Spring naar bijdragen

ceesv

Moderators
 • Aantal bijdragen

  21240
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

6 Volgers

Over ceesv

 • Rang
  Moderator

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente profielbezoeken

106140 profielweergaven
 1. Nee, ik snap er niets van. Een ontvanger is gemaakt om de aangeboden HF signalen zichtbaar te maken op een beeldscherm. Ik vraag me af wat je vraag te zoeken heeft in softcam en smartcards.
 2. Misschien helpt het als Sjaak zich verdiept in de werking van een elektronisch voorschakel apparaat. Zo een apparaat ontsteekt niet alleen de tl buis, maar voedt die met een hoogfrequente wisselspanning, tussen de 20 en 100 kHz. Je kan er zelfs TL lampen mee dimmen. Door de hoge frequentie is het licht veel prettiger, en heb je bijvoorbeeld geen interferentie met beeldschermen in kantoor omgevingen. Ten aanzien van de vraag van TS, Het zal van het ontwerp afhangen of je er andere buizen mee kunt gebruiken. Ik ben bang dat niemand hier een antwoord op kan geven.
 3. dreamboxedit lijst printen,hoe?

  Bij dreamboxedit is er een optie "hulpmiddelen", "exporteer", exporteer in excel leesbaar formaat""
 4. Binnenland Eredivisie Live verder als Fox Sport

  In het geval van Eredivisie B.V. betaal je aan het in stand houden van een stel voetbal bedrijven, die het mes op de keel van de providers en hun klanten heeft gezet. Ik voel mij hoogst onprettig bij het feit dat ik hieraan mee betaal. Bij de eerste gelegenheid, de komst van de glasvezel, zijn ze mij kwijt als klant.
 5. Binnenland Eredivisie Live verder als Fox Sport

  In dut geval betaal je niet aan RTL en co maar aan een firma Eredivisie BV die daarmee salarissen van voetballers en bobo's betaalt.
 6. DM500S Geluid Dreambox

  Dat is de besturingssoftware opnieuw installeren. De geïnstalleerde versie zou corrupt kunnen zijn.
 7. DM500S Geluid Dreambox

  Wanneer het zowel met de oude als de nieuwe AB optreedt, zou ik opnieuw flashen. (Ik ken dat muurtje!)
 8. Ik denk dat je nog de meeste kans hebt via het C+ platform.
 9. DM500S Geluid Dreambox

  Is het probleem ontstaan met het gebruik van de nieuwe afstandsbediening?
 10. problemen met vtm hiccups ?

  Tja, de vraag is of de providers het zo aangeleverd krijgen, en de bron van de storing nog verder terug in de keten ligt.
 11. Binnenland Eredivisie Live verder als Fox Sport

  Maar we betalen wel allemaal dit jaar € 3.-- per maand! En volgend jaar? Nog 2 maanden, dan krijg ik een 200/200 Mb. glaskabel, dan kan het zo maar zijn dat Canalditgitaal/betaalde satellietontvangst na ruim 20 jaar verleden tijd wordt. 'De kruik gaat zo lang te water tot hij barst'
 12. Welke zenders zijn er afgelopen jaar verdwenen?

  CD zou dat misschien ook wel willen, maar het is een wettelijk opgelegde verplichting ten minste 30 kanalen in het basis pakket aan te bieden.
 13. Vu Plus SOLO 4K Voorkeurs tuner

  Bij 2 verschillende ontvangers? Wanneer een zender in een zenderlijst staat kan die niet zo maar weg zijn. Of een kabel zit los, of een LNB of switch heeft problemen. Of de antennekabel is verkoperd staaldraad.
 14. Vu Plus SOLO 4K Voorkeurs tuner

  Wanneer dit op 2 verschillende ontvangers optreedt, zou ik toch maar eens naar de antenne en bekabeling kijken. TS = thread starter.
×