Jump to content

Hensat

Members
 • Posts

  741
 • Joined

 • Last visited

About Hensat

 • Birthday 04/29/1970

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hensat's Achievements

 1. Ja bang voor slecht ontvangst dat is heel jammer, ik vind het wel een hele mooie manier van luisteren, luisteren hoort gewoon vrij via de ether te gaan met echte zenders die ergens staan opgesteld.En dan altijd mooi als je iets van buiten je gebied kunt mee pikken. Het zender aanbod vind ik ook veel te beperkt. Nee ik geloof niet in een goede ontvangst van DAB+ zolang je in huis niet ontvangt, zal het in de auto ook niet denderend zijn. Anders zou ik ook wel een kleine pocket DAB+ radio willen hebben.
 2. ja en nee veel zenders die niet hier te ontvangen zijn, DAB+ wil ik niet. Ik heb vandaag contact gehad met Lebara, ik wilde weten over welke periode je verplicht bent om op te waarderen. Dat was altijd over een half jaar. Nu vertelde ze me dat dat nu 3 maanden is. Op de site staat dat je binnen 3 maanden moet bellen, sms-en, internetten of opwaarderen, maar er staat niet dat je moet opwaarderen. Ik geloof niet dat je dus moet opwaarderen binnen 3 maanden dit is volgens mij nog steeds een half jaar. Ik kan het ook nergens duidelijker vinden.
 3. Alex1970: Nogmaals dat zijn grote verschillen, ja nu is er een actie van 10=30 dat is denk ik tijdelijk maar zoals jij zegt bij lange na geen voordeel mee te verkrijgen. Het hoofdzakelijke waarvoor ik mobiel wil gaan gebruiken is ook om af en toe radio de kunnen luisteren als ik weg ben, zal niet meer zijn dan 1,5uur in de week. Bij een abbo krijg ik maar 150 bel minuten en bij prepaid 1000 ik zou dus zomaar 2 of 3 maanden kunnen doen met de prepaid voor 10 euro ipv abbo van 10euro in de maand. Een uur radio luisteren kost circa 80MB
 4. Alex1970: Jeetje dat zijn grote verschillen, misschien ook wel voordeliger dan een abonnement voor mij. Bij een abonnement kun je tegoeden niet meenemen naar de volgende maand vandaar. Abbo heeft maar 150 min klopt dat wel 1000 min uit de tabel? kan zijn dat ik het mis heb corrigeer me maar.
 5. klopt, het oude tegoed blijft gewoon staan wij hebben ook lebara prepaid, wel moet je ieder half jaar verplicht opwaarderen anders vervalt je sim kaart.
 6. Ik wil een alarm tijd in kunnen stellen langer dan een dag vooruit. dat kan niet met de standaard klokken. Dus bijv. over 2 weken om 16.00 uur gaat het alarm af. Ik wil geen gebruik maken van de agenda. Android heeft ook wekkers die je op allerlei manieren kunt programmeren oa 2 wekelijks of op werkdagen met een vermelding. Iemand een tip?
 7. minplus: zender verschijnt normaal ceesv: dat is een goeie nog nooit getest, ik kan hem bij mij thuis aansluiten om te proberen.
 8. Het heeft niets met de afstandsbediening te maken, een nieuwe originele afstandsbediening heeft ook die problemen, de problemen zijn er al sinds het eerste gebruik.
 9. oké bij de vorige Vu-duo hadden we dit niet.
 10. De afstandbediening werkt erg slecht van mijn Duo2, deze reageert voor de helft niet (fractie sec) voortdurend aan het haperen. Heb al een andere afstandbediening maar dat heeft het probleem niet opgelost. Nieuwe images lost het ook niet op , ook batterijen vervangen. Het probleem is al vanaf dat hij voor het eerst werd aangesloten. We zijn zelfs aan het denken om een nieuwe ontvanger te kopen zitten al lang met dit probleem. Hoe werkt het bij jullie wie kan mij helpen? (ontvanger is van mijn vader)
 11. Klopt dat gaat bijna gebeuren, het is bestemd voor de kinderen, maar nog even prepaid.
 12. Misschien dat watsapp het goedkoopste is om te communiceren in het kort, ben alleen bang dat het geld verslind als ik mobiel netwerk aanzet buiten de deur. Heb dit gevonden: Mobiel 9 ct/min Vaste lijn 1 ct/min Gesprekken van Lebara naar Lebara* GRATIS* SMS 12 ct/bericht Mobiel internet (afgerekend per 100kB) 1 ct/MB Starttarief voor bellen naar vast en mobiel (zowel nationaal als internationaal gesprek) 12 ct/gesprek Voicemail (1233), kosten per gesprek 12 ct/gesprek
 13. Ben benieuwd wat een watsapp of sms bericht kost ten opzichte van een gewoon telefoontje of dit goedkoper is. Heb Lebara als prepaid provider
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.