Spring naar bijdragen

ceesv

Moderators
 • Aantal bijdragen

  24931
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

6 Volgers

Over ceesv

 • Rang
  Moderator

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente profielbezoeken

107753 profielweergaven
 1. Ik heb gezocht naar de nauwkeurigheid van Google snelheidsmetingen, maar ik kan alleen terug vinden dat die gebaseerd is op je GPS informatie die je telefoon ontvangt. Dat zou betekenen, dat die tot op 1km nauwkeurig is. Google zelf zet het volgende: Belangrijk: Snelheidsmeters die worden weergegeven in de Google Maps-app, worden alleen ter informatie gebruikt. Zorg ervoor dat u de snelheidsmeter van uw voertuig gebruikt om uw werkelijke rijsnelheid vast te stellen. Dat zal alles te maken hebben met de vrijwaring van verantwoordelijkheid. Ik zit meestal alleen in de auto, anders had ik even een handheld Garmin naast een smartphone met Google gehouden om een vergelijking te maken. Volgende week vrijdag heb ik een rit van 1.000 km in de agenda staan, dan heb ik tijd om een vergelijking te maken.
 2. De discussie over isdn hoort niet thuis in dit onderwerp, dit gaat over de nieuwe CEO van een Telecom bedrijf.
 3. menu, instellingen, systeem, harde schijf, apparaatbeheer.
 4. Ze kunnen wel de geldstromen onderbreken.
 5. Die dingen zijn niet accuraat, en ik kan mij voorstellen dat er een filosofie achter zit om die te hoog aan te laten wijzen.
 6. Het was even zoeken, maar hier is de wettelijke regeling t.a.v. snelheidsmeters in Europa. (PDF) Official Journal of the European Communities Een snelheidsmeter mag nooit minder als de werkelijke snelheid aanwijzen. In verband met bijvoorbeeld banden slijtage en toleranties zal de meter daarom tussen de 4 en 10% teveel aanwijzen. Het maximum is 10% + 4 km. bij 50 km/u mag de teller 59 aanwijzen, bij 100 mag dat 114 km/u zijn
 7. Mijn T-90 staat ondertussen 10 jaar op het dak, met verroeste schroeven en bevestiging.
 8. Ik heb dezelfde configuratie, 12 west tot 28 oost, maar op 5 west is het signaal behoorlijk sterk.
 9. Te herkennen aan de roestende schroeven! Tegenwoordig zitten er geloof ik betere schroeven bij geleverd.
 10. Con, meten is weten, een keer op je teller 120 rijden gedurende 2 minuten en de hectometer paaltjes tellen. Of iemand met een handheld GPS mee later rijden, GPS is op 1 km nauwkeurig. Na het wisselen van de banden meet ik altijd even de tolerantie, om zonder onzin boetes (1 km te hard) door het leven te gaan.
 11. Het handeltje zou 2,2 Miljoen euro per maand opgeleverd hebben, klanten dachten een legaal abonnement afgesloten te hebben. Dat is serieus inkomen wat je dan als onderneming mist. Het gaat ook ten koste van legale abonnement houders. Het was net ook op het RTL Journaal.
 12. Tenzij je huiskamer in New Delhi of Beijin staat.
 13. Het is bij mijn auto ook zoiets, 2 - 3 km te veel op de snelheidsmeter. Het voorkomt discussies met de fabrikant over snelheids- bekeuringen. 10 km zoals Con opgeeft is wel erg veel.
 14. Wanneer het werkt, en je bent tevreden, is er geen reden verder te zoeken. Ik persoonlijk zou wel willen weten waarom het niet werkt, maar dat is aard van het beestje....
 15. Bestaan die snelheidsmeters nog, met een veertje? Dat was toch iets van de vorige eeuw!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid