Ga naar inhoud

Penthe

Leden
 • Aantal items

  10080
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

4 Volgers

Over Penthe

 • Titel
  Sat4all verslaafd
 • Verjaardag 08/01/1965

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Muchamiel

Recente bezoekers van dit profiel

113859 profielweergaven
 1. Ik doet niet anders. Heb wel een Spotify account maar is op open Spotify en dus gratis, wel komen er met regelmaat berichten in mijn spambox om premium member te worden.
 2. Toch is tupperware best wel stevig mijn moeder gebruikt ze nog steeds en zijn al 40 jaar oud, ik haal net een jaar met die plastic doosjes van de lokale Chinees.
 3. Tja als Adobe de rechten ervan heeft komt er waarschijnlijk nooit een alternatief, houd daar rekening mee.
 4. Deze glazen vandaag gezien in een aflevering van de Amerikaanse serie Seal Team.
 5. Als je Google gebruikt, even gedaan dan vind je uit dat alleen Adobe 3d pdf bestanden kan weergeven. Als andere programmas of browsers dat ook doen gebruiken deze plugins van Adobe om de boel te laten zien.
 6. Een browser is geen PDF reader dat je er PDF mee kan openen is een kadootje, je vraagt om gebakken lucht.
 7. Ow Dat was ik allang weer vergeten, wel leuk om te lezen!
 8. Zodra je op het internet komt ben je je privacy al kwijt, wil je dit niet is een hutje op de hei een oplossing. Wel zonder mobiele telefoon en internet aansluiting uiteraard.
 9. Inderdaad, ik gebruik die PDF reader al jaren. Adobe is veels te grof, SumatraPDF is super snel en klein.
 10. Daar gebruik ik deze voor https://www.virtualbox.org/
 11. IK gebruik een legio aan programmas van Portableapps een absolute aanrader!
 12. Heb je het al geprobeerd te wissen in save mode? misschien staat de sleutel locked. Maar als het verders niets kwaads verricht zou je het ook gewoon kunnen negeren.
 13. Hier staat een onderwerp erover. https://www.helpmij.nl/forum/showthread.php/125936-Krijg-register-sleutel-niet-verwijderd Daarin staat dit. 1) Selecteer het mapje waarin die sleutel zit. 2) Ga in het menu naar Berwerken\machtigingen. 3) Zet een vinkje bij "Volledig beheer" toestaan. 4) Klik op "Geavanceerd". Zet een vinkje bij "Machtigingen voor alle onderliggende objecten opnieuw instellen en doorgeven, etc.". Wellicht moet je eerst nog inloggen als "de" Administrator. Check. Misschien heb je hier wat aan aangez
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.