Ga naar inhoud

Toxic

Leden
 • Aantal items

  578
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Toxic

 • Titel
  Sat4all Freak
 • Verjaardag 12/02/1975

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  .earth
 • Interesses
  Dreambox, Oyster, Raspberry, Amiga, MIDI.

Recente bezoekers van dit profiel

812 profielweergaven
 1. OK dank je, als ik weer thuis ben zal ik die dm800 eens aansluiten en zien wat hij nog doet en ontvangt. Nu nog het mystery van de Oyster 🙂
 2. Na heel lang (+/- 10 jaar) niets meer met sat-ontvangst gedaan te hebben (zo lopen zaken in het leven), ben ik nu door aanschaf van een camper in het bezit gekomen van een draaibare set (Oyster Vision II) met DVB-S ontvanger (DEF-PRO S 260 HD). Die ontvanger daar heb ik (ook) al even op gezocht, daar is niet veel eer meer aan te behalen. Mijn vragen gaan hierbij over de Oyster Vision II draaibare schotel. Het blijkt dat ik de versie heb die net nog niet zelf te updaten is (aldus de website van de fabrikant/leverancier, of je moet een speciale seriële kabel hebben, en dan nog de software (die officiëel alleen voor dealers beschikbaar is voor zover ik weet)). 1. (Hoe) kan ik zien wat voor softwareversie actief is? 2. In het menu kan ik wel de starttransponder uitlezen, deze is (Astra 19,2) 12.552 MHz / V / 22000. In documentatie die ik gevonden heb (stand 2015) 'ist die Frequenz 11.720MHz / H / 27500 als Suchtransponder geeignet'. Nu weet ik niet of één van deze waarden nog actueel is of wat de huidige juiste frequentie is. Kan iemand dat aangeven, dan wel een link verstrekken waar deze info te vinden is? 3. Ik heb het lichte vermoeden dat deze Vision II sinds de installatie (+/- 2012 (bouwjaar camper, set kan natuurlijk ook nog overgezet zijn uit een andere camper, dat weet ik niet)) niet meer voorzien is van een update. Als (ex-)satfreak zou ik dit graag zelf willen kunnen, wie kan daar meer info over verstrekken? Kabel? Software? 4. Ik heb nog een Dream Multimedia Dreambox DM800 S HD PVR liggen, is hier nog iets mee aan te vangen (als vervanger van die DEF-PRO)? Moet wel zeggen dat de set bij het inschakelen de Astra 1 opzoekt (19,2). Net BVN ingesteld en deze geeft hij prima weer. Ik hoor graag of iemand hier meer van weet en mij weer een beetje de goede richting op kan sturen. Alvast heel erg bedankt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.