Ga naar inhoud


Satterdam

Lid
  • Items

    628
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door Satterdam

  1. Bij mijn weten is er verder niets veranderd. Alleen de naam. ja en wat kleine dingetjes in de osd zoals kleur en lettertype. Dat gaat dan waarschijnlijk om de app. Ik had het over de interactieve tv-kastjes.
  2. Is bij mij vannacht automatisch gegaan. het zou kunnen dat ze niet alle ontvangers tegelijk doen , maar stapsgewijs. Als je niet wilt wachten kan je de stekker van de ontvanger ff uit het stopcontact halen en weer insteken. dan gaat de ontvanger vanzelf updaten.
  3. Sinds vandaag zijn ook de Canal Digitaal interactieve tv-ontvangers overgezet naar Canal+ . Wat mij is opgevallen is dat in de osd een lelijke kleur rood wordt gebruikt. meer in de richting van roze. Niet prettig voor het oog.
  4. Ik wilde gewoon weten of het wat uitmaakt. Ik heb de paal wel waterpas staan.
  5. Heeft het nut om de paal waar de schotel op bevestigd is waterpas te zetten?
  6. Het was dan ook een ironische opmerking. niets om serieus te nemen. Maar zag idd op de sites dat het aangepast is.
  7. Hier bij online ook verschenen in het basispakket. leuk om er bij te hebben.
  8. ook de Biss codering staat niet aangegeven op kingofsat en lyngsat. slordige jongens daar? 😆 Op de eutelsats 7 , 10 en 16 oost zitten ook een rits afrikaanse fta zenders die de wedstrijden uitzenden maar dan op zwart gaan bij de wedstrijden.
  9. ff goed teruglezen. Satfeeds-DX zei dat het een multistream was, niet ik 😉
  10. klopt maar wordt vaak gebruikt voor multistream uitzendingen
  11. Ik heb geprobeerd op deze satelliet af te richten met een triax 88cm, maar krijg met geen mogelijkheid signaal. Ook op andere wide beam transponders geen signaal. heb met de skew van de lnb gespeeld maar geen resultaat. De satelliet zit zit heel dicht bij de Astra 19.2 ?
  12. Ik had het over de transponder die ik in mijn eerste post noemde. dus niet wat jij nu laat zien .
  13. Welke transponder kan je het best gebruiken om op deze satelliet af te richten ?
  14. Is deze transponder dus wel gewoon met een normale ontvanger te ontvangen ?
  15. DVB-S2X is multistream. er zijn wel ontvangers die daar geschikt voor zijn. Op zowel kingofsat als lyngsat wordt deze transponder niet als multistream aangegeven. Er zijn wel andere multistream transponders op dezelfde satelliet die wel zo zijn aangegeven. beetje verwarrend.
  16. Ja op Hotbird is de internationale versie . Op Eutelsat 21.5 is de nationale versie en die zendt de afrika cup uit. Maar is dus helaas niet te ontvangen met een gewone ontvanger. Wat is PLS Gold ? is dat een uitzendtechniek of een coderingssysteem ?
  17. Heeft iemand in nederland ontvangst op deze satelliet ? En dan specifiek Transponder 11189 H ? Zo Ja, wat is je schotel diameter en hoe sterk komt het signaal binnen? Mijn dankbaarheid gaat uit naar wie mij info kan verstrekken.
  18. Hier ook bij Interactieve TV van Online.nl . gisteren wel gewoon beeld. vandaag niet meer.
  19. Film 1 is sinds 2019 in handen van SPI International wat op zijn beurt weer in handen is van Canal+
  20. De zender is is ook toegevoegd aan itv van Canal Digitaal en dochter online.nl alsmede de streamingdienst. Wat ik mij afvraag is wat deze zender en dienst toevoegen. Canal Digitaal heeft al Film1 in bezit. het lijkt mij logischer om Film1 te hernoemen naar canal+ als deze naam zo graag willen gebruiken.
  21. Zullen we het over feiten hebben ? De grootste antisemitisten zijn Europeanen. Hier zijn Joden eeuwen lang vervolgd , hier heeft de holocaust plaats gevonden. Niet in het het midden oosten. En die arabieren waar je het over hebt zijn zelf Semieten, dus als ze antisemieten zouden zijn zouden hunzelf haten ? Bovendien Hebben Joden en Moslims eeuwenlang in vrede samengeleefd in het midden oosten. Sla de geschiedenisboeken er maar eens op na. Het Israel/Palestina conflict is een Jong conflict dat niets te maken heeft met Jodendom of wat voor religie dan ook. Kom jij nu maar met je feiten.
  22. Ik heb de melding gekregen en ik ben niet ingelogd op youtube. ik heb niet eens een account. De makers van de adblockers zullen er wel weer een weg omheen vinden. kat en muis spelletje.
  23. Ik zou naar de LNB kijken. Kan zijn dat de lnb de satellietsignalen niet snel meer kan omzetten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...