Ga naar inhoud

drz

Leden
 • Aantal items

  2037
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

5 Volgers

Over drz

 • Titel
  Sat4all Freak

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. ...vandaar de warme handen toen ik mij even uitrekte in de tuin... 🤡
 2. Nog een aardig linkje.... In deze link wordt de relatie tussen het zonnevlekken minimum en elfstedentochten/strenge winters gelegd.. Wat mij persoonlijk opviel is dat er steeds minder zonnevlekken verschijnen de afgelopen 100 jaar. Is er dan toch wel een verband tussen het veranderen van het klimaat en de zonnevlekken? By the way, het bericht is van eind 2018. winter in nederland, gemeten vanaf omstreeks het jaar 1700..
 3. drz

  100 km/h

  Tja, Nederland glijdt aardig richting de afgrond. Waar Belgie nog gewoon op 11 miljoen inwoners staat, al sinds 1960 zo ongeveer, is Nederland qua bevolkingsgroei geëxplodeerd! Milieuproblematiek, geweld op straat, drugscriminaliteit wat niet meer controleerbaar is en recent gaan groeperingen gewoon een winkel binnen voor een snelplundering. De politie staat machteloos, de politiek staat machteloos en er worden paniekmaatregelen bedacht die kant noch wal slaan. De criminelen alsmede de mensen die de realiteit willen ontvluchten krijgen hun zin, want drugs gaat gewoon gelegaliseerd worden met alle economische gevolgen van dien. Ik wil mijzelf niet verleiden tot uitspraken als " vluchtelingen het land uit" want dat gaat simpelweg niet, geboortebeperking is een utopie want veelal religieuze medemensen en medelanders fokken maar raak want dat zegt hun handleiding, dus vraag ik mij af waar het schip zonder roer en 150 kapiteins gaat stranden. Bovendien zijn die 2 miljoen vluchtelingen een druppel op de gloeiende plaat. ..oja, we kunnen natuurlijk gewoon 100km per uur gaan rijden, dat zal alles wel oplossen.
 4. drz

  100 km/h

  Eigenlijk is het grootste milieuprobleem heel makkelijk op te lossen, maar dan ga ik iets zeggen waarvoor je in dit land aan de schandpaal komt en als ik niet oppas ergens op een dorpsplein waar men tomaten en eieren dreigt te gooien...ook geproduceerd door boeren trouwens.. Er zijn gewoon teveel mensen. Terug naar 10 miljoen dus..... waar in het verleden een club voor bestond, zo kan ik mij herinneren.
 5. drz

  100 km/h

  Ja maar de boeren zijn toch de grote boosdoeners? En die zitten toch veelal in de kop van Nederland? ...ik begrijp er niets meer van. 😶
 6. drz

  100 km/h

  Grappig. Groningen heeft geen uitstoot.. Nog grappiger, de concentratie is het hoogst in het gebied van de meeste files. Zou de files oplossen beter zijn dan de snelheid terugbrengen?
 7. Wie is "ze"? Vroeger hadden de fransen en spanjaarden minder sneeuw.. ..net als de turken, grieken etc...
 8. drz

  100 km/h

  @johnno, Ik vroeg mij al af wie de eerste zou zijn die deze foutjes zou melden! Maar het klopt, het zijn CO2 kaarten. Stikstof is weer iets anders. Het valt mij op dat inmiddels de CO2 critici zo langzamerhand zijn "uitgeluld" en nu de boel ingewikkelder maken door andere gassen aan te halen zoals stikstof, carbondioxide en noem maar op. Koste wat het kost willen de milieuterroristen gelijk halen, ondertussen nemen steeds minder deze materie serieus..
 9. drz

  100 km/h

  @Penthe, je slaat de spijker op zijn kop! Ze zijn in Nederland helemaal de weg kwijt en onderhand is het een schip zonder roer met 150 kapiteins op de brug.. Overigens, olijfolie is goed, maar niet heter dan 170 graden laten worden! En zoals alles is geduld de beste manier om gezond te blijven.. In plaats van binnen 5 minuten vlees op tafel wat half aangebrand is, gewoon lekker laten pruttelen en de vezels laten garen.. Voor eten neemt een wijs mens de tijd, alleen dwazen haasten voor de maaltijd!
 10. drz

  100 km/h

  Ik hoop dat je zelf nog even je eigen quote wil gaan lezen en eens gaat nadenken. Nu hoor ik alleen een papegaai die een stelletje veganisten na staat te blaten. Dat fabeltje over het vlees hoort in het rijtje ozonlaag. zure regen en ga zo maar door.. Goed beschouwd eet de mens al minder vlees omdat de energiebehoefte niet meer zo aanwezig is. Ben je stratenmaker, bouwvakker en noem meer van dit soort zware beroepen op, dan is vlees een uitgesproken manier om aan je dagelijkse energiebehoefte te voldoen. Er is geen alternatief namelijk, hoewel sommige geitenwollensokkenridders beweren dat soja met schadelijke E-nummers en smaakversterkers een goede alternatief zou zijn. Nou, als je ergens vroeg aan dood gaat is het die zooi wel! Van vlees krijg je geen kanker, wel van een verkeerde bereiding. Vloeibare margarines, gewoon transvetzuren dus, boter te heet laten worden, croma en ga zo maar door, dat is de grootste bron van kanker..niet het vlees. ..gewoon naturel grillen dus!!
 11. Goh, zou de klimaatverandering dan toch te maken hebben met veranderende luchtstromingen ipv de huidige rampscenario's die ons worden voorgeschoteld?
 12. drz

  100 km/h

  Neem even de moeite... Volgens de fransen.. Volgens de italianen.. Kies er maar eentje..
 13. drz

  100 km/h

  Nu ben ik geen chemicus, maar ammoniak vervliegt toch gewoon? Overigens heb ik in omgeving van boerenbedrijven met veel vee nog nooit gezien dat er een probleem is met de natuur..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid