Jump to content

Con

V.I.P.
 • Content Count

  9,241
 • Joined

 • Last visited

About Con

 • Rank
  Sat4all verslaafd
 • Birthday 03/11/1955

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Klei a/d Linge
 • Interesses
  En energiebesparing is mijn passie. zie ook mijn site<br /><br /><br /><br />
  www.ccvd.eu.

Recent Profile Visitors

33,124 profile views
 1. Volgens mij is dat een miljarden-project, die tunnel.
 2. Deze tegeldragers gebruik ik alleen voor de 2 terrassen. Voor de oprit komt een gewolkte betonvloer met ingeslepen voegen van 2 a 3 mm alsof het dan tegels lijken (afmeting 800 x 800mm).
 3. Als je het hebt over tegeldragers zoek op: "verstelbare tegeldragers" Je hebt zelfs nivelerende tegeldragers indien je een vlakke ondergrond hebt en wanneer je het terras afschot wil geven. Deze kunnen 5 graden kantelen. Toegestane gewicht bij de standaard drager is meestal 1 ton per drager.
 4. Die laatste vind ik wel erg sterk, moet ik aan denken als ze mijn huis weer eens komen taxeren voor de WOZ.
 5. Ik ga het heel anders uitvoeren. Er wordt als basis; - folie gelegd, - betonijzer gelegd op dragers, - 15 cm beton gestort - daarop komt rotvrije folie, - en dan komen de tegels op tegeldragers met 2mm tussen de tegels, het water kan dan gewoon via de onderliggende betonvloer af worden gevoerd naar de omringende tuin. De tegeldragers zijn verstelbaar van 40-60 mm en zo kun je onder de tegel ook de middelste drager stellen. De omringende rand wordt afgewerkt met, op kleine afstand, in verband met waterafvoer) verzinkt en daarna op kleur gecoat staal van 2 of 3 mm met een kleine opgezette kant net over de tegels heen. Ga nog wel even een proef doen of er 5 of 9 dragers per tegel komen. Voordelen: geen vorstgevaar, - geen afschotprobleem en - indien nodig, vervangbaar. Nadeel; iets prijziger.
 6. Hoeveel mensen krijgen wereldwijd per jaar "gewone" griep?
 7. Wie kent hem nog, volgens mij werd deze 1 of 2 keer in de week opgehaald. Dat was dus een totaal van 66 liter afval, oké, daarnaast kwam ook de schillenboer, dat dan weer wel natuurlijk, toen geluk nog heel normaal was... En nu? 120 x 1n liter grijs, 120 x 2n liter plastic, 120 x 1n liter papier (en ik) 80 x 2n liter groen... n = in de maand, how bizar.
 8. Hier € 211 per jaar en € 9,60 per grijze container (240 liter) zeg een slordige € 300 per jaar. Rest 1 x per maand Papier 1 x per maand Plastic 1 x per 3 weken groen 1 x per 2 weken (zinloos geweld voor mij)
 9. Heren, bedankt. ik ga voor de noppenfolie of de Miofoam. Piepschuim (polystyreen) laat (uiteindelijk) vocht door en dat geeft op den duur vorstgevaar. @T uitzetting is hier nauwelijks van toepassing, de vloeren liggen aan 3 zijden vrij dus kunnen alla kanten uit. Daarnaast is 80 gr niet van toepassing, over de vloer komen tegels op tegeldragers. Dus 35 gr max. Dat er een onderbreking moest komen was mij bekend.
 10. Even een kennersvraagje. Er wordt een kist gezet om de vloer te kunnen storten. Hoe doe ik dat tegen mijn bestaande gevel? Één vloer mag de kist tegen de gevel blijven zitten, de grote opritvloer moet kistloos tegen de gevel maar wel met een onderbreking. (misschien eventueel afgewerkt met een plint. Ofwel, wat wordt daarvoor gebruikt? Zie ook de plaatjes.
 11. - zelfde als Amerika doen, boete van 500 dollar of meer voor afval in de natuur dumpen - kartonnen navulverpakkingen daar waar mogelijk toepassen - terug naar de glazen melkfles en dergelijke - alleen recyclebaar kunststof toepassen - alleen kunststof toepassen afbreekbaar is - prijzen vuilstort verlagen of gratis ter voorkoming van afval in het veld
 12. Ik was er wel blij mee dat ze het vroegen want inderdaad, gaat er wat fout dan is het wellicht traceerbaar en sneller te isoleren.
 13. Uitbaters zijn verplicht vragen te stellen omtrent gezondheid vooraf. En dienen dat te registreren. Nu was ik vorige week in een tent met terras aan een water plas. Wij kwamen daar aan en er werd gevraagd of wij hadden gereserveerd. Nee dus, wij moesten onze naam daarna opgeven en konden gaan zitten. Tja, de mazen van de wet. De bezetting was minimaal maar toch hield ieder rekening met elkaar. Top toch? Ik moet zeggen, ik heb genoten, even weer naar buiten aan het water en ze kwamen ook nog met de suggestie dat er haring was. Mijn dag was compleet. En uh, niets duurder dan anders.
 14. Dat heb ik eerder aangehaald, we hebben te maken met een digibeet uit het analoge tijdperk. Een topkerel maar geef hem slechts 2 knoppen (open/dicht) en vooral geen schermpje.
 15. Oké, dus wifi ab is dan bij deze uitgesloten, een logisch verhaal. Ik heb me even ingelezen ten aanzien van RFID. Ik heb het idee dat het bereik te kort is. Op een afstand van 4 a 5 meter sluit ik het luik en chips implementeren in de dieren zie ik niet zitten. Wellicht is het volgende een optie. Ik heb (868MHz) dimmers gehad van Enocean, deze werden bediend door batterijloze schakelaars. Bij een schakelactie voorzag de schakelaar zich van zijn eigen stroom. (let wel het hoeft niet batterijloos als het maar een lange levensduur heeft) Ik weet alleen niet of Enocean via mijn netwerk is aan te sturen, dat zal ik eens gaan uitzoeken. @Bf, het hok was ontstaan doordat er 10 jaar geleden een vos had huis gehouden. Een gans zonder kop en 6 kippen verdwenen welke achteraf bleek begraven in naastgelegen weiland. Maar uiteraard nu ook wolfbestendig.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy