Jump to content

MySat

Members
 • Content Count

  1,134
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About MySat

 • Rank
  Sat4all Freak
 • Birthday 01/30/1912

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Benelux
 • Interesses
  Da's heel breed

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Deze had ik al gezien.. kan iemand aangeven hoe de twee contacten van de Ring Pro zich gedragen zodra ik aanbel? Een schema zegt meer dan woorden. De ideeen die ik tot op heden gezien heb zijn vragen/voorstellen, maar geen echt schema van Ring.
 2. Ik heb nu 4 vu solo se’s hier staan. Zal m’n signature even aanpassen 😎
 3. Zelfs met mijn kennis heb ik te weinig informatie om het werkend te krijgen. Op dit moment werkt de Ring Pro zonder dat de bestaande deurbel geintergreerd is. Deze draait op 16v ac (twee bel-trafo's in serie). Maar hoe krijg ik nu de bestaande deurbel geactiveerd ? Mis ik een onderdeel (of moet ik iets bijkopen). De bestaande analoge deurbel wordt geactiveerd door de drukknop vast te houden. Zodra je hem los laat houdt ie onmiddelijk op. OTW een "ouderwetse/mechanische" deur bel die aangesloten dient te worden. Ideeen zijn welkom
 4. DCC geinstaleerd en kom tot dezelfde conclusie. DCC is prima, maar niet de oplossing die ik voor ogen heb. Een (URL) met de /etc/enigma2 settings is relatief eenvoudig (via een script) te downloaden en te vervangen. Nog beter is het indien ik dit centraal kan pushen (er van uitgaande dat ik root rechten heb op de boxen). Inloggen boxA, Init 4, push, Init 3 & uitloggen, Inloggen boxZ, Init 4, push, Init 3 & uitloggen enzovoort. Mogelijke oplossingsrichtingen: - Webbased tool onder Linux met scripting waarbij 1 box als master gemarkeerd wordt voor de andere sateliet ontvangers (slaves) - "Sync" Plugin voor 1 ontvanger die settings dmv een hotkey oid doorkopieert naar de voorgedefinieerde slaves - een linux script en alles hardcoded in het script. Iemand ? ;-)
 5. Dank voor de tip. De SRT7404 is geen enigma ontvanger dus hier niet relevant. Heb in huis Openpli draaien en daar is de vraag op gebaseerd. Ik weet nog niet of Dreambox Control Center alle ontvangers tegelijkertijd kan updaten of dat ik (wat ik nu doe met andere software), 1 voor 1 af moet lopen... Dat wil ik eigenlijk tackelen door dit te automatiseren
 6. Uitdaging: In een huis met 4 enigma boxen op dezelfde image heb je ook het nodig onderhoud aan deze oplossing. Ik zou dit graag centraal doen door bijv de zenderlijsten centraal bij te houden en dan "uit te delen" aan de boxen in het huis. Alvorens allerlei scripts er op los te laten, eerst eens de vraag of hier standaard oplossingen voor zijn zoals: - plugins of - provision server oplossingen of - scripts Het zou mooi zijn indien er een webbased interface beschikbaar is voor het managen van allerlei aspecten, maar ik weet dat dit mogelijk nu een brug te ver is. Ben benieuwd of een van jullie dit inmiddels opgelost hebben en zoja op welke manier.
 7. App wissen en opnieuw installeren lijkt niet te werken. Mogelijk gaan we voor een factory reset van de TV en dan opnieuw proberen. Dank voro de hulp tot op heden
 8. Tja, maar dan moet je eerst kunnen inloggen op je TV, toch ;-) En dat is het probleem, lijkt het.
 9. Toch wat betere details over de tv softwareversie 05.10.25 Model: LG LK5900PLA
 10. Ik werd gebeld door n vriend die een "Error c406"" van canal digitaal krijgt bij het inloggen via de LG TV. Deze LG heeft WebOS 4.5 en heeft vlekkeloos gewerkt met de 30 dagen gratis optie. Nu hij moet inloggen met zijn valide account, lukt dat via de TV niet meer. Situatie: - Lokatie Frankrijk - Schotel en abo/account by Canal Digitaal - Inloggen via Iphone/Pc by live.canaldigitaal.nl geen enkel probleem Via LG TV met app de 30 dagen gratis optie geen probleem tot eergisteren (einde 30 dagen gratis) en nu niet in kunnen loggen op TV met C406 Error op de TV. Geen VPN of andere illegale zaken worden hier gebruikt. Snapt iemand dit, kun je dit uitleggen en heeft iemand tips ? (De helpdesk bellen is al 5 keer gebeurd en daar kom je geen meter vooruit, dus die tip is al passée 😉 )
 11. DM800 prima werkend en compleet - 55 euro Losse tuners VU solo se - 25 euro ex verzendkosten
 12. Werkt je kaart nu in een ontvanger en indien ja, waar ga je m in doen..?
 13. Fransat werkt gewoon in Oscam..
 14. Mijn TivuSat loopt als een speer in oscam. Zet m wel elke week 's nachts even op een zender anders krijg ik tijdelijk zwart beeld. Nog geen keys oid moeten aanpassen sinds dat ik hem heb,.
 15. Dank voor het melden.. Wilde het net gaan proberen.. De site heeft een stream issue op het moment. Geduld, geduld
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy