Jump to content

Penthe

Members
 • Posts

  10,080
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

4 Followers

About Penthe

 • Birthday 08/01/1965

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Muchamiel

Recent Profile Visitors

114,112 profile views

Penthe's Achievements

Newbie

Newbie (1/11)

3

Community Answers

 1. Ik doet niet anders. Heb wel een Spotify account maar is op open Spotify en dus gratis, wel komen er met regelmaat berichten in mijn spambox om premium member te worden.
 2. Toch is tupperware best wel stevig mijn moeder gebruikt ze nog steeds en zijn al 40 jaar oud, ik haal net een jaar met die plastic doosjes van de lokale Chinees.
 3. Tja als Adobe de rechten ervan heeft komt er waarschijnlijk nooit een alternatief, houd daar rekening mee.
 4. Deze glazen vandaag gezien in een aflevering van de Amerikaanse serie Seal Team.
 5. Als je Google gebruikt, even gedaan dan vind je uit dat alleen Adobe 3d pdf bestanden kan weergeven. Als andere programmas of browsers dat ook doen gebruiken deze plugins van Adobe om de boel te laten zien.
 6. Een browser is geen PDF reader dat je er PDF mee kan openen is een kadootje, je vraagt om gebakken lucht.
 7. Ow Dat was ik allang weer vergeten, wel leuk om te lezen!
 8. Zodra je op het internet komt ben je je privacy al kwijt, wil je dit niet is een hutje op de hei een oplossing. Wel zonder mobiele telefoon en internet aansluiting uiteraard.
 9. Inderdaad, ik gebruik die PDF reader al jaren. Adobe is veels te grof, SumatraPDF is super snel en klein.
 10. Daar gebruik ik deze voor https://www.virtualbox.org/
 11. IK gebruik een legio aan programmas van Portableapps een absolute aanrader!
 12. Heb je het al geprobeerd te wissen in save mode? misschien staat de sleutel locked. Maar als het verders niets kwaads verricht zou je het ook gewoon kunnen negeren.
 13. Hier staat een onderwerp erover. https://www.helpmij.nl/forum/showthread.php/125936-Krijg-register-sleutel-niet-verwijderd Daarin staat dit. 1) Selecteer het mapje waarin die sleutel zit. 2) Ga in het menu naar Berwerken\machtigingen. 3) Zet een vinkje bij "Volledig beheer" toestaan. 4) Klik op "Geavanceerd". Zet een vinkje bij "Machtigingen voor alle onderliggende objecten opnieuw instellen en doorgeven, etc.". Wellicht moet je eerst nog inloggen als "de" Administrator. Check. Misschien heb je hier wat aan aangezien het zegt dat je de map moet selecteren en niet de sleutel zelf.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.