Jump to content

Con

V.I.P.
 • Content Count

  9,824
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Con

 • Rank
  Sat4all verslaafd
 • Birthday 03/11/1955

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Klei a/d Linge
 • Interesses
  En energiebesparing is mijn passie. zie ook mijn site<br /><br /><br /><br />
  www.ccvd.eu.

Recent Profile Visitors

34,044 profile views
 1. Een vecaliënroutinier... net zoiets als een vuilnisman, een embaleur.
 2. Gerrit B (onze specialist) is getroffen door Corona en ligt nu ziek op bed heb ik uit zéér betrouwbare bron vernomen. Ook langs deze weg, sterkte man en herstel snel!!!
 3. Helder, dank voor de aanvulling.
 4. Bedankt voor jouw input en inspanning.
 5. Een paar seconden is zat.
 6. De spoelspanning mag 25 Volt dc of 230 Volt ac zijn. En nee, geen hotelschakelaar. En zoals reeds is aangegeven, Eltako is een fabrikaat. Weliswaar met héél veel soorten maar... niet wat ik omschrijf. Het wisselcontact dient potentiaalvrij te zijn.
 7. met één puls wil ik iet opensturen, met een tweede puls iets dicht sturen enzovoort. In beide gevallen (open en dicht) heb ik maar even spanning nodig om open en dicht te kunnen sturen. Vandaar dat na een puls NO 1 en NO 2 weer terug moet naar de neutraal stand. Eigenlijk een wisselcontact met een neutraalstand. Inderdaad, Eltako heeft een héél arsenaal maar daar heb ik het niet kunnen vinden. Maar wellicht is mijn zoektocht niet volledig geweest.
 8. Ik zoek de omschrijving (als die al bestaat) van het volgende relais. Het relais heeft uiteraard een spoel-ingang. En, een wisselcontact met - NO 1 (normally open) - middenstand. - NO 2 (normally open) Bij één puls schakelt het schakelt het relais naar NO 1 voor een bepaalde tijd en keert terug naar de middenstand Bij de volgende puls schakelt het relais naar NO 2 voor een bepaalde tijd en keert terug naar de middenstand Wie weet hoe zo'n relais heet (als dat bestaat)?
 9. Volgens mij zou jouw tussenpersoon best wel eens wat meer kunnen betekenen voor jou. Heb niet het idee dat hij enige inspanning heeft geleverd. In ieder geval geen vechter.
 10. Daar heb ik de nieuwe TV's niet op geselecteerd dus weet ik niet of de TV's die ik heb geselecteerd op andere parameters dat aan boord hebben. Vervelende is dat met name de Xiami en de Samsungs, die ik voor ogen had, geen overzicht geven wat voor een aansluitingen erop zitten, althans niet duidelijk. Ik heb het dus over het aansluitblok aan de achterkanten.
 11. Mijn schoonzus heeft een DVD speler met scart. Dus van scart >> hdmi. Immers, zij moet over naar een nieuwe TV. (oude TV heeft wél scart) Ik kon nog 2 TV's vinden die verder redelijk voldoen welke wél scart hebben. Dus de keuze is NIET reuze. @Psychosammie Inderdaad, dat is hem.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.