Ga naar inhoud

Penthe

Leden
 • Aantal items

  8435
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Penthe

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Muchamiel

Recente bezoekers van dit profiel

112624 profielweergaven
 1. En dat vind ik een broodje app verhaal Nederland heeft veel meer geld dan Spanje, het is gewoon ooit een keer fout gelopen in Nederland waarbij er continu meer geld moest bijkomen en waar de klant nu ook de dupe van is. TV kijken zou gewoon gratis moeten zijn tenzij het om premium zenders gaat. En daar laat ik het maar bij.
 2. Ik zeg enkel dat het zonde van het geld is als ze het toch elke keer blijven rippen, dweilen met de kraan open. TV kijken kan dus gewoon makkelijker en ook goedkoper. Hier in SPanje zijn de commercielen nog altijd gratis omdat zoals het hoort deze de centen uit de reclame inkomsten halen in Nederland moet je betalen om reclame te mogen zien en daar ligt het kromme verschil. Groot of klein alles is mogelijk als men maar wil en niet de $ in de ogen heeft staan.
 3. Dat heeft dan te maken met Nederland want ik heb voor alle zenders apps voor de Spaanse tv op mijn mi box. Het is maar net hoe moeilijk je doet tegen de klant. En beveiligen kan je tot den dode aan doen helpt toch niets men ript het toch.
 4. Een TV moet minimaal 10 jaar kunnen blijven staan maar na 2 jaar stoppen ze de support er al voor in de meeste gevallen. De reden voor mij niet zo nauw meer te kijken en pas een nieuwe tv te kopen als de oude op is.
 5. Daarom is het ook belangrijk dat de app op de shield en de mibox gaat draaien want dan hoef je niet dik in je poeplap te grijpen voor een nieuwe tv, maar canal digitaal zegt dat deze boxjes nog te nieuw zijn wat de grootste onzin is wat je maar kan bedenken.
 6. Noordzee heeft gelijk. Het Basis HD-abonnement verdwijnt bij Canal Digitaal en wordt samengevoegd met het huidige Familie HD-abonnement dat de naam Rijk krijgt. Huidige abonnees die Familie HD bij de aanbieder kopen, blijven €24,95 per maand betalen. Bron: Totaaltv Geen prijs verhoging voor mij in iedergeval.
 7. In de meeste laptops is er maar 1 plek dus zul je de HDD eruit moeten gooien voor de SSD, dan is 250GB veels te weinig als er voorheen bijv. al een HDD van 1TB in zat.
 8. Voorheen las je hier nooit problemen met Windows 10 en nu duiken ze ineens allemaal op. Google staat ook vol met ontelbare problemen. Wordt toch eens tijd dat de mensen die zogenaamd een perfect Windows 10 systeem hebben toe gaan geven dat het allemaal zo mooi niet is, zou ze sieren. Dat hangen in een update en CPU vreten is al sinds XP aan de gang, en dat hebben ze ano nu nog steeds niet opgelost. Dat Windows steeds meer geheugen gaat vreten is ook niet normaal. Als ik mijn Windows 10 start en ik heb 8GB aan geheugen en ik start na een bootup Chrome ben ik al meer dan 4GB kwijt. Dus enkel het systeem en een browser Werkelijk onbegrijpelijk.
 9. Onzin de prijs kwaliteits verhouding is al nul, alles valt van herhalingen uitelkaar. Om de nu nog overgebleven TV kijker extra hard weg te jagen. Het is helemaal niet slim de prijzen nu te verhogen. De kijker zal het een worst weze hoeveel Canal+ betaald heeft.
 10. Als 4GB niet eens genoeg is voor een besturings systeem zuigt het dik, Windows 10 is een gedrogt aan het worden.
 11. Een nieuwe gratis dienst maar wel een prijs verhoging? Wat klopt er hier niet.
 12. Natuurlijk is je probleem dan opgelost vooral als je de pc dan niet meer aan zet
 13. Wij hebben glasvezel en de vaste telefoonlijn zit gewoon in het modem/router, uit het oude wand contact getrokken en in het modem gestopt. Maargoed deze prijsverhoging lijkt mij enkel mogelijk voor mensen met een M7 ontvanger, want zonder een M7 ontvanger kun je niet terugkijken of in de cloud.
 14. Het is nu eenmaal bekend dat als Windows bezig is met updates of daarbij hangt het systeem niet meer voorruit te branden is Windows 7 had ook zoiets het eindeloos zoeken naar updates waardoor de CPU continu op 50% of hoger stond. Als een systeem continu CPU verbruikt heeft het ook geen nut een SSD te plaatsen dat zal het verbruik niet laten afnemen beter is de fout opzoeken waaropm Windows continu met updates bezig is.
 15. Als ik de screenshots ziet is Windows dus continu met de update service bezig, kan die wel updaten? Of staat hij daar in een loop. Hier al wat geprobeerd?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid