Ga naar inhoud


Penthe

Lid
  • Items

    11243
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    75

Berichten die geplaatst zijn door Penthe

  1. Als we niet onder het juk van Brussel hadden gezeten was er weinig tot niets aan de hand geweest op bijna alle fronten, de Britten hadden dat vrij snel door en die worden nu steevast gepest door het gedrocht Brussel. Spanje negeert alles zo´n beetje en betaalt de boetes en daarom zit ik hier voorlopig wel best. Maar zodra Brussel hier ook echt zijn wil doordrukt ben ik weg.

     

    EU landen zijn al jarenlang geen eigen baas meer en als burger heb je ook helemaal niets meer te willen, democratie is momenteel een lachertje wat die is er vrijwel niet meer want alles wordt door Brussel gewoon door je strot geduwd.

     

  2. Je lokatie/gps en andere zaken zoals bluetooth uitzetten helpt vaak want deze vreten stroom. Deze kun je inschakelen wanneer echt nodig. Als je langdurig ergens heen gaat is het ook handig om toch maar een opgeladen powerbankje bij je te hebben.

     

    Ik moet die van mij dagelijks opladen dit in de nacht en vind dat eigenlijk al niet zo fijn, ik heb telefoons gehad die het ruim 1 week tot anderhalve week uit konden houden zonder op te laden maar dat waren geen smartphones.

     

    • Bedankt 1
  3. 13 minuten geleden, Tonskidutch zei:

    Ik wilde jou ook niet betichten van een smaak qua muziek die mij persoonlijk niet bevalt of jij die met andere muziek keuze beter oort.

    Maar meesterwerken van "bijvoorbeeld" de Beatles worden door componisten en dirigenten dwars over de hele wereld wel als een uitdaging gezien.

     

    Dat meesterwerk beoordelen is ons leken in de muziek wereld niet makkelijk gemaakt. Sinds Vevo en Youtube en alle audio - muziek streamers wordt men iets wijzer als leek.

    Die muziek die blijft hangen is niet per definitie een meesterwerk, de welke jouw van stuk brengt kan het zijn.

    Dat begrijp ik maar ik ben opgegroeid in een wereld van de radio piraterij waarbij 1 zender voor mij enorm veel herinneringen teweeg heeft gebracht en ik daar via het Internet nog steeds naar luister en dat is Radio Stad Den Haag (op 97.2 FM vroeger) Nu https://www.radiostaddenhaag.com/ met elke week een hele rits aan live presentaties. Mijn muziek stijl is geheel verschillend aan de meesten hier omdat ik ook nooit naar de Top 40 luisterde maar wel mijn muziek elke keer terug hoorde als ik uitging naar de vele clubs en discotheken. Nu zelfs hoor ik hier in Spanje die muziek waar ik zelf van hou. Daar vallen de beatles echt niet onder. Dus wie bepaald wat een meesterwerk is? Dat is voor iedereen een persoonlijke keuze. Ik vind dit ook geweldig maar wel in een nieuw jasje uiteraard.

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...