Ga naar inhoud


view

Lid
  • Items

    1608
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

Alles dat geplaatst werd door view

  1. view

    Moppen deel 4

    Nieuw staatieportret van de Engelse koninklijke familie.
  2. Licht wordt omgezet in energie. Dat is het doel van zonnepanelen. Of het nu van de zon of een kunstmatige bron komt maakt niet uit. Zodoende reageerde ik met Perpetuum mobile wat om onduidelijke reden niet in dank wordt afgenomen. Ik vindt zal mij hiermee niet meer bemoeien…
  3. Het idee, wat ik begreep was dat het lampje door het paneeltje gevoed word. Dat gaat niet werken.
  4. @Trust, Blijft de lamp ook branden als je de externe bron uitzet? Want dat is juist waar het om gaat. Mocht dat echt zo zijn heb je een natuurkundige doorbraak bereikt.
  5. Het is in Rusland ongezond om je eerlijke mening te geven. Inderdaad verschrikkelijk nieuws. Rust zacht Navalny.
  6. En je eet en drinkt niet? Dat is namelijk ook input van energie. Het lampje boven je zonnepaneel zal je echt niet verder helpen.
  7. view

    DHL

    Ik heb absoluut geen problemen met de meeste bezorgdiensten. Ik woon in een klein dorp en de chauffeurs die hier komen zijn aardig en correct. Het zijn ook steeds dezelfde mensen. Het enige waar ik moeite mee heb is de online tracking van UPC. Maar ook die pakketjes komen achteraf toch netjes aan. wellicht wonen we hier in een goede hoek, maar ik heb echt geen slechte ervaringen.
  8. In Weert is er al zo een verkeerslicht. Met een lokale bekendheid (Antje van de statie) erop. Als ik de volgende keer weer in Weert ben knip ik je een foto.
  9. Maar dan komt juist je grootsignaal verhouding om de hoek kijken. Als je kleine zwakke stations hoort net naast een station wat knalhard je ontvanger binnenkomt heb je een goede. Je kunt de beste filters en verzwakkers hebben, zonder fatsoenlijke ontvanger zal het op een gegeven moment toch mis gaan. Dat is zeker van toepassing bij dx ontvangst op de 3 meter. Ik woon net 10 kilometer van de radio/tv toren in Roermond. Bij een beetje goede buitenantenne gaan veel ontvangers over de nek.
  10. Even los van de topic, de zendontvanger op de foto die ik hier neergezet heb is echt geweldig. Los van de goede specs is de opbouw aanbod binnenkant prachtig om te zien. Op een beurs heb ik deze kast gezien met een plexi plaat aan de bovenkant. Alle delen waren apart ingeblikt en met precisie afgewerkt. Geen draadje wat los door de ruimte hangt. Maar goed er hangt ook een prijskaartje aan, eentje die ik niet kan betalen. De complete lijn kost nu al richting de 20K euro. Ik houd het bij een Icom IC-9700, voor mijn vhf gepruts meer dan goed.
  11. Dat mag ook wel, dit is niet alleen een zendamateur maar ook de eigenaar van top communicatie apparatuur. (Hilberling) Als je daar een lijn van koopt heb je aardig wat geld uitgegeven. Daar koop je een mooie auto van…
  12. De komende dagen is er kans op mooie dx. Er ligt een tropo veld boven west Europa. Ik ben benieuwd wat ik kan ontvangen. https://tropo.f5len.org/forecasts-for-europe/
  13. @Sprietje Ik heb gekeken of ik nog een Triax op de kop kon tikken maar die is ondertussen net zo zeldzaam als de Fuba 8 element antenne. Geweldige antennes met net wat meer gain dan mijn Stolle. Er waren zelfs uitbreidingen te krijgen dat er meer elementen opkwamen. Die werden er boven en eronder geplaatst.
  14. @Drs. IJzerbout Zeer goed opgemerkt. dat pijpje is inderdaad te kort, ze zijn op de huidige manier niet ontkoppeld van elkaar. Maar maak ik het langer wordt het onveilig met storm. Dus ik heb voor deze optie gekozen. Ik zou de 3 meter yagi een beetje kunnen zakken maar meer zit er dan niet meer in.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...