Spring naar bijdragen

Penthe

Leden
 • Aantal bijdragen

  8321
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Penthe

 • Rang
  Sat4all Core Member
 • Verjaardag 08/01/1965

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Muchamiel

Recente profielbezoeken

112513 profielweergaven
 1. StartHD bestaat officieel niet, dus kun je er ook niets van terug vinden. Wordt ook niet aangegeven in de zenderlijsten.
 2. Ik blijf zeggen ook al zijn ze allemaal weg je abonnement zal er niet goedkoper van worden dus als klant wordt je er niet beter van.
 3. Je abonnement wordt er echt niet goedkoper door hoor, de graaiers kunnen als alles uit de lucht is nog meer graaien. Al betwijfel ik dat als iemand geen geld over heeft om ervoor te betalen het nu wel ineens zou doen.
 4. Penthe

  kabel tablet

  Dat heb je hier toch al gevraagd en ook antwoord op gekregen.
 5. Bij mij was het verschil 5km ik reed 80 en Google zei 75, voor de rest nog niet verder uitgeprobeerd.
 6. De vermiste Nederlander is vanmiddag dood terug gevonden, dit maakt het aantal doden op 7. https://www.spanjevandaag.com/17/09/2019/zevende-dode-noodweer-zuidoost-spanje-is-een-nederlander/
 7. Ik doet dat al jaren zo en de eerste waarmee ik dat deed draait nog steeds en is uit 2007, werkt prima zo met perslucht. Heel fijn dat het gelukt is!
 8. Zet er maar een busje perslucht op de ingangen, niet te lang blazen gewoon en paar keer kort spuiten. Er is waarschijnlijk een stof prop in de ventilator gang en die blaas je daarmee weg. Heb ik zelf ook al aantal malen gehad. Je merkt het ook aan de lucht als de boel een beetje verstopt raakt is de lucht die eruit komt al wat warmer dan normaal.
 9. Droom lekker verder door de crisis is er al jaren niet meer gebouwd, het probleem is een overkill aan regenwater in Nederland loopt 500 liter water per vierkante meter ook niet weg. En nee ik wil helemaal niet met jou discuseren want dat is namelijk zinloos.
 10. Ik deed dat voorheen wel eens, en volgens mij kun je dat nog steeds. Gebruik Google en zoek naar live streams. Ik keek voorheen altijd het Nederlandse voetbal via het internet gratis en voor niets. Ik doet dit nu al geruime tijd niet meer dus heb geen linkjes aangezien deze vaak veranderen. Misschien helpt zoeken op sebn een beetje.
 11. Het regenen is over maar alles staat nog altijd onderwater. Dat gaat dagen duren voor dat weg is, er is gewoon te veels te veel gevallen.
 12. Ik ziet net op het nieuws dat er een Nederlander vermist is in Orihuela, ze zijn naar hem op zoek.
 13. Gaat niet om het voetbal maar de manier van doen, eerst iedereen verplichten het hoofd kanaal te nemen en daarna alles veranderen zodat je toch een voledig abonnement moet nemen om de belangrijkste wedstrijden te kunnen zien. Dit is gewoon 100% mensen belazeren.
 14. Ja al die Amerikaanse bedrijven werken zo, zodra ze de boel hebben overgenomen gaat de stofzuiger aan in dit geval zuigt het geen stof maar geld.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid