Jump to content

MySat

Members
 • Posts

  1,240
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About MySat

 • Birthday 01/30/1912

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Benelux
 • Interesses
  Da's heel breed

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Volgens mij is Dyndns setup in de fritzbox DE oplossing voor je probleem. Dan heb je altijd dezelfde URL om de camera's via een poort te benaderen. Mogelijk kun je een dyndns ook in je camera instellen. Bij mij werkt de fritzbox via dyndns en http://www.duckdns.org Moet lukken en het is niet echt moeilijk btw
 2. Uitleg van de de verschillende kanalen snap ik, maar dan heb ik een extra uitdaging met mijn zigbee apparaten. Die hebben, naar ik begrepen heb, ook een vrij (tussen) wifi kanaal nodig zonder interferentie om zigbee betrouwbaar te laten werken. Gelukkig heb ik geen last van andere wifi signalen
 3. Ff een vraag over een AP en het gebruikte kanaal. Zetten jullie elk AP op een apart kanaal of alle AP's op hetzelfde kanaal ? Op dit moment staan alle AP's bij mij allemaal op hetzelfde kanaal, maar ik begin nu te twijfelen of dit wel de allerbeste oplossing is. Heb verder geen wifi issues btw
 4. Ik heb een Freecom MusicPal in gebruik voor mijn internet radio's. Prima ding, maar de ontwikkeling van de firmware staat al zo'n 10 jaar stil (als het niet meer is). Vandaag de dag gaan meer en meer stations over op https-streams, iets wat deze firmware niet ondersteunt. Is daar nog een mouw aan te passen door bijv her-compileren van de firmware source (die heb ik) met https support, of indirect via een mediaserver te laten lopen of een andere oplossing (https -> http converter als dat al bestaat ;-) ). Heeft iemand een tip ? Ik heb nu 2 stations gemailed voor een http stream, maar zonder reacties
 5. Heb alleen ervaring met cheapconnect en die is positief. Maar om andere redenen dan hier vermeld ben je al overgestapt. ik zou niet verhuizen omdat ik dus goede ervaringen heb.
 6. Ik heb ook nog een andere benadering in gedachte, maar heb geen idee of dat kan. Waarom niet vanuit de favourietenlijst(en) een selectie maken op alle beschikbare iconen ? Dan heb je alleen de zenders die de box in een favouriet heeft staan en scheelt dit een hoop ruimte. Lijkt me zelfs niet echt een moeilijk probleem om weg te automatiseren/programmeren. Dus je geeft de downloadlocatie/naam op van de Icon bestand en met een lokaal script fiets je de iconen in je box maar alleen voor de zenders in je favourietenlijsten ( die je mogelijk ook nog kunt selecteren of ze meegenomen dienen te worden of niet). Bestaat zo script al ergens
 7. Dan ben ik terug bij af.. Indien ik alle picons van deze grootte (ingepakt 61MB) installeer, loop ik uit mijn flash geheugen. Toch bedankt voor het meedenken Mocht het komen, dan ben ik de eerste "klant" ;-)
 8. Het werkt (zoals verwacht) maar mijn ogen laten me in de steek. Hebben klaarblijkelijk een voorkeur voor de grootste Picons (400x220). En die heb ik nog niet gevonden. Vrije ruimte is iig geen probleem meer (van 77% naar 82% flash in gebruik).
 9. 1 dank voor de ontwikkelaars plus dank aan diegene die andere forumleden helpen ;-) Was ff knoeien maar met via python-streamlink_1.27.5.0.r1_mod_all.ipk heb ik idd weer beeld. Top !
 10. Dank ! Weet weer genoeg En hetzelfde! Dank voor je hulp
 11. Kan iemand bevestigen dat het bekijken van youtube vandaag nog werkt ? Heb de laatste Openpli 7.3 en sinds enkele dagen problemen nadat ik het een maand geleden de streamer installatie bijgewerkt had. Nu weer de bekende Offline melding ..
 12. Ok, ga het eers proberen. Het mooie weer drijft ook iedereen het terras op he ;-)
 13. Heb inmiddels HA zeer stabiel draaien en leer nog elke dag. Ik ben er nog niet achter wat het pakket eigenlijk niet kan, zoveel is er mogelijk. Doordat ik een partij sensoren en melders geconfigureerd heb ben ik op dit moment het overzicht een beetje kwijt want je kijkt natuurlijk niet naar elke individuele deur, sensor of melder. Daarom maar eens begonnen aan de grafische add-on in HA te weten node-red om van alle hardware een logisch geheel te maken. Doet me erg denken aan de tijd van de oscam introductie. Te veel informatie in een hele korte tijd. Je moet mijn inzien wel doorzetten voor een mooi en werkend resultaat. Gelukkig hoeft het bij mij niet gisteren af te zijn. Veel lezen, proberen en soms opnieuw beginnen. Maar inderdaad een top product !
 14. Resultaat is dat ik wederom een write error krijg door gebrek aan ruimte. df Filesystem 1K-blocks Used Available Use% Mounted on ubi0:rootfs 199436 199432 4 100% / devtmpfs 335620 4 335616 0% /dev tmpfs 64 0 64 0% /media tmpfs 335748 61888 273860 18% /var/volatile Heb nu de picons er weer afgehaald en kom toch op rootfs used 72% uit. Zie wel dat ik meer geinstalleerd heb dan eerder vermeld (youtubestreamer, serviceapp). Wel kaal hoor zonder picons. Mogelijk helpt het al indien ik alleen de TV gerelateerd picons installeer. Kan dat trouwens ?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.