Ga naar inhoud

ceesv

Moderators
 • Aantal items

  25341
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

6 Volgers

Over ceesv

 • Titel
  Moderator

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

107909 profielweergaven
 1. Het gaat om een klein deel van de C band wat vriigemaakt wordt voor 5G. Die 5G frequenties worden daarna geveild voor providers.
 2. ceesv

  100 km/h

  Je banden op de juiste spanning zetten kan al 10 % brandstof verbruik schelen. Kan er 1,4 huis gebouwd worden.
 3. De aflevering over de bouw en werking van de frequentie knijper was voor mij bijzonder leerzaam.
 4. Mijn ervaring is dat je in het buitenland toch beperkt bent bij roaming. De functionaliteit is niet gelijk aan die van locale providers.
 5. Onder de gele toets het juiste audio kanaal selecteren? Programma uit je zenderlijst wissen en opnieuw inlezen?
 6. O, je werkt als busschaufeur bij De Lijn.
 7. Dit was nog een uitvoering met roestende bouten en moeren. Alle andere moeren van deze schotel roesten ook. De latere versies hadden beter beschermd montage toebehoren.
 8. Ik vind dit nog steeds een grof schandaal. Wat mij betreft mogen ze die zenders schrappen.
 9. ceesv

  100 km/h

  Er zijn genoeg locs, die met verschillende spanningsnormen kunnen rijden. Nederland heeft 1.500 Volt gelijkspanning op de draad, Duitsland 15.000 Volt wisselspanning, met 16 1/3 Hrz netfrequentie. De Betuwelijn heeft 25.000 Volt 50 HZ., daar reden tot daarvoor geschikte elektriche locomotieven beschikbaar waren hoofdzakelijk diesels. België heeft 3.000 Volt gelijkspanning op de rijdraad. Maar het laat onverlet, dat voor velen het OV geen geschikt alternatief is. Voor de zakelijke sector blijft rechtstreeks vervoer van A naar B onontbeerlijk.
 10. Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren wanneer je verbinding tot stand hebt gebracht en die controller wilt gaan aansturen. Ik heb respect voor je vasthoudendheid, maar als aanpak zou ik mij toch eerst iets meer inlezen en wat kennis van de materie opdoen.
 11. Wat een onmogelijke namen voor een tv abonnement. Gesprek met de klantendienst... hoe riant is vol? Is bomvol riant genoeg? Hallo.... Zeker opgehangen.
 12. Staat in je link. https://en.wikipedia.org/wiki/Null_modem#/media/File:D9_Null_Modem_Wiring.png Meter op laagohmig weerstand meten, een meetpen op pootje 1 aan de ene kant, en dan kijken welk contact er aan de andere kant aan vast zit. Zou volgens het schema in de link aangesloten moeten zijn. Niet alle pennen hoeven bedraad te zijn.
 13. ceesv

  100 km/h

  Ik gebruik het gaspedaal bijna niet, zoals ik ook het rempedaal niet gebruik. Doet de wagen allemaal zelf, en die speelt niet. Feit is dat er wel degelijk een hogere optimum snelheid te vinden is, bij 80 is het verbruik niet geoptimaliseerd. Ik heb mij trouwens vergist t.a.v. de automaat, het is geen 7 maar een 8 traps uitvoering.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid