Jump to content

drz

Members
 • Content Count

  2,814
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

About drz

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wie zegt dat discriminatie per definitie een slecht iets is? Elk mens discrimineert, dat is namelijk een overlevingsstrategie en dat doen we bewust en onbewust. ..jij duikt toch ook niet met elke vrouw het bed in omdat het een vrouw is? Nog een mooier voorbeeld, waarom doe jij het niet met mannen? Alleen omdat het een ander geslacht is? Dat is discriminatie! ...enfin, je begrijpt mijn punt. Elk mens discrimineert!
 2. Dat is nog een leuke discussie. De huidige president heeft meer gedaan voor deze doelgroep dan al zijn voorgangers. Maar diegene die het meest vatbaar is voor het virus, is diegene waar diens genen geen weerstand weet te vinden. Het is genetisch bepaald, hoewel vervuiling (noord Italië) en armoede (Ecuador) de meeste slachtoffers maakt in dit corona verhaal.
 3. "Hij die tevreden is met het minste is het rijkst, want tevredenheid is de rijkdom van de natuur." en "Wie niet tevreden is met wat hij heeft, zal ook niet tevreden zijn met wat hij krijgt." Citaat: Socrates
 4. Sommige grappen kunnen echt niet meer anno nu. Nu staan Nederlanders er alom bekend dat ze graag andere mensen afzeiken van welke afkomst ook, dus misschien is het wel terecht. Dan moeten we maar net als de belgen aan zelfspot gaan doen, hoewel veel nederlanders een soort van minderwaardigheidscomplex hebben en zichzel hoog op een voetstuk willen plaatsen om net te doen alsof ze iets betekenen.. ..Maar dit is even offtopic. Ontopic: ...eh, het gaat er in elk geval heet aan toe terwijl we het beste het hoofd koel kunnen houden.. Daar hebben we de thermometer van de topicstarter voor nodig. 😁
 5. Dat buffertje voor een maand is er vaak wel, vaak ook nog wel voor twee of drie maanden maar daarna gaat het lastig worden. Het grote probleem voor ZZP'ers is dat er geen werk is na de corona crisis. De meesten zullen langzamerhand door hun opdrachten heen raken, als deze al niet zijn geannuleerd en een krijgen nu geen opdrachten meer binnen. Na de crisis en wanneer de economie herstart gaat worden, zullen de ZZP'ers ook niet direct aan de slag kunnen omdat veel opdrachtgevers eerst gaan inventariseren. Veel ZZP'ers zullen minimaal een maand nodig hebben om weer volop aan het werk te kunnen, mits hun opdrachtgevers de crisis hebben overleefd. Zelfstandig zijn is echt geen vetpot voor velen.
 6. Bovendien is het lastig om het display uit te lezen.. ....vandaar de geknepen oogjes 😉🤡
 7. Wijzigingsdatum 08-04-2020 | 13:57 Positief geteste personen 20.549* (+969) Ziekenhuisopnames 7.735 (+308) Overleden personen 2.248** (+147) *Het werkelijke aantal besmettingen met het nieuwe coronavirus ligt hoger dan het aantal dat hier genoemd wordt. Dit komt omdat niet iedereen met mogelijke besmetting getest wordt. ** Er is een vertraging tussen de dag van overlijden en de dag dat overlijden gerapporteerd wordt. Update 08-04-2020 13:55 uur Vandaag zijn er 308 patiënten in het ziekenhuis opgenomen (geweest) gemeld. Er zijn 147 personen als overleden gemeld. Deze mensen zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Er zijn grote regionale verschillen in de epidemie. In Nederland zijn tot nu tot 20.549 bevestigde besmettingen gemeld. De meeste mensen die positief zijn getest op het nieuwe Coronavirus wonen in de provincie Noord-Brabant. Bijna een kwart van het totaal aantal bevestigde besmettingen in Nederland betreft inwoners van de provincie Noord-Brabant (4.799 bevestigde besmettingen). De provincie Groningen is met 227 positief geteste personen de provincie met het minste aantal besmettingen, 1,1% van het totaal aantal besmettingen, op de voet gevolgd door de provincies Drenthe (232, 