Jump to content

drz

Members
 • Content Count

  3,533
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

About drz

 • Rank
  Sat4all Freak

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Ergens wel te vinden in de benelux of Duitsland

Recent Profile Visitors

2,836 profile views
 1. De race was zeker wel leuk te noemen, maar ja, mercedes.... Er is geen lol meer aan met dat team. Hamilton kampioen, bottas tweede of misschien andersom, maar voorspelbaar is het.. Dus ik ga wel voetbal kijken of zo... daar is ook niets aan ..
 2. Saai F1 seizoen.. weer merc kampioen.. pff, ik weet niet of ik nog ga kijken.
 3. Je zou een föhn en/of freezerspray op “strategische” punten Kunnen richten om te kijken of de tv er op reageert. nu komt mijn kennis uit de tijd van de beeldbuis tv’s dus weet niet of dit soort trucjes ook op lcd tv’s werkt.. Het moederbord is vaak maar 20x20 cm groot.
 4. Hier een artikel over de vragen van RedBull aan de Fia
 5. Volgens di-hards op een ander forum is het protest om een reactie en uitspraak uit te lokken. De RB auto's hebben namelijk inmiddels een soortgelijk systeem ingebouwd, alleen vastgezet tot de uitspraak er is van de FIA. Als blijkt dat Merc mag rijden met het DAS-systeem dan heeft RB dit weekend het ook.
 6. drz

  lof voor mimisiku

  Dat is zeker het voordeel van een forum. De mensen houden elkaar scherp en in de discussies merk je dat mensen hun mening bijstellen of juist versterkt zien worden doordat anderen zijn of hem verhaal gaan verifieren. Het mooie is dat men de discussie kan nalezen zonder dat het overschaduwd wordt door beperkingen, om zo de eigen mening te kunnen herzien of andermans mening kan aanvullen met feiten. Socialmedia is meer oppervlakkig en maakt mensen simpel gezegd...dom! Dan komt een ganzenbord van pas en met twee blikjes aan een touwtje kun je ook op een beperkte afstand communiceren.
 7. Komt thunderbird niet uit de keuken van Mozilla?
 8. drz

  lof voor mimisiku

  Dan prefereer ik toch het openbaar kletsen op een forum. En ja, die groepjes ken ik ook wel.
 9. Ik denk de voeding.. Los contact kan, maar is het op vaste regelmaat of de ene keer wel en dan weer een poos niet? En wat als je tikt op de achterkant van het toestel, daar waar het netsnoer naar binnen gaat?
 10. Een week of wat geleden hamburgers gaan eten in een restaurant die toch iets moest om geld te verdienen. Normaal gesproken goed aangeschreven en dat waren de hamburgers ook...volgens mij gewoon van appie en met wat kruiden versterkt, plus wat speciaal brood. ,,Met zijn vieren en een paar biertjes waren we 120 euro lichter.. 🙄
 11. Die heb ik hier ook. Inderdaad een fijne whisky . Hij valt in de klasse 'Old pulteney' en 'Dalwhinnie'. Voor die prijs heb je uitstekende whisky. ..niet aan te bevelen met witlof..
 12. drz

  lof voor mimisiku

  Zodra (a)social mediasites als facebook weer een schandaaltje datadiefstal aan hun broek krijgen, en die is al in ontwikkeling, dan gaan de fora weer floreren.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy