Jump to content

Con

Members
 • Content Count

  9,017
 • Joined

 • Last visited

About Con

 • Rank
  Sat4all verslaafd
 • Birthday 03/11/1955

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Klei a/d Linge
 • Interesses
  En energiebesparing is mijn passie. zie ook mijn site<br /><br /><br /><br />
  www.ccvd.eu.

Recent Profile Visitors

32,837 profile views
 1. Con

  Zone verwarming

  Mission impossible is mission completed!!! (zat toevallig eergisteren al op de kalender te kijken of de maand al om was) Erg goed om te horen, een kers op de taart! Daar doe ik het voor, een l(r)ust in mijn leven. Ben nu eenmaal en techniekfreak en vind dit erg leuke projecten. Zeker als de gedupeerde (het lijden voorwerp, jij dus) ook goed meedoet en denkt. Samen zij we sterk. Top, man. Op naar de volgende uitdaging.
 2. Het aantal topicpagina's (100) in zo'n korte tijd geeft alleen al aan hoe bizar de situatie is.
 3. Con

  Zomertijd, oops...

  Het eerder geplaatste grafiekje wees mij erop dat het zomertijd was geworden. Ik zeg heerlijk. En nee, ik heb ook geen last van die "overgang"...
 4. Vandaag een probleempje. Shelly kent geen zomertijd, beetje jammer.... ik zeg oops.
 5. Con

  Zomertijd, oops...

  Dal scheelt mij weer een "hoop" energie.
 6. Denk dat dit een zinloze discussie is waar niemand op zit te wachten. Als iedereen in Nederland nu zorgt dat hij of zij zicht houdt aan de inmiddels gestelde normen en graag het initiatief tonen om nog beter te doen als waarom gevraagd dan zijn we al een heel eind. Immers, de politiek maakt ook overwegingen op het commerciële vlak. Daar hoeven wij als mensen geen rekening mee te houden. Sterker, nog, wat heb je aan een goede of in elkaar gestorte economie als je dood bent... Samen gevat, nogmaals een oproep aan een ieder, houdt afstand en blijf thuis indien mogelijk. Ik heb mijzelf 100% in quarantaine gesteld, inmiddels 3 weken. (Oké, ik heb de luxe dat dat kan).
 7. Voor de hardnekkige hier nogmaals een oproep tot... https://youtu.be/8KPbJ0-DxTc
 8. Dat schrijf ik omdat iedereen Ab kent van het RIVM waar hij jaren heeft gewerkt.
 9. Ik ben het eens als Wifi uitvalt je niets meer hebt. 3 weken geleden meegemaakt en kaarsjes aangestoken totdat ik het probleem had gevonden. (dimmers...) Ook doe ik niets bi-directioneel (geen MQTT) Als een ontvanger geen signaal krijgt heb ik pech. (geen terugkoppeling dus) Maar dat maakt het allemaal wel een stuk eenvoudiger en het komt sporadisch tot niet voor dat het fout gaat. Ook voor de dimmers, die zijn allen Wifi bestuurbaar, geen fysieke schakelaars meer. Zo ook de rolgordijnen. En ja, dan gaat het een keer mis, ach, daar kom ik ook wel overheen. Shelly's koppelen met Domoticz ging ook bijzonder eenvoudig. Kortom, niet de ideale situatie voor sommigen maar voor mij werkt het prima.
 10. Hij blijft geweldig die silly walks.
 11. Ab Osterhaus (RIVM) is nu eenmaal publieks/mediageil. Dat was hij in 2003 al (vogelgriep). Zulke mensen zijn een slechte basis voor iets als RIVM.
 12. Daar had ik geen Corona voor nodig hoor. 5 uur borreltijd, iedere dag, al veertig jaar!
 13. Niet mee eens. Als je niet naar buiten hoeft NIET GAAN! Probeer thuiswerken af te dwingen, neem geen enkel risico. Niet verhoogd risico in GEEN garantie. Sorry, beetje als een olifant door een porseleinkast en meestal ben ik wat genuanceerder maar nu, bij wijze van uitzondering moet iedereen optimaal er aan meewerken verspreiding vor zichzelf of anderen te voorkomen. Je kunt NIET genoeg doen! Met thuisblijven bescherm je ook anderen, wel of geen risicogroep. Als je het kunt betalen zou ik het advies aan mijn laars lappen. (als je het niet kunt betalen ook) Hoe vergoedt een bond jouw dood en van anderen?
 14. Mooi overzicht. Wel aardig dat vrouwen weer de sterkste zijn. Maar dat was al bekend. Ook geeft het een beeld van afname t.a.v. het sterftecijfer. Het is nu nog te prematuur om daar conclusies aan te verbinden maar geeft wel voorzichtige hoop.
 15. Ik zal Idefix ook missen... ook hij kon tot op de grond (het bot) geweldig lol hebben.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy