Ga naar inhoud

ceesv

Moderators
 • Aantal items

  28850
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Over ceesv

 • Titel
  Moderator

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

110210 profielweergaven
 1. Bijdragen Combat-2 verwijderd, blijkt een ex-lid te zijn, die hier over een onderwerp wat een gigantische impact heeft op mensen en hun omgeving, komt trollen.
 2. Dan heb ik dat verkeerd begrepen, ik was van mening dat de draaibare schotel 120 cm was.
 3. Degenen die zich niet laten inenten zullen dan met beperkingen te maken krijgen en de eerste jaren in een kleinere wereld leven.
 4. We blijven in een kringetje rond draaien. Of je verwisselt een van de LNB's met een andere positie en kijkt of je beeld hebt. Je draait de vaste schotel met de middelste LNB naar 28 oost waardoor je schotel meer versterking geeft. Of je zet er een grotere schotel neer. Je ontvangers zijn in orde, op je draaibare schotel heb je beeld. Aangezien je wel andere transponders ontvangt met je kleinere schotel, lijkt het er toch echt op dat het signaal voor deze transponder te laag is. even een spectrum analiser aansluiten geeft je ook u
 5. Sprietje, wat is het nu? Je hierboven geplaatste bericht, of wat je net schreef? Ik ben even verward door je verschillende meningen, maar misschien zie ik iets over het hoofd.
 6. Dus de default instellingen. Even de startpagina veranderen in de instellingen.
 7. Of gewoon uitgeschakeld? Klik linksonder op het Vergrootglas en typ Configuratiescherm. Open het Configuratiescherm. Kies linksboven voor Weergeven op: Kleine pictogrammen. Start Programma's en Onderdelen. Links kies je voor Windows- onderdelen in- of uitschakelen. Haal het vinkje weg bij Internet Explorer 11 en klik OK.
 8. Er zijn in Duitsland 2 soorten kosten voor het onderhoud van straten en wegen. De wegenbelasting voor je auto, zit deels in de benzineprijs, en de houderschapsbelasting voor je voertuig, doorgaans 25% van de kosten die je in Nederland betaalt als wegenbelasting. Het onderhoud van de wegen en straten waar je aan woont betaal je als aanwoner. Wanneer na 30 jaar de straat voor je deur gerenoveerd wordt, betalen de aanwoners daarvan een groot deel. Je kan dan een rekening verwachten van meerdere duizenden Euro's.
 9. Beste leden, ook met een nieuwe layout blijft sat4all een Nederlands talig forum. Graag ook hier posten in het Nederlands!
 10. Ik heb je vraag verplaatst naar de rokende soldeerbout, omdat het erop lijkt dat je Denon defect is. Een component naar hdmi converter zal beeld geven, echter wel met kwaliteitsverlies.
 11. Al een andere HDMI kabel geprobeerd? Die willen wel eens haperen.
 12. Je bedoelt het menu van de Denon AVR 4810? Ja, die zou je moeten kunnen zien.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.