Jump to content

MySat

Members
  • Posts

    1,240
  • Joined

  • Last visited

Community Answers

  1. MySat's post in UTP connector vervangen terwijl de andere kant nog in een hub zit.. was marked as the answer   
    Connector succesvol vervangen met kabel in de hub. Ook weer geregeld ūüĎć
  2. MySat's post in Scannen van transponder lukt (nog) niet was marked as the answer   
    Met de uitgevoerde analyse dat de DVB-S2 kanalen niet werkte, kwam ik uit op een gelijksoortig probleem met de tuners. http://www.***ongewenste_link***.co.uk/forums/showthread.php/110723-No-DVB-S2-signal-DM800-Clone/page3.
     
    Niks te verliezen, dus even de fix uitgevoerd. Rescan -> Opgelost !

  3. MySat's post in TNTSAT HD was marked as the answer   
    Heb uiteindelijk een config bestand gevonden en terug gezet. Reboot -> OK.
     
    Probleem opgelost..
  4. MySat's post in Tivu HD vraag was marked as the answer   
    Had een melding op de site dat de kaart al geactiveerd was... Boxkey is niet nodig want ik heb nu beeld met de volgende config
     
    [reader]
    label                         = tivusat
    description                   = TIVU SAT HD
    protocol                      = smartreader
    device                        = Serial:Reader 2
    caid                          = 183E   (183D werkt niet)
    rsakey                        = A9...5
    detect                        = cd
    nagra_read                    = 2
    mhz                           = 534
    cardmhz                       = 480
    ident                         = 183E:000000,005411
    group                         = 1,2,3
    emmcache                      = 1,1,2,0
    blockemm-unknown              = 1
    lb_weight                     = 500
    savenano                      = all
     
     
    Het probleem was uiteindelijk een ongebruikte (defecte) smargo. Nu draait het als een speer
  5. MySat's post in Oscam update script issue was marked as the answer   
    Script draait inmiddels weer. Cmake geremoved en opnieuw geinstalleerd. Issue opgelost. De URL hierboven is waarschijnlijk idd een copy/paste issue..... Want hij download en downloadde prima ;-)
     
    Dank allemaal
  6. MySat's post in Triax 78cm / Triple Quad Lnb - alleen 2 satelieten (23,5 & 19) zonder te draaien was marked as the answer   
    Probleem opgelost.... Tijdens het schrijven van mijn eerste post, maakte ik melding van de LNB configuratie in de sateliet ontvanger, iets wat toen in me opkwam tijdens het schrijven. Direct na het posten, terug naar de opstelling en alles weggegooid en opnieuw aangemaakt. Omdat die versie van Enigma geen A,B,C,D settings heeft, heb ik zelf een mulit-sat config gemaakt op basis van Diseqc versie 1.0.
     
    En voila, zonder de schotel te verdraaien kan ik nu alle posities zien ;-) Dus de LNB setting in de SW was de boosdoener
  7. MySat's post in 12187H ontvangst probleem was marked as the answer   
    Het resultaat......
     
    Alles mee naar buiten en een kabel van LNB direct aan de sateliet ontvanger. Vreemd, want weer een ander resultaat.
     
    Oude LNB uit de kast gehaald en geplaast en optie een scan..... Bingo. Toch de QUAD LNB die ook nieuw uit de doos kwam. Al deze types vervangen door oude LNB's en netjes afgeregeld op maximaal signaal.
    Alles buiten netjes afgewerkt en naar binnen (met de verwachting dat alles zou werken)
     
    Binnen opnieuw een sat scan gedaan en helaas weer een ander resultaat (Weer geen 12187H zenders bijv). Na meerdere setting van de LNB geprobeerd te hebben met de Diseqc ertussen bleek the Tone amplitude in Openpli 2.1 (van deze maand) voor resultaat op 600mv te moeten staan (stond op 900) . Nu werkt alles
√ó
√ó
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.