Jump to content

ceesv

Moderators
 • Posts

  30,125
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  108

3 Followers

About ceesv

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

111,704 profile views
 1. Een donkere hond tegen een donkere achtergrond, nu weten we nog niets.
 2. Als dat maar goed gaat vanavond. Nummer 1 en 2 gaan elkaar geen duimbreed toegeven.
 3. Een gevolg van het verkopen met verlies zal een failissement zijn. De stroom wederverkoper zal niet meer leveren, waarna alle afnemers door de AMC ondergebracht worden bij andere leveranciers. Er zijn op dit moment 4 stroom leveranciers in zaar weer, de verwachting is dat die binnenkort failliet gaan. 6 andere bedrijven zien hun reserves hard slinken en komen binnenkort in zwaar weer. De consument komt niet in de kou te zitten, maar wordt overgezet naar een ander bedrijf met marktconforme prijzen. Hij is alleen wel zijn voorschot bedragen bij het failliete bedrijf kwijt.
 4. Het begint al vroeg in het jaar koud te worden. Vanochtend bij zonsopgang 2,7 graden!
 5. Ik neem dit met een korrel zout. Er zijn geen mogelijkheden om tijdens de vlucht de tank te legen, of je moet onder de romp gaan hangen om het deurtje open te doen en de klep te openen. En dan sproei je met 300 km per uur een nevel in de lucht.
 6. 30 graden is ongeveer de hoogste satelliet, pal zuid. de rest hangt steeds lager,
 7. Nee, analoge uitzend normen en het secam kleurmodulatie systeem liggen in het museum.
 8. Dat was vroeger zo, totdat die zenders ontdekten dat ze een wapen in handen hadden. Doorgifte vergoeding betalen of geen beeld. En aangezien de concurrent wel betaalde en men de klanten niet naar de concurrent wilde laten weglopen, liet de provider zich onder druk zetten en betaalde. Het ging toen tenslotte slechts om enkele centen per maand. Tegenwoordig om enkele Euro's per maand........
 9. Zou het dan om deze antennes gaan? https://radio-tv-nederland.nl/historie/goes/ombouw-npo-2010/goes.html
 10. Sorry, Sprietje, ik wil je niet tegenspreken, maar herausziehbar betekent uittrekbaar. Afneembaar zou vertaald moeten worden met abnehmbar. Wanneer ik naar de foto kijk, lijkt het of de hals telescopisch is. Ik kan verder geen gegevens vinden over die regenkap, dus het is gissen.
 11. Dat was vroeger zo, maar tegenwoordig werken Franse tv's ook in Nederland.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.