Spring naar bijdragen

Con

Leden
 • Aantal bijdragen

  8668
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Con

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Klei a/d Linge
 • Interesses
  En energiebesparing is mijn passie. zie ook mijn site<br /><br /><br /><br />
  www.ccvd.eu.

Recente profielbezoeken

32375 profielweergaven
 1. MIJN VRAAG GING OVER GOOGLE LUISTEREN/LEZEN!!!
 2. Joh je praat wÊÊr eens poep. Ik had het over gekalibreerd, ik noemde geijkt (en dan ook nog tussen haakjes) voor de leken. Jij, blijkbaar als leek, ga je 'geijkt' uitvergroten terwijl er geen grootheden zijn die op basis van snelheidsmeting invloed hebben. Kortom, blijf bij je "leest". Los van dat alles was mijn vraag of er mensen ervaring hadden met de meting van Google. Hoezo formules? Het ging om Google!!!
 3. In mijn optiek moet, alle in Nederland commercieel gebruikte meetapparatuur, ieder jaar worden gekalibreerd (geijkt).
 4. Ik rij meestal niet meer dan 3% te hard, wetende dat dat een criterium is bij overtredingen dus reed ik 103. Toen ik op Maps keek bleek deze 93 aan te geven. Bij lagere snelheid werd de afwijking kleiner maar ging imo niet echt lineair. En wat ik eerder schreef bij de tunnel ging maps enkele km hoger zitten, beetje logisch want dan kan een satelliet niet meer zien. Misschien is de grootte van de afwijking fabrikant gebonden, ik rij een Opel Meriva.
 5. Con

  Snelle Tiff viewer gezocht

  die ga ik proberen. GEWELDIG!!! Bedankt, wat een verademing.
 6. Enerzijds las ik mijn digitale snelheidsmeter uit, dus geen veertje. Anderzijds was mijn vraag; hoe betrouwbaar is Google en dus ook bijvoorbeeld ten opzichte van een lasermeting van de politie.
 7. Con

  Snelle Tiff viewer gezocht

  Ik heb een aantal Tiff-jes van een slordige 1MB maar leggen zowat het systeem plat als ik ze in de Microsoft viewer open. Wie weet een (free) viewer die daarop is afgestemd en wel snel laadt?
 8. Afgelopen vrijdag zag ik voor het eerst in Google Maps een snelheidsmeting. Waar ik op mijn autoteller 103 km/h reed was dat volgens Google 93 km/h. Dus mijn vraag; hoe betrouwbaar is Google? Vreemd was wel dat volgens Google mijn snelheid in elkaar zakte tijdens het rijden in de lange tunnel naast Utrecht, daaruit was het verschil weer 10 km.
 9. Con

  TRAP

  starway to heaven
 10. TD De meeste auto's rijden niet onder water... toch?
 11. Met die stompe neus komt hij zeker niet uit een windtunnel, bizar. Los daarvan, vind hem lelijk, ook door die neus. Opvallend is wel de aerodynamische spiegel en geen deurklinken, dit in contrast met de stompe voorkant. Begrijp jij het? Begrijp ik het. Dan zie ik liever het neusje van Cleopatra...
 12. Con

  aluminium ronde buis.

  100mm is een redelijke standaard rookgas afvoermaat. Te verkrijgen in 25, 50, 100, 200 en 300 cm. Kijk bij cv- gerelateerde webshops.
 13. 😁😁😁😁😁
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid