Spring naar bijdragen

ceesv

Moderators
 • Aantal bijdragen

  20811
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

6 Volgers

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente profielbezoeken

105919 profielweergaven
 1. Accu aangedreven rijden op de terugweg?

  Ik was 3 weken geleden op Schiphol P3. Daar hebben ze in de parkeergarage op de begane grond parkeerplaatsen voor elektrische auto's. Al die plekken worden een paar uur gebruikt voor het laden, en daarna meerdere dagen geblokkeerd omdat de bezitter nog niet terug is. Hetzelfde zie je op openbare laadplekken in steden.
 2. Accu aangedreven rijden op de terugweg?

  Zo lang je nog steeds binnen 3 minuten je wagen vol tankt, en bij een snel laadstation nog steeds 30 minuten nodig hebt, voorzie ik een probleem. Verder gaat dit aan het eigen succes ten onder, zo een station heeft misschien 10 laadplekken, ben jij nummer 11, kan je in de wachtrij aansluiten. 10 laadplekken, welke 60 kW aansluit waarde hebben vertegenwoordigen 600 kW, dat dan op een autobaan knooppunt in Nergenswo. (Verbruik van een elektrische wagen zal tussen de 14 en 20 kW per uur liggen, 30 minuten laden is 2 uur rijden?) Dat worden lange kabels met een hoge spanning, duur en tijdrovend om aan te leggen. Waterstof is dan een beter scenario.
 3. per 1 januari nieuw pakket bij CD

  CD zit in een spagaat, ze moesten kiezen tussen voetbal of geen voetbal. Misschien is de directie van CD voetbal fan en heeft dat de doorslag gegeven. Wanneer CD niet had toegegeven aan de chantage van de eredivisie (weinig eervol, die club), dan hadden nu de voetbal fans hier hun abonnement opgezegd. Volgend voorjaar krijg ik glasvezel, hier in het buitengebied, dan is het probleem opgelost. Uitzending gemist van de publieke omroepen, Netflix en de rest FTA.
 4. Accu aangedreven rijden op de terugweg?

  Elektriciteit moet net als alle andere energie getransporteerd worden. Daar ligt het eerste probleem.
 5. Accu aangedreven rijden op de terugweg?

  Er zijn in Duitsland op dit moment ongeveer 14.000 Tankstellen, die 400 HPC stations gaan echt het verschil uitmaken.
 6. Accu aangedreven rijden op de terugweg?

  Wanneer politici gaan bepalen hoe de energievoorziening zich ontwikkelen moet, krijg je na ongeveer 5 jaar blackouts. Ik heb rond 2000 dat zelf aan den lijve mogen ondervinden in Kaapstad. Wijk voor wijk wordt voor meerdere uren afgeschakeld om het net niet totaal in te laten storten.
 7. ARD HD en ZDF HD geen ontvangst

  Wanneer de Local oscillator van de LNB instabiel is, zal je met DVB-S2 HD zenders meer problemen hebben. Een LNB kost weinig en en is eenvoudig te vervangen. Dan weet je zeker of het de LNB is of je ontvanger software. De HD zenders van Canaldigitaal hebben nog moeilijkere HD specificaties voor je ontvanger, en die doen het wel goed. Wanneer BBC-1 HD op je ontvanger geen problemen heeft, zou ik toch eerst de LNB van Astra 1 vervangen.
 8. per 1 januari nieuw pakket bij CD

  Het gaat mij niet om de prijs, maar de manier waarop er hier een overeenkomst en financiering van een professionele tak van "sport" wordt afgedwongen. Helaas heeft de consument maar een (dwang)middel ter beschikking, opzeggen.
 9. Ik denk dat goedkoop wel eens heel erg duurkoop kon gaan worden. Die investering is nu waardeloos geworden. En Ziggo kan/zal de schade graag willen verhalen.
 10. En zoals al eerder aangegeven, in de straatkast de kabeltv aansluiting vrijgeven.
 11. Beste aanwezigen

  Je vergeet het gemak. Hint. https://nl.wikipedia.org/wiki/Gemak
 12. Dat kan je toch uit de titel halen, een kabelmodem met alle rechten, die gekloond is?
 13. Beste aanwezigen

  Misschien zijn aparte toiletten die beter aansluiten bij de kenmerken van de verschillende Genders toch wel van voordeel. Mannen doen het graag staand, en niet iedereen kan goed richten.
 14. per 1 januari nieuw pakket bij CD

  Contract veranderen is weer een jaar eraan vast zitten. Echter... Wanneer je gebruik maakt van het downgrade aanbod omdat je eigen pakket omhoog gaat, of je geen voetbal belasting wil betalen, kan je bedingen dat ze afzien van de contractduur van 1 jaar, en het gewoon maandelijks opzegbaar blijft. Dus wat onderhandelen doet wonderen.
×