Jump to content

ceesv

Moderators
 • Content Count

  29,497
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About ceesv

 • Rank
  Moderator

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

110,892 profile views
 1. Waar het gebruik zit? Als ik dan kijk in de specs van de samsung zie ik dat het verbruik voor van 80% YouTube komt. Je mag ervan uitgaan, dat daar je probleem zit. Probeert die applicatie constant verbinding te maken met het internet?
 2. Niet alles is negatief aan dit nieuwe module. Op een dag zal je moeten kiezen, geen Nederlandse TV of dit module. En degene die daarover gaat is thuis meestal moeders.
 3. Je kan dit nog proberen, https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=Eken+V7+deurbel+handleiding+Nederlands&sa=X&ved=2ahUKEwiOxsL51fbxAhWmx4UKHXCDAkoQ1QIwCnoECAoQAQ&biw=1728&bih=846
 4. Schakel je de ontvanger wel op de juiste manier uit, dus door het afsluiten en niet met de netschakelaar?
 5. En zorgen voor voldoende signaal, multistream heeft een hogere drempel voor ontvangst.
 6. Eh, ik begreep, dat Max voorop reed, dan kan er toch geen sprake zijn dat Max probeerde Lewis in te halen?
 7. Niet alleen de professionelen, Canaldigitaal gebruikt meerdere transponders voor al haar programma's. Nederland 1 zit op transponder 12187, horizontaal gepolariseerd Nederland 2 zit op transponder 11739, verticaal gepolariseerd Je ontvanger of je satelliet meter zet voor horizontaal gepolariseerde signalen 18 volt op de antennekabel Voor verticaal gepolariseerde signalen staat er 13 volt op je antennekabel. Aan de hand van de antenne kabel voedingsspanning schakelt je LNB tussen horizontaal en verticaal gepolariseerde signalen. Maar voor het
 8. Dit was je vraag, de antwoorden daaronder waren allemaal correct en ter zake doend. Wil je de schotel uitrichten op de camping, kan je bijvoorbeeld de frequentie en transponder gegevens van Nederland 1 in je satelliet meter programmeren en dan de schotel uitrichten. Satelliet ontvangst is technisch iets totaal anders als op Nederland 1 afstemmen en aan de antenne draaien. Er zitten honderden programma's verdeeld over meerdere transponders op een satelliet, alleen door het invullen van de juiste gegevens kan een satelliet meter het juiste signaal vinden.
 9. Blijft een wazig verhaal, een audio disc die af en toe een kant van de platenhoes laat zien. MP4 is een video formaat, kan je op elke data disc branden.
 10. Mijn vermoeden is, dat Max nu ervaren heeft dat racen gevaarlijk en zelfs levensbedreigend kan zijn. Of hij in de toekomst nog steeds zoveel risico neemt als tot nu toe? Ik heb eens een interview gehoord van Wil Hartog, een motorracer. Die vertelde dat hij tot het randje ging, tot het moment dat hij een keer keihard onderuit ging. Daarna reed hij meer risico mijdend, zijn leven was hem lief.
 11. Dat probeerde Fred Flintstone ook elke avond, de kat buiten zetten.
 12. Dat gaat nog een gezellige boel worden bij de komende wedstrijden.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.