1.1%), Friesland (260, 1,3%) en Flevoland (293, 1,4%). Deze verschillen zijn te verklaren doordat de verspreiding van het nieuwe coronavirus niet overal in Nederland gelijk is. In Noord-Brabant lijkt de epidemie af te vlakken. Het aantal meldingen in het noorden van Nederland is stabiel laag. Er wordt sinds 6 april meer getest. De uitbreiding van het testen is bedoeld voor zorgmedewerkers buiten het ziekenhuis, zoals huisartsen, verpleeghuismedewerkers, medewerkers gehandicaptenzorg of thuiszorgmedewerkers. Ook worden er meer patiënten getest met een hoog risico op ernstig verloop van een coronavirusinfectie, zoals ouderen en mensen met een bestaande ziekte of aandoening. Doordat er meer getest wordt zullen er waarschijnlijk ook meer positief geteste patiënten gevonden worden. Een toename in het aantal meldingen betekent dus niet dat de ziekte zich sneller verspreidt. Zie ook COVID-19 in grafieken | Internationale kaart COVID-19
 8. “Ontkenners” is een wat groot woord.. ” onderschatters” zou beter passen. Het gros van de mensen hebben dit onderschat en misschien doen we dat nog steeds.
 9. Ik heb een dergelijk apparaat bij een bekende winkelketen gekocht ( ac-tion) voor het magistrale bedrag van 19 euro, en moet zeggen dat hij niet veel afwijkt van wat diverse kamerthermometers aanwijzen.. Het display van mijn weerstation hangt aan de muur en richt ik het apparaat op de muur dan meet deze exact hetzelfde. ...ze zullen beiden liegen 😁
 10. Waarschijnlijk alleen de damp die er af komt..
 11. Mee eens.. Daar mag zeker wel iets voor gedaan worden..
 12. Die zal inmiddels een ander profiel hebben 😁😁 Al geeft de regering 100000 per persoon, we gaan het allemaal weer via de belastingen terug betalen!! Het is gewoon een sigaar uit eigen doos.. De regering geeft geen kado’s..
 13. Ja, maar dat is dan weer 50 cent en niet zo duurzaam ...ondertussen: 29-jarige man overleden aan coronavirus ANP NOS Nieuws • Regionaal nieuws • Vandaag, 22:07 • Aangepast Vandaag, 22:22 29-jarige man uit Beek en Donk overlijdt aan coronavirus, 'een trieste uitzondering' Een 29-jarige man uit het Brabantse Beek en Donk is overleden aan het coronavirus. Hij had voor zover bekend geen onderliggend lijden. Volgens een woordvoerder van het RIVM vormt hij voor zijn leeftijd een trieste uitzondering. "Het merendeel van de coronapatiënten die overlijden is zeventig jaar of ouder", zegt hij tegen Omroep Brabant. Dat het coronavirus vooral ouderen treft, blijkt uit sterftecijfers van mensen onder de vijftig jaar. Elf mensen in deze leeftijdscategorie zijn overleden in Nederland. Dat staat gelijk aan 0,14 procent van het totaal aantal overledenen, blijkt uit informatie van het RIVM. Overgewicht Twee derde tot 80 procent van de mensen die op de intensive care terechtkomen hebben overgewicht. Het RIVM heeft mensen met diabetes type 2 en hart- en vaatziekten aangemerkt als bijzondere risicogroep; overgewicht gaat daarmee vaak gepaard. Voor zover bekend was bij de 29-jarige man uit Beek en Donk geen sprake van onderliggende aandoeningen. "Er zijn altijd uitzonderingen mogelijk, hoe triest dat ook is", aldus de woordvoerder van het RIVM. "Hoe dat precies kan, weten we niet. Er is nog relatief weinig bekend over dit nieuwe virus." Wel is al langer duidelijk dat ook jonge mensen ernstige complicaties kunnen krijgen. Medeleven Burgemeester Frank van der Meijden van de gemeente Laarbeek, waar Beek en Donk onder valt, heeft zijn medeleven betuigd aan de familie van de 29-jarige man. Volgens de burgemeester heeft zijn overlijden enorme impact in de gemeente . "Ik ken de familie goed. En dat geldt voor veel mensen hier. Dit hakt er enorm in."
 14. Dat de daders maar gecastreerd mogen worden zonder verdoving en met een bot mes.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy