Jump to content

ronaldsl

Members
 • Content Count

  2,527
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About ronaldsl

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

3,172 profile views
 1. IK heb een Sony midi setje met volgens mij er van alles op, usb, Bluetooth, FB, dab etc. DAB valt me zwaar tegen, kan alleen zo nu en dan radio10 ontvangen en voor de rest niets. uit de achterkant komt 1 draadje met klein stekkertje wat moet dienen als antenne, maar dat is dus duidelijke te weinig.. Hoe kan ik dit verbeteren binnenshuis ? En nee ik kan niet boren in het kozijn om iets buiten op te hangen. Ook FM is bagger met ruis. Ik woon in betonnen hokje in een groter complex. zijn er nog leden die iets weten ? ronald
 2. Nee, geen bovenstaande gebruik, ik ga het bEkijken. Bedankt voor de input.
 3. Wie kan mij mij een goede en gratis tekstverwerker voor IPad adviseren?
 4. Ik heb op m’n pad een belangrijke PDF gedownlde PDF binnen gehaald. Maar waar staat deze dan ? ik kan m niet vinden. groet Tonald
 5. Is er niet een speciaal programmaatje ?
 6. Hoi, kan ik iemand mij uitleggen hoe ik een messenger met een bepaald persoon kan uitprinten ? We hebben een mondelinge afspraak gemaakt, die ook gedeeltelijk in messenger staat. Ik heb gelezen dat dit berichten tegenwoordig als bewijs kunnen of mogen dienen. Het moge duidelijk zijn dat ik een geschil met hem heb. kan iemand mij helpen ? bedankt en groet Ronald.
 7. Beetje wazig, Gisteravond laat Aid Air geupdate. Weet niet wan welke versie naar welke wersie. BEN ME INLOG DUS VERGETEN Geen update,pech maar helaas II moet nu bijinlog poging langer wachten voor de volge WAAR heb ik een ID /wachtwoord toegepast HOE MAAK IK M WEER WAKKERRReer ? Groet Ronald
 8. ronaldsl

  Kosten airco

  Ik ga binnen paar weken verhuizen naar gelijkvloers 1 slaapkamer appartement. Er hangt buiten. grote unit. Wat kost nou een dagje koeling ?
 9. Er staat hier op zolder nog een Onkyo toren aparte versterker aparte tuner aparte dubbeldeks cassette speler kan het niet over mn hart krijgen om alles weg te gooien.
 10. Dat is geen reden mi, ik maak ook redelijk vaak rendang, dus geen rendang rendang
 11. Ik zit met een enorm dilemma, ik krijg het maar niet uit mn hoofd en gedachten......ha ha lol. nu de vraag, waarom heet het gerecht gado, gado gado ? Het is toch ook geen sate sate ? Of bami bami ? wie kan mij weer enige rust geven zodat ik vanavond weer kan slapen ? groet, Ronald.... dit bericht met een enorme korrel zout lezen, maar ik vraag het me gewoon af.
 12. Nee, helaas, hij vindt niets omdat echt alles uit heb staan.
 13. Mn. Bilnaad is net weer droog. Wat een race.
 14. Hoi, Ik zoek voor een vriend een, ja idd liefst gratis, programma, waar hij zelf gemaakte foto’s in kan zetten en dan bij ieder foto een omschrijving kan plaatsen. Zou helemaal mooi zijn als er in die database ook nog gezocht kan worden op een bepaalt trefwoord. iemand een idee ?
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy