Jump to content

Penthe

Members
 • Content Count

  9,216
 • Joined

 • Last visited

7 Followers

About Penthe

 • Rank
  Sat4all verslaafd
 • Birthday 08/01/1965

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Muchamiel

Recent Profile Visitors

113,207 profile views
 1. Dat van de TBC heb jij erbij gehaald, en toch is daar geen hard bewijs van.
 2. Ja maar sinds kort is het niet echt meer van Mozilla al is die informatie er nog niet helemaal uitgehaald dat kost tijd. Thunderbird is nu al een kleine tijd standalone.
 3. Meten kunnen ze nooit tezij je een kabel in hun verbinding is gestoken maar dan nog is het nodig een appart kastje te gebruiken om te zien welke zenders er worden bekeken. Normaal pakken ze er een paar honderd en aan de kijkinfo daarvan berekenen ze door naar miljoenen wat dus 100% onbetrouwbaar is als eind resultaat.
 4. Een prijs die ik weiger te betalen maar in Spanje moet men de prijzen duidelijk kenbaar maken al bij het terras en als dat niet aanwezig is overtreden ze de wet en moet je er zelf ook niets gaan eten of drinken. Geen menu kaarten meer maar een groot openbaar bord of het hele arsenaal zit keurig leesbaar achter de ruit geplakt met de prijzen erbij.
 5. Ja persoonlijk vind ik een forum ook veel leuker maar probeer dat het gros maar eens te vertellen de meesten die je nu ziet kennen het medium forum niet eens.
 6. Nee dat denk ik niet omdat de vorm van communicatie in zijn geheel aan het veranderen is, alles wat ik tegenwoordig ziet hangt enkel nog maar in Whatapps groepen. Gesloten kringetjes die continu met elkaar aan het appen zijn. Vragen worden onder elkaar gesteld en gedeeld met vrienden een forum met een speciale tak wordt daar niet meer voor gezocht. We gaan in rap tempo andere tijden tegemoet.
 7. Ik denk dat het virus er vorig jaar al was en door de tijd gemuteerd is waardoor er ineens veel meer mensen ziek zijn geworden je ziet ook in 2020 dat het dodental in China nog meevalt maar zodra het in Italie opduikt ineens een stuk dodelijker is. Weer een mutatie? Het blijft speculeren Verder ben ik het 100% met je eens dat ons nog wel wat te wachten staat met grote gevolgen van dien juist vooral als het muteert met steeds elke keer meer doden als gevolg. Wel vind ik dat te veel mensen dit helemaal niet serieus nemen en dat is nog het gevaarlijkste hieraan.
 8. Ik houd niet van mensen die altijd meer willen betalen ze verzieken het voor de rest die minder te besteden hebben en maken het leven voor hun duurder. Als je zo graag meer wilt betalen geef het dan aan de genen die het nodig hebben dan pas ben je goed bezig.
 9. Software blijft altijd in beweging en niet iedere bugfix is het gevolg van een fout eerder een update in de software door weer de zoveelste verandering in het algemeen. Ik gebruik Thunderbird al heel erg lang met een hoop email adressen en Thunderbird draait hier continu en ik heb door de jaren heen vrijwel helemaal niets gemerkt aan fouten. Het crashed ook nooit kortom heb er nooit problemen mee gehad. Mijn vrouw gebruikte tot 3 jaar geleden outlook en daarna Thunderbird maar ook die hoor ik nooit klagen. Het is dus allemaal niet zo slecht dat als je het nu zelf voorstelt. Maar het is dat het allemaal je eigen kueze is wat te gebruiken niemand kan jou verplichten iets te gebruiken wat je niet wilt.
 10. Ik heb de Nederlandse TV hier al dagenlang niet meer aangehad. En CD al weken niet meer.
 11. Dat is dan een soort van fooi geven dat is inderdaad een eigen keuze wij geven bij goede service ook een fooi zolang de andere kant ook fair is tegenover ons. Maar klanten letterlijk kaalplukken met excuus Corona mag je van mij vandaag nog falliet gaan.
 12. Wat heeft kanker nou in vredesnaam te maken met een virus wat rond gaat er komen door ongelukken nog altijd de meeste mensen om gaan we dit dan ook mee rekenen? Van Corona hebben we nog lang niet de juiste cijfers en men is ook erg laat beginnen te tellen pas dit jaar terwijl het vorig jaar al aktief was, wie weet hoeveel doden er toen al gevallen zijn waarbij men dacht een normale griep terwijl het al Corona was.
 13. Ik betaal nog steeds overal hetzelfde als ik ergens gaat eten of drinken en als dit veranderd door Corona zien ze mij daar nooit meer terug. Belachelijk om alles naar je klanten te berekenen als er maatregelen genomen moeten worden, als restaurant moet je zo en zo altijd al super schoon zijn.
 14. Forums zijn aan het uitsterven dus wordt er meer toegelaten anders is het zo einde forum. Ik zat op een legio forums waarvan er nog maar een paar over zijn en ook deze gaan kwa gebruikers achteruit. Op een aantal forums is dan ook nog maar een handje vol dezelfde mensen aan het schrijven. Ook hier beginnen we dat langzaam te zien dat enkel een zelfde groep mensen nog op het forum schrijft en dat zijn vooral de leden die er al jarenlang opzitten. We zullen dus aan moeten wennen dat onderwerpen off topic gaan.
 15. Ik laat groenten en fruit elke week thuis bezorgen en Endibia(Witlof) staat ertussen kijk zelf maar https://www.elmandilnegro.es/ naar beneden scrollen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy