijn ze ook van post nl. Het is wel zo dat dhl de kroon spant hier maar van post nl zou je het niet verwachten overigens wel leuk dat ze het met het appje zichtbaar maken. P.S Mochten er taalfouten in mijn reactie staan hoor ik dit graag van drs yzerbout zijn reactie heeft dan wel niets met het onderwerp te maken maar het is wel ter lering en vermaak.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...