Ga naar inhoud

Con

Leden
 • Aantal items

  8750
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Con

 • Titel
  Sat4all verslaafd
 • Verjaardag 03/11/1955

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Klei a/d Linge
 • Interesses
  En energiebesparing is mijn passie. zie ook mijn site<br /><br /><br /><br />
  www.ccvd.eu.

Recente bezoekers van dit profiel

32469 profielweergaven
 1. In mijn beleving staat 1909 er op (sinds vanmorgen) Met de melding, laatste controle 11:31. Daarna nog steeds vaak 100% HD en regelmatig een hoog percentage processor. Eens kijken of ik morgen de resultaten kan bezien. @jopiesat Inderdaad, een SSD doet wonderen echter blijft het vreemd dat de HD blijft tollen. Wellicht de HD einde nabij?
 2. Alles in start was uitgezet (althans applicaties, niet de services), had ik nog niet vermeld. Spelletjes en andere bagger had ik reeds verwijderd, wordt geen gebruik van gemaakt. Het enige waar gebruik van wordt gemaakt is Office, maar ook dat minimaal, alleen Word en Excel.
 3. Mijn buurvrouw heeft een Dell Laptop met 4GB aan ram een HDD van 256GB en een i5 processor (2013). De harde schijf is minder dan 25 % gevuld. De laptop is niet vooruit te branden. Via taakbeheer zie ik regelmatig een enorm hoog processor verbruik maar de harde schijf spant de kroon en staat vaak op 100%. Inmiddels is de laptop geupt naar 1909 maar ook daarna geen verschil. Vandaag een online scan gedaan van Eset, heb ik nog geen resultaat van. Ik heb indexering uitgezet zo ook defragmentatie. Iemand een richting? Ik heb al voorgesteld om W10 te herinstalleren maar daar kleven uiteraard nadelen aan vast. Zie hier een screenshot van taakbeheer
 4. Ja, Luisteraar gebruikt zijn koelkast als kachel. Hij heeft zijn koelkast geplaatst in de buitenmuur met de deur naar buiten toe.
 5. Con

  100 km/h

  Een trein veroorzaakt ook indirect uitstoot door de centrale die de energie opwekt.
 6. Con

  100 km/h

  RIVM is de grote adviseur van stikstof-overschrijding. Iedereen, maar vooral de regering schaart zich daar achter. How dare you... Alsof RIVM heilig is.
 7. Heeft ze ook verstand van seriële en parallelle input? En geeft ze ook bijles?
 8. Heb um weer gezien, errug leuk na zoveel jaar. tnx all.
 9. HELEMAAL GELIJK, goed gedaan!!! En excuses...
 10. Het zal na de Rambo tijd zijn geweest, tussen 82 en 90. Hij woont uitgevochten zeer achteraf met zijn dochtertje in the middle of nowhere, ik denk ergens in the states.
 11. Con

  100 km/h

  Dat is waar wat betreft weerstand. Echter zijn er auto's die beter presteren bij 110 km/h dan lager. Dan heb ik het nog niet over het enorme vrachtverkeer, binnenscheepvaart vliegtuigen en industrie. Dus marginaal. En Nederland heeft blijkbaar een Berlijnse muur die stikstof(oxiden) niet toelaat van omringende landen. Een NO(x) muurfilter zeg maar. En de boeren... we hebben allemaal voordeel gehad van die harde werkers en nu, moeten zij nu boeten? Terwijl ze al 10-tallen jaren investeren in iedere keer nieuwe opgelegde eisen wat maar niet op houdt. Laten we nu eens beginnen dat alle ministers en andere sukkels een Suzuki gaan rijden van 1 op 22 in plaats van die belachelijke bakken cq slagschepen met een kolk in de tank. Zij dienen volgens mij het voortouw te nemen.
 12. Silvester woont rustig in een afgelegen bos samen met zijn dochter goed beschouwd alleen per helikopter bereikbaar. Het is een Rambo-achtige film. Een groep misdadigers kidnappen zijn dochter en Silvester gaat op jacht. Het betreft niet Rambo 5. Wie het weet mag het zeggen.
 13. Con

  100 km/h

  Eh... mis ik wat? Een auto die harder gaat stoot meer uit. Maar wel korter. Hij heeft tenslotte sneller zijn doel bereikt en stoot dus minder lang uit. Ik zeg marginaal allemaal.
 14. Ik heb geen notie hoe ze dat hebben ingericht. Maar wat zou dynamische adressen voor een invloed kunnen hebben?
 15. Ik heb een VBA (Excel) geschreven voor een bedrijf. Het bedrijf zet alles in de cloud en het wordt gesyncd. Als de sheet wordt gedownload wordt het geplaatst in een map op de PC. In de macro zit een routine die wijzigingen wegschrijft naar de map op de pc en hier gaat het fout. Omdat het bestand nog niet is gesynchroniseerd ziet de sheet nog steeds het path van de cloud en wordt een error gegenereerd. Het probleem van syncen is bekend bij Microsoft maar wellicht weet iemand hier hoe dit op te lossen. In afwachting...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid