Jump to content

harryinstallatie

Members
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by harryinstallatie

 1. Id denk dat het wel goed komt ik heb ook duidelijk gezegd dat ik niet die 22,- terugboek maar wel nu ook meteen opzeg, toen zei die mevrouw dat het geen abonnement was en het om 1 maand ging daarna stopt het.
 2. Ik heb ze net gebeld (uiterst vriendelijke mevrouw dat wel) en het verhaal uitgelegd dat ik juist bij hun weg ben gegaan vanwege discovery en joyne die wel had in hun pakket. Ze snapte er ook niks van maar ze heeft het nagevraagd en zei dat ze een mail hebben gestuurd naar joyne klanten met daarin Canal digitaal heeft joyne overgenomen en dat als ik het daar niet mee eens was moest opzeggen. Dat heb ik niet gedaan omdat naar mijn idee in de mail stond dat als je niks ondernam het beeld zwart zou worden na verloop van tijd. Ik ben nog op zoek naar die mail want ik twijfel en omda
 3. Ik ben toen canal digitaal stopte met Discovery overgegaan naar joyne omdat ik wheelerdealers en nog een paar programma's keek op Discovery en verder de engelsen op astra 2. De overname van canaal digitaal had voor mij geen waarde want ze bieden niet de zender die ik wil zou dan wel vreemd zijn dat ik nu zomaar weer bij hun zit. En zomaar een incasso zonder mail of bericht dat is heel apart.
 4. Ik kreeg net melding in mijn bank app 22,- euro gaan ze afschrijven.
 5. Dat klopt, ik wou ook direct opzeggen maar hun site was al niet meer bereikbaar. Kwam voor mij nogal onverwachts hun faillissement. Nog voor canal digitaal het joyne pakket overnam had ik al de modules verwijderd. Maar goed ik heb nog geen mail gehad van canal digitaal dus zal het wel meevallen.
 6. Nee dat niet, gewoon niet meer gekeken via joyne direct van kabelnoord gebruik gemaakt.
 7. Lijkt me niet zomaar mogelijk. Ik heb meteen niet meer gekeken dus geen gebruik gemaakt van dat ze het nog in de lucht hielden, zou dan een mooie boel zij als je dan als wanbetaler te boek komt.
 8. Het lukt ik had verkeerd je link gekopieerd haha day after oud en nieuw
 9. Ik doe het ook met rufus, de link die je geeft mag ik niet zien helaas. Access Denied You don't have permission to access "http://support.hp.com/nl-nl/document/c01037642https:/help.ubuntu.com/community/UbuntuReinstallation" on this server. Reference #18.acf31502.1609499076.7470b52
 10. Allen bedankt voor de tips ik zal er mee aan de slag
 11. Hoi, Ik heb een nieuwe laptop van HP besteld bij ...com. Handig voor onderweg een 14 inch. Nu vanochtend ontvangen en meteen geprobeerd om windows te vervangen voor ubuntu. Helaas lukt me dit niet omdat de installer met / van de live usb de ssd hardeschijf niet ziet. Ook gparted ziet alleen de usb stick, uefi aan of uit maakt geen verschil. In windows de schijf gewoon zichtbaar dus hp maakt het niet makkelijk om linux te installeren. Zie ik nog iets over het hoofd in het bios of kan het gewoon niet. Iemand nog tips of verklaring ?
 12. De knik is inderdaad 35 gr. aan de hand van je 35 graden - declination = schotel elevatiehoek De declination vind je in de tabel van je latitude. Dan met usuals de motor naar je afstel satelliet laten draaien. Vervolgens de gehele zaak dus inclusief motor handmatig draaien om te zoeken. Tabel heb ik erbij gedaan maar als het goed is heb je die zelf ook.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.