Jump to content

harryinstallatie

Members
 • Content Count

  119
 • Joined

 • Last visited

About harryinstallatie

 • Rank
  Lid
 • Birthday 12/01/1977

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Beetsterzwaag

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja dan wel maar ik had dan wel weer 1 kaart opgezegd.
 2. Ik heb vorige week mijn 3 kaarten opgezegd, kan CDS zelf misschien niet zoveel aan doen. Tijd terug al 1 kaart weggedaan omdat het me te duur werd, toch gingen de prijzen weer omhoog en ging het richting hetzelfde tarief als voorheen met 4. De nekslag was nu dat discovery er af ging.
 3. Daar heb je gelijk in een soort switch die de kabels omwisseld dat is te proberen.
 4. harryinstallatie

  harryinstallatie

 5. Nee je ziet niks over het hoofd, ik twijfel alleen dat het kan met twee ontvangers op 1 motor. Al zou het met een 0/12 v switch best kunnen dan is het proberen of de usuals het snapt en in ieder geval nooit beeld op beide ontvangers tegelijk. Daarom zou ik kiezen voor mijn idee nooit een usuals conflict en beeld op beide boxen wel alleen op dezelfde satelliet natuurlijk.
 6. De mooiste en simpelste oplossing lijkt mij de motor bedienen met 1 ontvanger en de tweede ontvager meteen op de lnb, dan wel een twin lnb nemen.
 7. Bedankt voir de tip ik zal ne er in verdiepen, zou niet aardig zijn van cdnl want ben nu 21 jaar klant en sinds hd deze optie op de kaarten. Dan ben ik flink gena****
 8. Ik denk bij mij de zenders in het basispakket. Maar ik zal er naar kijken.
 9. oscam.srvid moest je zelf aanvullen of wijzigen oscam.srvid2 doet dat zelf dus hoef je zelf de zenders niet in te vullen
 10. Ja dat bestaat nog dat heb ik ook op 2 kaarten 6,50 voor Extra kaart Basis-pakket en 5,00 voor HDTV-pakket
 11. Ik ga er nog even goed over nadenken maar overweeg ook op te zeggen heb jarenlang 5 kaarten gehad en best veel betaald daarvoor 90 euro en een beetje. Half jaar terug al 2 opgezegd betaal nu 59,50 maar het is ze weer niet genoeg vanaf januari weer duurder. Ik wil gewoon voor een normaal tarief tv kijken zonder opnemen, apps en internet, sinds 2 maanden hebben we glasvezel in huis gekregen werkt bijna dan maar is kijken wat andere providers kosten.
 12. Tjee wat goed dat je er achter bent, ik heb het enige tijd geleden ook gehad kaart werd in de nuc prima gezien maar kwam geen ecm vanaf. Ik snapte er niks van en had het al op gegeven.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy