Jump to content

Penthe

Members
 • Posts

  10,080
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

Everything posted by Penthe

 1. Ik doet niet anders. Heb wel een Spotify account maar is op open Spotify en dus gratis, wel komen er met regelmaat berichten in mijn spambox om premium member te worden.
 2. Toch is tupperware best wel stevig mijn moeder gebruikt ze nog steeds en zijn al 40 jaar oud, ik haal net een jaar met die plastic doosjes van de lokale Chinees.
 3. Tja als Adobe de rechten ervan heeft komt er waarschijnlijk nooit een alternatief, houd daar rekening mee.
 4. Deze glazen vandaag gezien in een aflevering van de Amerikaanse serie Seal Team.
 5. Als je Google gebruikt, even gedaan dan vind je uit dat alleen Adobe 3d pdf bestanden kan weergeven. Als andere programmas of browsers dat ook doen gebruiken deze plugins van Adobe om de boel te laten zien.
 6. Een browser is geen PDF reader dat je er PDF mee kan openen is een kadootje, je vraagt om gebakken lucht.
 7. Ow Dat was ik allang weer vergeten, wel leuk om te lezen!
 8. Zodra je op het internet komt ben je je privacy al kwijt, wil je dit niet is een hutje op de hei een oplossing. Wel zonder mobiele telefoon en internet aansluiting uiteraard.
 9. Inderdaad, ik gebruik die PDF reader al jaren. Adobe is veels te grof, SumatraPDF is super snel en klein.
 10. Daar gebruik ik deze voor https://www.virtualbox.org/
 11. IK gebruik een legio aan programmas van Portableapps een absolute aanrader!
 12. Heb je het al geprobeerd te wissen in save mode? misschien staat de sleutel locked. Maar als het verders niets kwaads verricht zou je het ook gewoon kunnen negeren.
 13. Hier staat een onderwerp erover. https://www.helpmij.nl/forum/showthread.php/125936-Krijg-register-sleutel-niet-verwijderd Daarin staat dit. 1) Selecteer het mapje waarin die sleutel zit. 2) Ga in het menu naar Berwerken\machtigingen. 3) Zet een vinkje bij "Volledig beheer" toestaan. 4) Klik op "Geavanceerd". Zet een vinkje bij "Machtigingen voor alle onderliggende objecten opnieuw instellen en doorgeven, etc.". Wellicht moet je eerst nog inloggen als "de" Administrator. Check. Misschien heb je hier wat aan aangezien het zegt dat je de map moet selecteren en niet de sleutel zelf.
 14. Dit zegt Google. https://www.google.com/search?sxsrf=ALeKk01s2nGA_aQelCbXcBB6P5OPbwAJIA%3A1613933138973&ei=UqoyYOvrOp6EhbIPgpe10Ac&q=wifi+thief+detector+windows&oq=wifi+thief+detector+windows&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMyAggAMgYIABAWEB46BwgAELADEA06CQgAELADEA0QHjoECAAQDToGCAAQDRAeOgYIABAHEB46BAgAEB5Q2NgCWNfxAmDYhwNoAXAAeACAAXqIAYgEkgEDMi4zmAEAoAEBqgEHZ3dzLXdpesgBAsABAQ&sclient=gws-wiz&ved=0ahUKEwjr3MG70fvuAhUeQkEAHYJLDXoQ4dUDCA0&uact=5
 15. Ten eerste Moviemaker zit niet in Windows 10, Moviemaker is al jaren geleden gestopt. Als je reclames wilt weghalen zul je op elke video die geen reclames bevat een begin punt en eind punt moeten zetten en deze allemaal als 1 2 3 4 5 bijv wegschrijven en deze naderhand weer aanelkaar zetten zodat je alle losse stukken zonder reclame weer aan elkaar hebt zitten. Er zijn programmas die zit ook gratis doen voor huis gebruik. Videopad is er bijv. 1 maar kijk uit als je dit soort editors gebruikt want deze blijven als je ze start vragen of het gratis thuis gebruik is of niet klik je nee of verkeerd kun je niks meer doen dan het programma betalen.
 16. De komende nacht en de rest van de Zondag komt er weer een wolk sahara zand over ons heen, mijn auto was net weer een beetje schoon.
 17. Die Spaanse fles is ook bedoeld voor de ijsemmer, maar dat Glas uit Belgie is weer een ander verhaal. Ruikt naar een oude studenten grap.
 18. Als je op die laptop en notebook 1 map deelt(rechtermuis op de map) dan verschijnt die computer automatish in je netwerk met de gedeelde map, kind kan de was doen. Dan blijft daarna de vraag nog of je het met wachtwoord wilt delen of niet beiden is mogelijk.
 19. Tja ik heb toch duidelijk laten zien dat het met een VPN wel lukt, en ook met wat.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.