Jump to content

Con

V.I.P.
 • Content Count

  9,896
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Con

 • Rank
  Sat4all verslaafd
 • Birthday 03/11/1955

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Klei a/d Linge
 • Interesses
  En energiebesparing is mijn passie. zie ook mijn site<br /><br /><br /><br />
  www.ccvd.eu.

Recent Profile Visitors

34,256 profile views
 1. Met 5 veiligheids-sub's in het water zal dat niet meevallen.
 2. Helemaal mee eens maar ik ga wel voor HA ipv Domoticz. Erg leuk speelgoed die sensoren en de omvormer werkt ook perfect. Nu nog ff een potmeter aan de snelheidsingang gehangen... anders bleef ik blazen met het testen.😁
 3. Eerst batterij-autos is een economische reden. Dat geeft werkgelegenheid. Als straks de markt "verzadigd" is gaat de regering waterstofauto's promoten en dus weer opnieuw werkgelegenheid. En zal de elektrische auto weer onbetaalbaar worden gemaakt om toch weer de schatkist aan te kunnen vullen. Een blijvende vicieuze cirkel. Markmywords.
 4. Het wordt tijd dat waterstof er door komt. Dan kunnen we zelf elektra opwekken en dan ook nog eens hartstikke schoon. Dan kunnen we tevens stoppen met windmolens en kerncentrales erbij.
 5. Die snap ik dus ook niet. Daar gaan ze helemaal aan voorbij. Iedere standaard groepenkast heeft 16A zekeringen en 25 en met een beetje geluk een 35 A hoofdzekering. Dus dat is standaard "not done". Dat was dan ook de achtergrond van mijn kritiek.
 6. Joh, doe toch normaal. Dubai vergelijken met Nederland. Weet je nog wel waar Nederland ligt?. Een warmwatergeiser van 21 kW kan niet eens in Nederland. Dat moet jij toch weten als " techneut" zijnde... Dat jullie barsten van de energie in Dubai wil nog niet zeggen dat je dat kunt doortrekken naar andere landen. En anders moet je je wellicht meer verdiepen in Nederland.
 7. Boeiend, vindt je niet? Alles moet van het gas af om het CO2 en stikstof terug te dringen en dat noopt ons tot het gebruik van generatoren die dan weer op vloeibare brandstof draaien met een overdosis aan CO2 en stikstof-oxiden. Het paard achter de wagen spannen? Ik las ergens "3 kerncentrales" erbij maar kunnen die dan wel fluctuaties van het net aan? Daarnaast las ik iets dat kolencentrales niet "regelbaar" zijn. De tijd dat er een schep kolen op het vuur moest worden gegooid hebben we al héél lang achter ons gelaten hoor... En N
 8. Ik heb net nog gekeken naar de complete uitvoering van Deep Purple Royal Philarmonic Orchestra 1969 dat was 0,0004k. Ik zeg geweldig. Resolutie? Memory lane, daar gaat het om. Natte ogen...
 9. Vandaag langs geweest. Ze had per ongeluk de wifi router (accesspoint) een hard-reset gegeven. En Cayway had Wifi op het modemrouter uitgezet. De wifirouter stond na de hardreset als een normale router (geen accesspoint dus). Alles opgelost. Dank voor het meedenken.
 10. Ik wil dit wel doen hoor maar heb geen kleurenprinter. Aan jou, en de kosten? Gratis. Je zal hem zelf in kleur moeten brengen. En als het niets wordt, jammer dan toch? Wel graag dan de details doorgeven.
 11. De vraag die ik stel is voor mijn schoonzus dus kan ik zo maar niet even inloggen/kijken. Het volgende. Er staat een Cayway modem/router en een TP-Link accesspoint. Gisteren na een stroomstoring lag internet eruit. Uiteindelijk na een herstart van het modem was er wél internet maar nog geen Wifi. Na een hard-reset (per ongeluk fabrieksinstellingen) van de Wifi router geldt het volgende resultaat. De gebruikersnaam en password waren weer zoals de router is geleverd. Ze kan nu weer met haar (Apple) telefoon en (Apple) laptop weer via Wif
 12. Ik gebruik gewoon rj-bussen, dat is een klein blokje waar je 2 rj-tjes indrukt. Kijk uit je hebt Strait en cross. Ik weet ik heb Strait niet goed gespeld.
 13. De trafo links misschien? En er zit iets ingekapseld op het printje maar details zijn moeilijk te zien. Het gedeelte rechts vibreert als er spanning op staat, dat zou dan het luchtpompjegedeelte moeten zijn?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.