Jump to content

Satterdam

Members
 • Content Count

  452
 • Joined

 • Last visited

About Satterdam

 • Rank
  Lid
 • Birthday 11/20/1983

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Programma verwijderen met Revo Uninstaller . Dan worden alle sporen verwijderd.
 2. Nu je het zegt. dat klopt idd. Op deze type moet gewoon mcas firmware.
 3. Je moet de juiste oscam versie installeren voor de processor die je ontvanger heeft. Je hebt verschillende versies voor verschillende processors zoals Mipsel en SH4.
 4. Download Blackbird en voer het uit in windows 10. het zal zoveel mogelijk privacyschendende functies blokkeren.
 5. Gaten boren is niet altijd mogelijk. De verhuurder kan dat niet willen.
 6. Deze vensterdoorvoeren zijn van niet zo'n goede kwaliteit. je kunt beter de onderstaande gebruiken: Ook deze heb ik weleens moeten vervangen maar wel beter dan de witte. Bij deze was het zo dat er tijdens voegwerkzaamheden aan de woning wat specie op terechtgekomen was wat de de beschermlaag had weggevreten waardoor er kortsluiting ontstond als het bijvoorbeeld regende en het signaal stoorde. Al met al ben ik er wel tevreden mee.
 7. En het grappige is nog dat HD+ de prijzen verhoogt. Ze graven hun eigen graf
 8. Ik kan me het STB pakket nog herinneren bij Canal Digitaal. 30 gulden per jaar. Nu betaal je per maand meer dan je toen per jaar betaalde.
 9. Dit was al maanden bekend. Niet zo zeuren nu.
 10. Het lag niet aan de sensor. Een afdekkapje op de lager van de trommel bleek de boosdoener. Die is van metaal en zorgt voor een stroomkring voor de vochtigheidscensor in de trommel. Door slijtage maakte deze kap geen contact meer waardoor de sensor niet werkte. Kapje vervangen en droger werkt nu weer zoals vanouds.
 11. Te vroeg gejuigd. De foutcoude is weliswaar verdwenen maar de droger wordt niet meer warm. Zou de sensor toch defect zijn?
 12. Ja was makkelijk te bereiken. Hoefde alleen het bovendeksel en rechter zijpaneel los te schroeven. De sensor zit in de luchtdoorvoer. Ondanks de filters kan zich daar wel stof in verzamelen.
 13. het probleem is opgelost. Het was de NTC sensor ofwel thermistor. Er zat ongelooflijk veel vuil op. Schoongemaakt en doorgemeten en de droger werkt nu weer als een zonnetje. Heeft me toch aardig wat monteurskosten gescheeld.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.