Jump to content

Con

V.I.P.
 • Posts

  9,924
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

2 Followers

About Con

 • Birthday 03/11/1955

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Klei a/d Linge
 • Interesses
  En energiebesparing is mijn passie. zie ook mijn site<br /><br /><br /><br />
  www.ccvd.eu.

Recent Profile Visitors

34,451 profile views
 1. Voor de liefhebber; pro·faan (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord) 1 werelds, niet-kerkelijk 2 het heilige bespottend
 2. Er staat allang geen stoker meer hoor met een schep kolen. De huidige regelingen zijn bijzonder modern. Een kolencentrale op zich kan zéér snel uit worden gezet. Het ligt iets anders met de stoomopwekking daarna. Doe kun je niet binnen 5 minuten uitzetten. Vroeger, in het tweede tijdperk werden nog wormwielen toegepast voor de brandstoftoevoer maar ook dat is meestal over gegaan op verstuiving. En de uitstoot valt ook erg mee, er liggen héél zware eisen ten aanzien van de rookgas en fijnstof uitstoot. Maar dat het schoner kan is natuurlijk duidelijk.
 3. @Michel Dank voor de tip, heb een en ander aangepast.
 4. Bedankt, jouw tip om op mijn tablet/laptop bij apparaten Google Home uit te zetten was de tricker. Mijn dank is weer overbelast. Kan alleen dit topic niet op opgelost zetten. Maar dit geheel terzijde...😁
 5. Ja, dat was het, het mac-adres. Deze heb ik op vast ingesteld en toen ging het goed. Nog even een speedtest gedaan mbt 4g en dan was redelijk tot goed; - ping 20 - down 100 - up 70 Kortom, erg bedankt ook namens de buurvrouw.
 6. Ik geloof dat ik nu blij moet worden dat ik propaan stook. Is min of meer gekoppeld aan LPG.
 7. En hoe gaan we dan BBQ-en? (ik heb er geen)
 8. Top, ga ik vandaag proberen als ze thuis is. Dank!
 9. Ik ben erachter wat de veroorzaker was. Ik heb bluetooth op mijn tablet uitgezet en het probleem was weg. Maar wél vreemd natuurlijk dat Windows spontaan loopt te klieren (streamen) naar Google home.
 10. Kun je een beetje aangeven waar ik die instellingen kan vinden? Heb natuurlijk afgelopen week gekeken naar diverse instellingen maar deze optie heb ik niet voorbij zien komen.
 11. Het mocht niet baten maar... Als ik mijn (Windows) tablet opnieuw opstart dan krijg ik eerst van Google Home een geluid te horen. Wanneer Windows weer in de lucht komt gaat het mis. Blijkbaar streamt mijn tablet naar Google Home maar waar je dat kunt vinden en uitzetten in Windows is mij een raadsel.
 12. Nee hoor, de V12 is een Sagemcom F5359. Boeiend, zette hem net uit en Google Home ging nog 3 minuten verder met muziek. Zit waarschijnlijk een stream buffer in. ik wacht even een 1/2 uurtje.
 13. Goeiemiddag Android "bikkels", , Mijn buurvrouw heeft een A52. Als zij het huis uitloopt heeft ze geen toegang meer tot Wifi EN 4G. Als ze verder van huis gaat (wegrijdt bijvoorbeeld) dan pas komt 4G in de lucht. Dus om het huis zit ze te tobben, te weinig Wifi en geen 4G. En dat is vervelend omdat ze dan geen meldingen krijgt van de (poort)intercom. Je kunt het ook zien aan het Wifi-symbool waar een kruisje doorheen staat.
 14. Sorry voor de late reactie. Ik zie nu pas de reacties. @Zilverster Ik neem aan dat je een met een "harde reset" niet bedoeld met naar de fabrieksinstellingen? Gewoon aan en uitzetten middels de voedingsadapter.
 15. Vrijdag de eindafrekening op de mat van elektra. 2e jaar op rij dat ik meer terug kreeg dan hetgeen ik had betaald aan termijn bedragen. Lekker hoor, die zonnepanelen. Hoeveel kubieke meter water gebruik jij in hemelsnaam?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.