Spring naar bijdragen

drz

Leden
 • Aantal bijdragen

  1884
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

5 Volgers

Over drz

 • Rang
  Sat4all Freak

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Dus een 4 watt zendertje wat een 20 db antennetje in gaat? ...of een 400 milliwatt zendertje in een schoteltje van 30db..
 2. Het zijn dan ook de contentmakers die graag een sterke versleuteling wenst van de tv signalen, Canal Digitaal wil alleen maar kijkers en zal het een worst zijn welke codering er gebruikt wordt. (deze opmerking mede naar aanleiding van eerdere postings) De contentmakers bepalen de prijzen. Dus wat je zegt, contentmakers en distributeurs zouden gescheiden moeten blijven want wanneer de contentmakers, van hoofdzakelijk pulp, troep en andere waardeloze rommel, de prijzen van doorgifte gaan bepalen. De kijkers gaan massaal afhaken en slepen de contentmakers de distributeurs mee in hun val.
 3. Ik denk dat je met een graad of 20 al aardig goed zit. Deze hoek doet het doorgaans in Nederland ook redelijk goed, al is 35 graden zogenoemd "optimaal" . Het scheelt ongeveer 5% dus relatief te verwaarlozen. De zon staat in de zuidelijke landen hoger in de lucht, dus met 20 graden heb je een mooie opstelling. Die bepaalde site is denk ik voor schotelantennes..
 4. drz

  Formula E

  Formule E en Formule 1 zijn appels met peren vergelijken. FE is meer gericht op stratencircuits en heeft een hoger "game" element, waar ik zo mijn mening over heb. Zo kun je je favoriete coureur een "fanboost" geven waardoor deze tijdelijk extra vermogen heeft en er is een strook op de baan waar je ook een boost kunt krijgen wanneer men daar overheen rijdt. Tja, een heel erg hoog mario-kart gehalte en touche's zijn toegestaan, mits binnen de perken natuurlijk. Op zich is het wel leuk om naar te kijken en er zitten best spannende races tussen. Vaak spannender dan Formule 1. Robin Frijns doet het best aardig ondanks dat hij niet in het beste team zit.. Hij is een soort van elektrische Max verstappen. 😁 # Rijder Punten 1. Edoardo Mortara Venturi Formula E Team 52 2. Sam Bird Envision Virgin Racing 50 3. Lucas Di Grassi Audi Sport ABT Schaeffler 49 4. Jerome d' Ambrosio Mahindra Racing 49 5. Robin Frijns Envision Virgin Racing 43 6. Daniel Abt Audi Sport ABT Schaeffler 39 7. Jean-Eric Vergne DS Techeetah Formula E Team 36 8. Antonio Felix da Costa BMW i Andretti Motorsport 34 9. Pascal Wehrlein Mahindra Racing 32 10. Andre Lotterer DS Techeetah Formula E Team 30 11. Mitchell Evans Panasonic Jaguar Racing 24 12. Oliver Rowland Nissan e.dams 21 13. Alexander Sims BMW i Andretti Motorsport 18 14. Felipe Massa Venturi Formula E Team 15 15. Sébastien Buemi Nissan e.dams 8 16. Gary Paffett HWA Racelab 4 17. Oliver Turvey NIO Formula E Team 4 18. Jose Maria López Geox Dragon Racing 1 19. Nelson Piquet Jr. Panasonic Jaguar Racing 0 20. Tom Dillmann NIO Formula E Team 0 21. Maximilian Günther Geox Dragon Racing 0 22. Stoffel Vandoorne HWA Racelab 0 23. Felipe Nasr Geox Dragon Racing 0
 5. Eurochron? Deze bevalt? Ik heb zelf een Alecto WS4700. Op zich wel aardig, maar zou een weerstation willen die ik via Domiticz kan uitlezen.
 6. Deze week zouden we op vakantie gaan naar het zuiden van spanje, maar ik geloof dat het uitstel goed uitkomt! Over een weekje of drie maar eens de situatie bekijken.
 7. drz

  Kosten airco

  En dan is er dan nog de vraag of de was droog was..
 8. Goh, dank je.. Ik had de afgelopen 499.999.994 miljoen jaar even gemist..
 9. Och, als ik ooit nog eens de kans zou krijgen om te verhuizen naar het mooie spanje.......
 10. De zon zal toch wel blijven schijnen? Ja, alles is te zien vanuit de ruimte, maar pas de laatste 40 jaar. En 40 jaar is geen representatieve maatstaf voor miljarden jaren klimaat op aarde. CO2 hysterie is juist manipulatie door mensen die er geld aan willen verdienen. ..en ja, ik ook omdat ik ook in de zonnepanelen business ben gestapt met warmtepompen en al die mooie apparaten. Maar ik zal de laatste zijn die mensen bang maakt met die klimaat onzin. Waar ik echter wel in geloof is de leefbaarheid in de steden zonder uitlaatgassen die op windstille dagen blijven hangen en ons de keel snoeren. (gek genoeg horen we daar de laatste jaren verdacht weinig over) Ik geloof in de technologie en vind deze ontwikkeling geweldig! Zelf heb ik mijn huis al van het gas af en is alles elektrisch. (terugverdien tijd is trouwens 10.000 jaar, dus net op tijd voor de ijstijd.) 😎 Fastfood eten alleen mensen die niet om zichzelf geven of om hun lichaam en met een 427 Km/pu snelle Bugatti boodschappen halen of in de file staan schiet ook niet op.. Maar ook rijke mensen hebben het recht om hun geld ergens aan uit te geven, waar anderen weer een boterham uit halen. @ceesv: 🤣
 11. ..tenzij we hele goede kachels hebben uitgevonden. 😁
 12. Vandaag in het nieuws.... Het artikel zegt eigenlijk, dat wat we ook doen eigenlijk vergeefse moeite is.. Iets wat ik ook al ergens zei.. Al gaan we vanaf vandaag stoppen met CO2 produceren, dan nog zal het 10.000 jaar duren eer er effect is.. De mens heeft geen schijn van kans tegen de grillen van de aarde, ook al denken we dat we boven de natuur staan en sommige denken zelfs dat er leven na de dood is, zoals in sommige religies word beloofd.. ..De arrogantie van de mens. 🤨
 13. @luisteraar, er is simpelweg gewoon te weinig bewijs en er is geen enkele wetenschapper die zijn hand in het vuur wil steken over de temperatuurschommelingen van de aarde. Neem even als voorbeeld van het gat in de ozonlaag op de zuidpool, zo rond jaren 80 in de vorige eeuw. Als dat gat er werkelijk bestaan had, dan zouden daar toch geen pinguins en ijsbeer kunnen rondlopen zonder "bestraald" te worden door de zon? En neem nu het CO2 verhaal, dat schijnt toch een broeikas gas te zijn wat als een warme deken zonnewarmte vast houdt? Hoe kan de zonnewarmte in hemelsnaam de aarde bereiken wanneer de aarde omgeven word door broeikasgas wat warmte reflecteert? Het sprookje gaat dat de zon dwars door die laag heen schijnt maar niet terug reflecteert... Ja, de groeten! De aardkorst zelf die opwarmt door de zon?? 2/3 van de aarde is water met een gemiddelde globale temperatuur van 10 graden! (afgezien van het oppervlakte water dicht bij de kusten) Hoe in hemelsnaam kan de aarde met deze "feiten" opwarmen? En ook al zou het CO2 verhaal kloppen, dan zouden de bomen en planten als een idioot moeten groeien, meer waterdamp produceren dus meer regen en zou je na elke regenbui op de straten kunnen schaatsen onder de algengroei en zit je auto na een paar dagen onder het mos... En met deze gegevens zou er dus binnen afzienbare tijd een dikke vette ijstijd moeten komen vanwege de toegenomen waterdamp... Nou, ik ga investeren in airco's en koelkasten, want het gaat een zeer koude toekomst worden als die klimaatgekkies gelijk krijgen. ..houd toch op met die onzin.. Volgens diezelfde wetenschappers is de aarde 14 graden warmer geweest.. Ik koop een paar korte broeken extra...
 14. Klimaatontkenner? Ik? Er is een verandering gaande in de luchtstromingen, dat wil ik erkennen, maar verder is er totaal geen abnormale verandering van de aardtemperatuur, anders dan dat er in de voorgaande eeuwen gaande is geweest. ..ik zal eens naar jouw postings kijken.. Ondertussen een leuk linkje gevonden: https://wetenschap.infonu.nl/weer/110522-het-klimaat-in-de-geschiedenis.html Ik geloof dat ik hier meer waarde aan hecht dan verzonnen CO2 bangmakerijtjes.
 15. Begrijpelijk toch? De CO2 mythe moet in stand worden gehouden, want economie (lees: geldklopperij) moet in stand worden gehouden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid