Jump to content

Hensat

Members
 • Content Count

  726
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hensat

 1. Thanks fijn dat we dit ook weer weten, vreemd dat dit allemaal zo moeilijk gaat, alsof het allemaal versleuteld is.
 2. De binnenvaart webcams doen het al een tijdje niet meer. Laatst kreeg ik het nog werkend met de service app. Kunnen jullie deze ook niet meer bekijken?, ben benieuwd of dit gefixt kan worden.
 3. Wat een prijs verschil, ik zie geen meerwaarde in de verwisselbare tuner van een vu-duo, de goedkopere heeft ook een dubbele tuner daar gaat het om.
 4. Komt het hoofdzakelijk door een enkele tuner dat deze voor meer dan de helft goedkoper zijn in vergelijking met vu-duo's ? Maar heeft wel een kabeltuner dat weer wel.
 5. Het is niet de bedoel dat ik 2 tuners moet gebruiken, want die gebruik ik nu ook (ziggo tuner en satelliet) Wil één tuner voor satelliet en ziggo of te wel kabeltuner. Mimisiku stelde een combo box voor, ik zie dat je voor rond de 100 euro al zo'n box nieuw hebt, Heb daar vraag tekens bij of het werkt met de images die we gebruiken. en of ze een dubbele tuner hebben.
 6. Kan het niet vinden, is het mogelijk met een vu-duo ziggo te kijken? of kan dat alleen met vu-duo2 Volgens mij moet je dan een module kopen. kan ik dan gewoon mijn ziggo kaartje gebruiken, of moet ik ook een CI module er bij hebben? Wie kan mij een klein beetje helpen?
 7. klopt, heb ik ook nooit gedaan op SSD, alleen op grote HDD
 8. ontzettend bedankt allemaal, het staat er weer allemaal goed op👍
 9. Oké was ook een vage melding, Door het hele gedoe is het nogal braad werk geworden zie screenshot schijfbeheer, ik krijg de overtollige partities nog niet weg, denk dat dat wel lukt tijdens installatie. De onderste 3 zijn normale partities/ schijven met eigen bestanden
 10. op de SSD stond een versie van windows, maar omdat het niet lukte heb ik de SSD geformateerd. Heb nu Media Creation Tool geïnstalleerd en zit netjes in mijn systeem. Heb Media Creation Tool gebruikt om een opstart USB stick te maken. Heb de optie maken voor een andere PC gekozen. Vreemd dat het nu wel werkte, hij ging netjes installeren op mijn SSD. Lijkt er op dat die andere Installatie USB niet goed is geweest, maar dat kan eigenlijk niet, heb deze een jaar geleden voor het laatst gebruikt. Ik denk dat ik nu moet kijken of het wel weer werkt met mijn juiste windows installatie
 11. ik probeer met de windows creation tool in mijn systeem te komen verder doe ik niets
 12. ik wil de installatie uitvoeren op de SSD maar dat lukt niet, krijg de melding dat ik naar Fat32 moet. Weet niet hoe ik dat kan veranderen. in ieder geval niet via de installatie of formatteren.
 13. Heb momenteel het probleem dat ik mijn windows10 niet geïnstalleerd krijg op de C schijf (SSD) Krijg de melding dat de SSD naar fat32 moet. Maar die optie heb ik niet tijdens de installatie, ook niet met formatteren. Nu kan ik wel windows op mijn D schijf installeren om zo in windows te komen en dan het één en ander veranderen. Maar het punt is dat er bestanden op staan, durf het nu niet ben bang dat daar overheen geschreven wordt. Of kan dat wel zodat er voor mij niets verloren gaat.?
 14. Amarok deed het niet. Heb mijn persoonlijke favorieten speler geprobeerd dat is Musicbee, Deze vist plaatjes en info van het internet ook heel leuk, maar ik wil de originele plaatjes zien die door de stations uitgezonden worden. Tonskidutch heb je nog wat tips voor leuke spelers?
 15. Bedankt Tonskidutch, Ik wil het graag voor de sier, net zoals mp3's de album hoezen laat zien, ik kan dan ook duidelijk zien wat er gespeeld wordt. Dan ga ik Amarok proberen.🙂
 16. Hoe krijg ik album covers via pc zichtbaar met VLC player als ik naar radio stations luister, of eventueel een andere player? Op mijn Vu-Duo zie ik ook de album plaatsjes in de speler. (de plaatjes worden door stations meegestuurd)
 17. Heb de TP-Link 5 poorts gekocht, wat een mini ding, had het groter verwacht, makkelijk met weg werken.
 18. bedankt Satje07 heb hem werkend ligt niet aan de configuratie, heb alleen de titel veranderd en nu werkt het. Schijnbaar bleef hij met mijn andere titel de verkeerde instellingen onthouden ook na saving.
 19. Als ik de configuratie test geeft hij aan dat het in orde is. Maar zodra ik via het programma naar een zender wil zappen krijg ik de melding couldn't connect to server. Kunnen jullie even mee kijken dit is mijn configuratie:
 20. Het is gelukt de webcams werken weer, in het menu van service app werd het bij mij iets anders aangegeven door OpenPLI.
 21. ik kan origineel niet veranderen, daarvoor staat sink bij mij
 22. gevonden de kanalen staan in de nieuwe lijst van Satje7 in het boeket NRK rails 2017
 23. Top satje! De kanalen waar ik eerder hier om vroeg (spoorwegen) heb ik gevonden ze staan in deze nieuwe lijst, in het boeket NRK rails 2017 Erg veel webcamsNL doen het niet, of moet ik de serviceapp installeren?
 24. oké bedankt ik dacht misschien dat hij dan de grote van de lijst niet aan kan.
 25. sorry ik bedoel één lijst die ik gemaakt heb middels 2 lijsten aan elkaar te plakken met dreambox-edit.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.