Ga naar inhoud


Satterdam

Lid
  • Items

    635
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Satterdam

  1. 54 minuten geleden, Codx zei:

    Mijn advies is om dat soort smart troep niet te gebruiken, straks wordt die of gebrickt door 1 of andere software update of iemand hackt het ding juist omdat er geen updates meer komen of omdat die 1 of ander kwetsbaar protocol gebruikt. 

    Ik doet dat gewoonlijk ook niet. Ik wilde alleen tijdelijk via de app de firmware updaten om een zo mogelijk een probleem op te lossen. namelijk dat droogprogramma's na een paar minuten abrupt stoppen. Alleen door tijd in te stellen zonder programma droogt hij normaal. Ik wil de app dan ook weer meteen verwijderen.

  2. Ik heb een warmtepompdroger die je met een app kunt bedienen. Het merk is AEG 9000 series. het probleem is dat het niet lukt de droger met de app te verbinden via android. Ik volg alle stappen zoals ze in de handleiding staan. In de app moet ik de droger verbinden via wifi . en vervolgens  verbinding maken met mijn thuisnetwerk. Dat lukt allemaal, maar als er vervolgens verbinding met het internet gemaakt moet worden gaat het mis. Dan krijg ik een foutmelding.

    Ik heb een Zyxel modem van de internetprovider. In de modem heb ik mesh uitgeschakeld omdat dat problemen lijkt te geve. Ook heb ik 5G van de wifi uitgeschakeld omdat de app alleen via 2.4G werkt. Ondanks dit alles lukt het niet om verbinding te maken. Hopelijk is er iemand die het wel gelukt is om zijn AEG droger te koppelen.

  3. 16 uren geleden, jaap12 zei:

    Ja, heb het ook opgemerkt.. Nu je het zegt weet ik het zeker. Is er iets bekend of we ook andere verschillen hebben of krijgen ? Wij zijn satelliet-kijkers en hebben dus deze app erbij waar ik zelf moet kijken omdat ik bij mijn eigen tv geen kaartje heb (slechts 3 kaartjes o 1 abonnement).

     

    Bij mijn weten is er verder niets veranderd. Alleen de naam. ja en wat kleine dingetjes in de osd zoals kleur en lettertype.

    3 uren geleden, Sprietje zei:

    Ik kreeg al wel enkele dagen de melding op het rode Canal Digitaal internet symbool van mijn Samsung-tv dat het geupdate moest worden naar Canal+ maar het ging niet automatisch. De tv even stroomloos gezet resulteerde alleen maar dat ik deze melding niet meer kreeg en heb nog steeds de rode Canal Digitaal button, niet de Canal+.

     

    Dat gaat dan waarschijnlijk om de app. Ik had het over de interactieve tv-kastjes.

  4. Is bij mij vannacht automatisch gegaan. het zou kunnen dat ze niet alle ontvangers tegelijk doen , maar stapsgewijs. Als je niet wilt wachten kan je de stekker van de ontvanger ff uit het stopcontact halen en weer insteken. dan gaat de ontvanger vanzelf updaten.

  5. Sinds vandaag zijn ook de Canal Digitaal interactieve tv-ontvangers overgezet naar Canal+ . Wat mij is opgevallen is dat in de osd een lelijke kleur rood wordt gebruikt. meer in de richting van roze. Niet prettig voor het oog.

    • Like 1
  6. 16 uren geleden, Alex1970 zei:

    Inmiddels wel nadat ik het heb doorgeven.

    Lyngsat staat of valt nl. met de input van de gebruikers, dat heeft dus niks met slordig te maken.

    Overigens zit die codering er waarschijnlijk pas sinds dinsdag op.

    Het was dan ook een ironische opmerking. niets om serieus te nemen. Maar zag idd op de sites dat het aangepast is.

  7. 14 uren geleden, Alex1970 zei:

    Je reageerde op een opmerking over 5°W.

    DVB-S2X is geen multistream.

    Ik heb multistream tot nu toe alleen gezien bij DVB-S2.

     

    Bij 11189 H staat geen multistream omdat dat ook geen multistream is.

     

     ff goed teruglezen. Satfeeds-DX zei dat het een multistream was, niet ik 😉

  8. 6 minuten geleden, Crazy Sat zei:

    Laat de "PLS Gold 260739" weg op deze TP  in je satelliet lijst 21,5°E. Dit is een fout in de satellietlijst bij satellites.xlm

    Verander die gewoon naar 11189 H 9690 DVB-S2 8PSK FEC 2/3.
    Pas dit aan met de TS-Satellites Editor plugin , sla op en na herstart is die PLS Gold 260739 vermelding weg. Heb je ook geen miserie meer bij een handmatige scan.

     

    Ik heb prima ontvangst met de Deltastar 90 cm. op deze TP. Ontvangst schommelt tussen 8,2 à 8,5 dB.

     

    1_0_19_4_16_1_D70000_0_0_0_20240114164502.jpg

    1_0_19_4_16_1_D70000_0_0_0_20240114164616.jpg

     

    Is deze transponder dus wel gewoon met een normale ontvanger te ontvangen ?

     

  9. 5 uren geleden, ceesv zei:

    Meestal te ontvangen met een ontvanger voor

     DVB-S2X

    Op 5 west kan je op die manier de Franse en Italiaanse paketten ontvangen.

    De Vu Duo 4K SE kan die ook ontvangen.

     

    DVB-S2X is multistream. er zijn wel ontvangers die daar geschikt voor zijn. Op zowel kingofsat als lyngsat wordt deze transponder niet als multistream aangegeven. Er zijn wel andere multistream transponders op dezelfde satelliet die wel zo zijn aangegeven. beetje verwarrend.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...