Jump to content

drz

Members
 • Content Count

  2,492
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by drz

 1. Daar heeft mijn huidige vrouw al voor gezorgd...
 2. By the way, ik heb ergens nog eens een temperatuurgrafiekje gevonden van de laatste 11000 jaar. Het ziet er naar uit dat we in een gewone warmtebubbel zitten.. Wat mij ook opviel is dat de daaropvolgende koudeperiodes vrij snel opkomen. Het word langzaamaan steeds warmer om vervolgens snel in een koude dal te komen.
 3. Ja natuurlijk wel! Iedereen moet zich aan de regels houden. Ik heb openlijk mijn excuses aan jou aangeboden vanwege mijn opmerking naar jou toe. Maar soms is discussiëren lastig met iemand die alleen maar zegt “dat is niet waar, zoek maar op”. Daar kan niemand toch iets mee? enfin, maar weer even ontopic.. Dadelijk waaien we weg doordat we op hoge poten gaan lopen. 😁
 4. Ah komt daar de klimaatverandering vandaan... 😁 Je hebt wel gelijk, maar soms is het tenenkrommend om de reacties van sommigen geïndoctrineerde lieden te lezen. Geen onderbouwing, gewoon bot en stellig een conclusie neerplempen zonder enige vorm van kennis of opleiding of zonder ook maar zelf iets te onderzoeken.
 5. Zo kun je het bericht ook lezen. 😊 Maar je hebt wel gelijk. De toename is afgevlakt dus zou dat kunnen betekenen dat volgend jaar een afname gerealiseerd kan worden. Over die record op Antarctica kan ik stellig zijn.. Die is gemeten op een buitenpost waar het altijd al warm is. De temperatuur op geheel Antarctica is niet toegenomen maar gelijk gebleven. ....het artikel kan ik nog wel even opzoeken. Al met al best positief nieuws de laatste weken! Nu hoeven die “klimaal-kindsoldaten” ook niet meer ingezet worden...onze Gretta van 12, geïndoctrineerd als de nete door klimaatterroristen..
 6. Ik kan mij nog wel eens een zendamateur (fm) herinneren die in Baarle Nassau woonde. De grens tussen Nederland en Belgie liep door zijn tuin en je raad het al, de toenmalige RCD kwam wel eens aan de deur, maar zijn zender stond in de schuur...in Belgie!
 7. In veel chips met een smaakje zit gistextract. Ofwel E621, ofwel monosodium glutamaat, mononatriumglutamaat, ofwel MSG, ofwel Ve-Tsin. Dit is een goedgekeurde smaakversterker waarbij er nogal controversie is over hoe deze goedkeuring tot stand is gekomen (een hele grote zak geld) Unilever, AH en meer van die bedrijven storten elk jaar een bedrag van rond een miljard in de staatskas. (maar dat is een publiek geheim..sssst) Deze smaakversterker zou bij veel mensen vetzucht (obesitas) en depressies opwekken, agressie, neerslachtigheid en er wordt op dit moment onderzoek gedaan naar het verband tussen MSG (gistextract) en het aantal zelfdodingen in de samenleving. De verhalen zijn dat het gemaakt wordt uit zeewier en dat de japanners ooit deze uitvinding hebben gedaan. Deze stof zou de smaak "umami" moeten representeren. Inmiddels weten we allemaal dat dit gewoon een chemische samenstelling heeft, bedoeld om al ons eten lekkerder te maken. Veel mensen hebben hier last van maar het wordt afgeschreven als een individueel probleem. Het effect is dat na het nuttigen van MSG na een dag of twee a drie een merkbare reactie geeft in de vorm van stemmingswisselingen, die overigens vrij snel weer verdwijnen. ..ook ongeveer na een paar dagen. Bij continue inname, wat al heel snel gaat want het zit in 90% van onze snacks, diepvriesproducten en noem maar op, kun je dus als persoon, mits gevoelig, behoorlijk uit balans raken. ...maar uiteraard is dit zwaar offtopic.
 8. OP de DAB+ band kun je ook fijn piraten . Heb je een multiplexer nodig?
 9. Absoluut mee eens! De mens heeft nog ruimschoots de tijd om deze centrales te ontwikkelen en zoals het er nu naar uit ziet kunnen 'we' rond het jaar 2050-2070 alle kerncentrales vervangen hebben. Ik hoop dat er volop ingezet wordt in deze technologie. ..misschien voertuigen op thorium na het jaar 2100?
 10. Tja, ik stond ook versteld! Dat betekent dat de mens haar klimaatdoelstelling heeft gehaald en we met zijn allen nu co2 neutraal bezig zijn. Laat de overheid het maar niet horen, want dan gaat hun verdienmodel naar de knoppen. Zeker nu de duitsers ook al overal co2 heffingen op willen leggen.
 11. Na alle eenzijdige berichtgevingen over het toenemende CO2 in de atmosfeer, dit zeer opmerkelijke bericht..🙄 😄
 12. drz

  Moppen deel 4

  Iemand was ergens vreselijk teleurgesteld! 😂
 13. 😂 Die einstein met zijn ladder tegen de boom!
 14. Zou DIT bericht misschien te maken hebben met dit station?
 15. Je hebt gelijk, ik was even in de war tussen de publieke omroep op FM en de kavels die elk jaar opnieuw geveild worden. De FM band op zich zal trouwens in de toekomst geveild worden aan data en telecombedrijven, terwijl de omroepen op DAB+ verder gaan. Je begrijpt dat dit nog veel meer gaat opleveren voor de overheid.
 16. Tegen die tijd is de wereldbevolking gehalveerd of is iedereen immuun geworden
 17. Dennis loopt achter Ciara aan.... https://www.nu.nl/economie/6029926/wereldwijde-co2-uitstoot-door-energieproductie-vlakt-onverwacht-af.html
 18. Met een incubatietijd van 1 a 2 weken is dat een behoorlijke aanslag op het menselijk biologisch werkgeheugen. 😁
 19. Wauw, dat is weer eens wat anders dan die eeuwige hel en verdoemenis die we in de media te horen krijgen en dat de aarde elk moment in brand kan vliegen! Ik hoop dat dit meisje het ver gaat schoppen en ook dat ze ook de extremistische tegenstanders uit de niet-rechste-klimaathippie groep overleeft! Hopelijk overleeft ze ook de grote, veelal amerikaanse, graai en oplichters multinationals en deze weet te weerstaan, alsmede de overheden die de klimaatverandering als een leuke nieuwe melkkoe gebruikt over de rug van argeloze mensen die te goed van vertrouwen zijn. Chapeau!!
 20. Ze had geen spierpijnen of iets dergelijks.. Gewoon koorts voor een dag of drie en schommelend tussen de 38.7 en 40.1. Hoesten, veel niezen, wat ik nu inmiddels ook doe, en dat was het eigenlijk. Je weet onderhand toch wel dat het merendeel van de nederlandse bevolking uit zeikerds, imbecielen en uit lui met tenen van een meter lang bestaat? Echt een volkje van "retards".. Vele verdrinken in hun eigen gelijk, zijn allemaal hypocriete moraalridders en staan gelijk klaar om iemand te veroordelen. ..moet ik nog doorgaan? Edit: Ik zal tevens mijn eigen reactie nuanceren door te zeggen dat er heel veel gefrustreerde nederlanders rondlopen, die graag hun onvrede uiten op anderen..Al dan niet bewust. Wet kunnen ook ongeveer wel inschatten waar die frustratie vandaan zou kunnen komen.. (iets met poli en tiek)
 21. Zoals ze dat een stukje verderop in de streek zeggen: " och, loat moar waaien, van de wéénd krig ie geen keender"
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy