Ga naar inhoud

TopMusic

Leden
 • Aantal items

  168
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over TopMusic

 • Titel
  Sat4all regular
 • Verjaardag 11/08/1966

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Wireless vanaf de Razende Bol.
 • Interesses
  Satelliet, Computers (mcse), Audiofiel en Mtb+onroad sleutelaar.

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. @Crazy Sat @Rudi °° thx, lnb iets bijgedraaid en nu contant 40db wanneer er een uitzending is.
 2. Ook nu eindelijk een lock op mijn ChannelMaster 1.0m, wel van korte duur helaas. 10.0°E 11010, H, 7200 DVB-S2 8PSK FEC 3/5 DAKAR TV1 (Alamiya) 4:2:0
 3. Vast = inputA en Rotor = InputB Bij mij werkte de unicable pas correct toen ik onder advanced, lnb1-inputA = ID1, lnb2-inputA = ID2 lnb etc. Misschien komt dat door het VTI image en de Vu+duoSE4k.
 4. Kan er niks van meepakken, waarschijnlijk is mijn schotel te klein
 5. Ik dacht juist op een buitenlands forum gelezen te hebben dat deze geprogrammeerd is in 8 x 4 blokken, dus een duo ontvanger met 2x fsb met een max van 8 ontvangers. Je moet dan wel onder input A lnb1, lnb2 etc de freq instellen. Kan ook zijn dat de verkoper niks heeft ingesteld en dat je hem zelf moet programmeren.
 6. Oke top, gaan we bijhouden 👍
 7. Wie weet welke zenders de Dakar Rally live uitzenden? Het verslag s'avonds op rtl7 vind ik namelijk niet zo belangrijk. En voor iedereen een fijne jaarwisseling 🍻🥂
 8. Ik heb hier een echostar/satcom 1.20 schotel staan met polarmount en zonder actuator. Wel moeten de bouten van de schotel -> polarmount vervangen worden. Is al van het dak af. Mag weg voor €20,00
 9. Je hebt gelijkt, net toen ik de goede link wilde invoegen ging mijn laptop uit Hierbij de juiste link voor de gaten van de polarmount
 10. Heb de schotel binnen, de maten tussen de gaten van de 1.00m schotel zijn 18cm, dus hetzelfde als de 1.20m CM schotel, wat ik lees in een ander draadje .
 11. Voor zover ik kan zien is het toch echt 1 voor een draaibaar systeem, minus die stalen strook aan de bovenkant voor de actuator, maar die heb ik wel.
 12. Ik krijg woensdag de schotel binnen dan zal ik de oude polarmount even opmeten. Of er moet een website wezen waar ik de specs van de 1.20 en 1.00 kan vinden.
 13. Is dit model net zo stevig als een Fiber dish van 1.20m, ik woon aan de kust en heb al nare ervaringen met een triax 88cm.De windkracht kan wel eens oplopen tot windkracht 11, met rukwinden tot windkracht 12-13.. Ik kan namelijk geen 'wind speed' bij de 1.20m Gregorian vinden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.