Ga naar inhoud

Penthe

Leden
 • Aantal items

  8541
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Penthe

 • Titel
  Sat4all Core Member
 • Verjaardag 08/01/1965

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Muchamiel

Recente bezoekers van dit profiel

112772 profielweergaven
 1. Nou op mijn Mi Box 3 nog altijd niets, niet in de Playstore te vinden. Dus officieel is de app voor AndroidTV er nog niet. Je kunt het beter melden als een app officieel uit is dat is ook meer betrouwbaar.
 2. In het zuiden van Spanje is geen noodweer, dat was hier bij mij en trekt nu naar het noorden.
 3. Dit topic is allang niet meer waar het voor bedoeld was, mag van mij een DIK SLOT op.
 4. Ik stel updates op mijn TV en andere apparaten nooit uit die updates komen er niet voor niets, het beste is dan ook om problemen te voorkomen gewoon je tv te laten updaten, misschien is er ook helemaal geen hardware probleem maar door de lak aan updates is de tv vast komen te staan. Dan is het beste om de fabriek de boel te laten oplossen.
 5. Welnee Google geeft hier ook aan dat PWs niet veilig zijn gaat ik kijken naar welke van mij zijn die alle 190 allang niet meer in gebruik, allemaal PWs die ik meer dan 10 jaar geleden gebruikte. 99% van die websites bestaan ook al jaren niet meer. 12 miljard accounts gehacked ze zeggen er enkel niet bij hoe oud die gegevens zijn.
 6. Inderdaad maar het blijven zenders met fors minder publiek en ze kosten geld, daarom gaat satelliet terug naar enkel een pakket met de best bekeken zenders en de rest gaat in duur pakket of helemaal weg naar online only. Sat ontvangst zal ook niet verdwijnen maar wordt beperkt tot de meest populaire zenders in de toekomst en de rest zal in mindere kwaliteit online worden aangeboden.
 7. Leuk als zulke links PREMIUM zijn en je het dus niet kunt lezen. Ik heb nog 1 laptop op Win 7 en dat blijft ook zo mijn Vista laptop die ik ook nog heb draait ook nog altijd probleemloos ondanks al een hele lange tijd geen support meer. Volgens mij ligt het meer aan dom gebruik dat je problemen krijgt en aangezien er meer dommerts dan slimmert rondlopen op deze aardkloot is een probleem al gauw niet meer te overzien.
 8. Nou een zender als Mezzo geeft mij hoofdpijn dus mis hem niet, niet iedereen houd van klassiek. En de opgroeiende jeugd al helemaal niet meer. Hier in Spanje heeft mijn schoonmoeder wel Mezzo en dat stond op met kerst en er was een belachelijk kinderachtig stuk ballet op bezig met verschrikkelijke muziek, mijn ding is het niet.
 9. Ze hebben de zender dus naar het hoogste pakket verhuist, ok dat is dan een duidelijk verhaal.
 10. Je liet belangrijke informatie achterwege, wat ik nu begrijp heb je het probleem met de mappen op je SYNOLOGY NAS en niet op je Windows 10 systeem(HD) zelf. Ik zelf heb geen SYNOLOGY NAS dus zou niet weten hoe je probleem op te lossen want verder was bovenstaande de oplossing voor het probleem onder het Windows 10 systeem zelf.
 11. Als je het op Facebook meld bij Canal Digitaal wordt er naar gekeken, en uit mijn eigen ervaring krijg je ook altijd keurig antwoord.
 12. Het is niet de normale manier van doen, normaal ga je van de Shield naar de PC en niet andersom. Als je bestanden wilt kunnen kopieren dan kan dat ook heen en weer vanaf de Shield met de juiste app.
 13. Logish dat je geen beeld hebt zonder kaart, dan kun je gaan experimenteren wat je wilt resultaat blijft zelfde.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid