Jump to content

Penthe

Members
 • Content Count

  8,698
 • Joined

 • Last visited

7 Followers

About Penthe

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Muchamiel

Recent Profile Visitors

112,956 profile views
 1. Penthe

  Portable Harddisk

  Ik heb diverse portable 2.5 drives waar naast de USB aansluiting ook een ingang zit voor een voeding, dit is standaard niet nodig maar bij zeer langdurig gebruik wel slimmer.
 2. Penthe

  Portable Harddisk

  Ik heb een hele load aan externe HDDs hier liggen van 1TB tot 3TB van allemaal verschillende merken, sommigen zitten zelfs nog steeds in de nieuw verpakking. Maar alles wat in gebruik is werkt probleemloos. Ik denk dat het niet meer zoveel uitmaakt wat je koopt als het om de levensduur gaat. Het gaat nu meer om de snelheid van de HDDs.
 3. Daar ben ik mezelf wel degelijk van bewust maar Nederlanders zijn een opdringerig volkje waar alles altijd vaak 1 produkt als beste bestempelt wordt voorheen was dat de Dreambox nu de VU beiden apparaten doen net zoveel als die van mij je kunt er probleemloos TV mee kijken. Ook met goedkopere apparaten kun je prima uit de voeten. Zelfde met de auto ik rijd een Kangoo degelijk handig en kan er met alles mee overweg plus mijn honden, prima auto en geen enkel probleem ermee. Dat goed beter en best verhaal iets in mijn ogen nu echt nog iets voor jonge mensen.
 4. laten we het zo zeggen ik ben niet onder de indruk van een Shield, mijn mening. Gaat daar verder ook niet over in discussie aangezien ik tevreden ben met wat ik heb.
 5. Punt is enkel je kunt en mag ze niet vergelijken, dat is het zelfde als een Mini met een Mercedes vergelijken. De Mi Box doet voor het geld wat hij kost prima werk ik heb voor mijn box 40 euro betaald online, de Mi Box 3 was daar op dat moment afgeprijst.
 6. Ik heb glasvezel en nog geen enkele vertraging bemerkt, ik denk dat Movistar dergelijke bandbreedte makkelijk aankan. Dus toch wel raar aangezien de trage ADSL lijntjes die nog een grote getale zijn toch al geen 4K streams kunnen zien. Maargoed ik kijk niet al te vaak Netflix de Spaanse apps bieden met hun gratis aanbod heel wat vermaak.
 7. Wat appart van Netflix Nederland hier in Spanje is het aanbod 4k weg gehaald van Netflix na een request uit Brussel.
 8. Jij gebruikt Android en ik heb het over AndroidTV beiden zijn verschillend, de CD app is pas een week of 3 verkrijgbaar onder AndroidTV en bevat nog wat foutjes. Op mijn mobiel met Android 5.1.1 Lollipop werkt de CD app ook gewoon goed. De Shield gebruikt ook AndroidTV.
 9. Alleen zend Netflix het niet meer uit en vraag is of 4K bij Netflix nog wel terug komt na de crisis. En volgens mij gaan er in Spanje ook meer 4K zenders weg dan dat er bij komen. Het kost te veel en levert te weinig op.
 10. De Mi Box 3 voldoet aan al mijn eisen wordt dagelijks gebruikt en geen problemen "En staat in de huiskamer", waarom zou ik dan overbodig een dure Shield kopen? Uiteraard is de Shield beter maar daar is de prijs ook naar. Maar als ik nu weer moest kiezen is het weer de Mi Box, waarom? gewoonweg geen problemen en speelt alles af wat ik in bezit heb en alle Spaanse streaming apps werken er probleemloos op. De Canaal Digitaal app werkt er ook goed op maar die app bevat nog wat fouten. Verder heb ik nog altijd AndroidTV 8.1 erop staan want AndroidTV 9.0 heeft nog veels te veel problemen laten ze die eerst maar eens oplossen.
 11. De 5-Ghz wifi verbinding van de Mi Box is snel zat, de USB 2.0 port gebruik ik zelf voor 32GB extra geheugen. Files piep je probleemloos over met X-Plore File Manager of je installeert er een app mee.
 12. Penthe

  Portable Harddisk

  Dan zal hij waarschijnlijk ook gewoon werken als men dit erbij kunt kopen. Ik bedoel dat zal daar niet zomaar bij staan.
 13. 4K wordt door sommigen zwaar overschat en kost veel geld, waarschijnlijk gaat 4K als standaard er voorlopig nog niet komen.
 14. Penthe

  Portable Harddisk

  Dat weet je pas als je hem aansluit niet alle externe HDDs werken. Zo heb ik ontvangers gehad die enkel met WD HDDs werkten elke andere deed gewoon helemaal niets.
 15. Ik kan enkel melden dat mijn MiBox 3 als een tierelier werkt. Met de noodtoestand hier maakt dat ding overuren. Als het allemaal zonder problemen werkt waarom zou je dan een nieuwe kopen? Trouwens bijna alle nieuwe boxen krijgen een bad review.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy