Jump to content

ceesv

Moderators
 • Content Count

  26,406
 • Joined

 • Last visited

6 Followers

About ceesv

 • Rank
  Moderator

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

108,527 profile views
 1. Regel 6. Wij willen discussies, die uit de hand zouden kunnen lopen of de sfeer op het board aantasten, op voorhand vermijden. De ervaring heeft geleerd, dat discussies over voetbal en politiek doorgaans uit de hand lopen.
 2. Zo heeft iedereen z'n eigen agenda, zelfs politici.
 3. Ik ken er ook nog een, never waste a good crises. In deze tijden is een tegengeluid absoluut noodzakelijk, anders ziet de wereld er volgend jaar echt heel anders uit.
 4. Tja, de techniek maakt het mogelijk, maar of we dit moeten willen is een vraag van een geheel andere orde. Er zijn ook toepassingen die je echt niet wilt.
 5. Er is dus een markt voor smartphones voor ouderen, die ontgonnen moet worden. Ik zie kansen! Er zijn ook technische oplossingen, mijn fiets heeft een schakelingetje ter grootte van een lucifer doosje, die mij altijd en overal laat weten waar mijn fiets is. Dat ding past ook in een armband, enkelband, ketting om je nek, of je rollator. Controle is ook eenvoudig, in de openbare ruimte detectie punten installeren met een bel, die gaat rinkelen wanneer het detectiepunt iemand voorbij ziet komen, maar geen app. registreert.
 6. Tja, voorop gesteld dat er nog niets is. Overheid en automatisering is nooit een gelukkig huwelijk. Uit Europa kwam het verlangen dat die app. ook nog eens universeel in Europa gaat werken. In dat geval duurt het nog wel even voordat die app. op de markt is. Wat er gaat gebeuren wanneer die ingevoerd wordt, weet niemand te vertellen. Er is ook nog een privacy issue, zelfs Big Brother had dit nog niet bedacht. Maar het zou regel kunnen worden dat je je (elektronische) identiteitskaart altijd bij je moet hebben of anders in overtreding bent. Of er daarna nog iets zinvols uitkomt? Het is net als die duizenden bewaking camera's in de openbare ruimte, voorkomen doen ze niets, achteraf kan je zien wat er gebeurd is.
 7. Wanneer de emissivity parameter, een correctie factor, goed ingesteld staat, de lichaams temperatuur.
 8. ceesv

  Schotel afstellen

  Wanneer die naad in het midden zit, ja.
 9. ceesv

  uitlijnen

  Het hoort niet, maar of een f connector je probleem gaat oplossen? De tv connector is wel gevoelig voor externe storingen.
 10. Of gelaatsmaskers in een huis tuin en keuken magnetron een goed idee is? Wanneer het neusclipje van metaal is, kan je de brandweer bellen.
 11. ceesv

  uitlijnen

  Hmn, de elevatie zou niet kloppen, en de lnb arm heeft speling. Het lijkt erop dat de lnb arm niet goed bevestigd is.
 12. Men koopt tijd omdat er maar een beperkt aantal bedden beschikbaar zijn.
 13. Heb je in de ontvanger wel de netwerk verbinding ingericht? Zit je rechtstreeks op het modem of achter een switch? Staat je modem toe dat er nieuwe apparaten inloggen, of is dat geblokkeerd?
 14. Ja, even een boodschapje over de grens doen is er niet bij. Men probeert een paas uittocht te voorkomen. Goede vrijdag is in Duitsland een vrije dag waarbij veel mensen in Nederland gaan inkpen, of een lang weekeinde naar de kust aan. Nee, je begrijpt het niet goed, de slagboom niet naar beneden betekent dat pendelaars en vrachtwagen chauffeurs geen beperking hebben voor hun dagelijkse grensgang.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy