Jump to content

drz

Members
 • Content Count

  3,528
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by drz

 1. Hier meer van dit verhaal....
 2. drz

  lof voor mimisiku

  Dat is zeker het voordeel van een forum. De mensen houden elkaar scherp en in de discussies merk je dat mensen hun mening bijstellen of juist versterkt zien worden doordat anderen zijn of hem verhaal gaan verifieren. Het mooie is dat men de discussie kan nalezen zonder dat het overschaduwd wordt door beperkingen, om zo de eigen mening te kunnen herzien of andermans mening kan aanvullen met feiten. Socialmedia is meer oppervlakkig en maakt mensen simpel gezegd...dom! Dan komt een ganzenbord van pas en met twee blikjes aan een touwtje kun je ook op een beperkte afstand communiceren.
 3. Komt thunderbird niet uit de keuken van Mozilla?
 4. drz

  lof voor mimisiku

  Dan prefereer ik toch het openbaar kletsen op een forum. En ja, die groepjes ken ik ook wel.
 5. Ik denk de voeding.. Los contact kan, maar is het op vaste regelmaat of de ene keer wel en dan weer een poos niet? En wat als je tikt op de achterkant van het toestel, daar waar het netsnoer naar binnen gaat?
 6. Een week of wat geleden hamburgers gaan eten in een restaurant die toch iets moest om geld te verdienen. Normaal gesproken goed aangeschreven en dat waren de hamburgers ook...volgens mij gewoon van appie en met wat kruiden versterkt, plus wat speciaal brood. ,,Met zijn vieren en een paar biertjes waren we 120 euro lichter.. 🙄
 7. Die heb ik hier ook. Inderdaad een fijne whisky . Hij valt in de klasse 'Old pulteney' en 'Dalwhinnie'. Voor die prijs heb je uitstekende whisky. ..niet aan te bevelen met witlof..
 8. drz

  lof voor mimisiku

  Zodra (a)social mediasites als facebook weer een schandaaltje datadiefstal aan hun broek krijgen, en die is al in ontwikkeling, dan gaan de fora weer floreren.
 9. Phoe, het zal een behoorlijk karwij zijn om de mancave vacuum te maken..
 10. Kunststof schotels zijn gecoat met een geleidende koperlaag, of bij de goedkopere modellen beplakt met aluminiumfolie. Het kan dus, maar hoe ga je aan die coating komen en dan de hamvraag, hoe krijg je dat er netjes op zonder dat er zijlobben ontstaan?
 11. ...waar is de tijd van Eudora gebleven...
 12. Je zal eerst in geleidend materiaal moeten zien te vinden wat printbaar is, of een speciale coating zoeken die weerbestendig is en niet na verloop van tijd afbreekt door UV van de zon. Ijzer en aluminium printen is denk ik niet aan de orde.
 13. 2 meter doorsnede? Ik heb een T55...kansloos zeker?
 14. "We are now the Knights Who Say Ecky-ecky-ecky- ecky-pikang-zoom-boing" Wie wil er heden ten dage nog lid worden van Facebook?
 15. Een rechtszaak kan wel eens ruim 5 jaar duren en zou de doodsteek voor Fox kunnen betekenen indien zij dringend geld nodig hebben. Of er een pandemie in het contract opgenomen is, valt te betwijfelen omdat het nooit eerder is gebeurd en dit soort dingen nooit voorzien kunnen worden.
 16. drz

  Moppen deel 4

  😂😂😂
 17. drz

  Formule 1 in 2020

  Ik ga met mijn opmerking nu vreselijk offtopic en ga erg veel kwaad bloed zetten bij sommige, maar ook ik wil graag mijn mening verkondigen, nu het nog mag/kan. We hebben sinds een paar jaar, en dan hoofdzakelijk in Amerika, te maken met het opkomende links-fascisme, waarbij andersdenkenden dan de linkse massa direct de mond gesnoerd moet worden. Bij elke zwarte dode komt er een golf van verontwaardig uit de media vandaan, aangewakkerd door bepaalde groeperingen die de kans grijpen om hun ideologie er door te drukken. Met andere woorden, de donkere medemens wordt door het opkomende links-fascisme misbruikt om voet aan de grond te krigen. Tja, Lewis Hamilton, niet eens een volbloed, is altijd al een aandachtsgeil mannetje geweest en grijpt direct een kans om ook buiten de F1 beroemd te worden. Terugkomend op mijn bovenstaande mening, deze is niet helemaal van mijzelf maar ben wel diep gaan nadenken over deze ontwikkelingen. We kennen het nationaal socialisme, we kennen fascisme, maar links fascisme is een nieuwe stroming. Zelf ben ik geen volbloed nederlander, hebben mijn voorouders te lijden gehad in de tweede wereldoorlog en dan met name van de nederlanders in indonesie, en zijn enkele familieleden door duitsers gefusilleerd, terwijl deze familileden bij de politie werkten. Het is wat het is en we leven nu. De mens zou moeten leren van het verleden, de mens zou zelfstandig moeten na kunnen denken, maar laat zich nog steeds opruien door lieden die zonodig hun ideologie moeten doordrukken, en zoals we nu zien gaat dat met geweld. Om weer ontopic te komen met de wetenschap van datgene wat ik hierboven schreef, het heeft voor mij de Formule 1 kapot gemaakt en mijn enthousiasme is grotendeels verdampt. Ik weet niet of ik nog wil kijken nu er een donkere schaduw over de sport hangt en weet niet of ik mij deze nieuwe ideologie door de hals gedrukt wil krijgen. Ik wil genieten van het leven, genieten van mensen om mij heen en welke kleur of afkomst deze heft boeide mij voorheen niet en dacht er niet eens over na, maar het heeft mij verdrietig gemaakt en ben negatiever gaan kijken in het lever. Zo jammer.
 18. Ik hoopte dat met het vrijwel wegvallen van de luchtvaart, dat maart, april en mei veel afweek met de voorgaande jaren, qua temperatuur. De zonkracht is dit jaar wel behoorlijk toegenomen in maart, april en mei ten opzichte van 2018 en 2019. Nu ik jouw data zie blijkt het mee te vallen en hoewel een paar maanden eigenlijk geen zinnige conclusie kan geven hoopte ik toch een klein beetje verschil te kunnen zien. Wat mij wel opviel is dat de dertig graden grens veel later is gehaald in 2020 en dat het voornamelijk iets koeler is.
 19. Wacht dan even op office 20 😁 Office 2019 is de verbeterde versie van office 2016 en kwam uit in september 2018. Maar het rekensommetje wordt inderdaad iets anders met een gebruikstijd van 7 jaar..
 20. 20 miljoen mensen op een totaal van 7 miljard... Ik geloof niet dat ik daar warm van wordt..
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy