Ga naar inhoud


view

Lid
  • Items

    1608
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

Berichten die geplaatst zijn door view

  1. 3 uren geleden, trust zei:

    A.u.b.  belicht met led loep lamp

     

     

    afgedekt.jpg

    belicht.jpg

    type.jpg


    @Trust,

     

    Blijft de lamp ook branden als je de externe bron uitzet? Want dat is juist waar het om gaat. Mocht dat echt zo zijn heb je een natuurkundige doorbraak bereikt.

  2. Ik heb absoluut geen problemen met de meeste bezorgdiensten. Ik woon in een klein dorp en de chauffeurs die hier komen zijn aardig en correct. Het zijn ook  steeds dezelfde mensen.

     

    Het enige waar ik moeite mee heb is de online tracking van UPC. Maar ook die pakketjes komen achteraf toch netjes aan.

     

    wellicht wonen we hier in een goede hoek, maar ik heb echt geen slechte ervaringen.

  3. 15 uren geleden, Sprietje zei:

    In Barcelona hebben ze nieuwe verkeerslichten voor voetgangers.

    Leuk, mogen ze in Nederland ook doen.

    mortadela y filemon semafoto.jpg


    In Weert is er al zo een verkeerslicht. Met een lokale bekendheid (Antje van de statie) erop.  Als ik de volgende keer weer in Weert ben knip ik je een foto.

    • Like 1
  4. Maar dan komt juist je grootsignaal verhouding om de hoek kijken. Als je kleine zwakke stations hoort net naast een station wat knalhard je ontvanger binnenkomt heb je een goede. Je kunt de beste filters en verzwakkers hebben, zonder fatsoenlijke ontvanger zal het op een gegeven moment toch mis gaan.

     

    Dat is zeker van toepassing bij dx ontvangst op de 3 meter. Ik woon net 10 kilometer van de radio/tv toren in Roermond. Bij een beetje goede buitenantenne gaan veel ontvangers over de nek.

  5. Even los van de topic, de zendontvanger op de foto die ik hier neergezet heb is echt geweldig. Los van de goede specs is de opbouw aanbod binnenkant prachtig om te zien. Op een beurs heb ik deze kast gezien met een plexi plaat aan de bovenkant. Alle delen waren apart ingeblikt en met precisie afgewerkt. Geen draadje wat los door de ruimte hangt. Maar goed er hangt ook een prijskaartje aan, eentje die ik niet kan betalen. De complete lijn kost nu al richting de 20K euro. Ik houd het bij een Icom IC-9700, voor mijn vhf gepruts meer dan goed.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...