Jump to content

ronaldsl

Members
 • Content Count

  2,531
 • Joined

 • Last visited

About ronaldsl

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

3,505 profile views
 1. Gratis af te halen uit Leeuwarden. Schroefjes kappen missen en 500GB moet vastgezet worden. Tot een jaar terug prima gebruikt. Voor kleinigheid, paar pakking shag, ALLEEN af te halen in Leeuwarden. Laat. Het maar weten.
 2. probleem lijkt opgelost na was knoppen op de AB... "??????????????? mag van mij verwijderd worden?
 3. Mijn LG TV zit sinds gisteravond in bevroren toetstand. Hij staat op 1 beeld, gelukkkig wel Teletubbies maar geen geluid. Ik kan niet zappen.ook aan en uit zetten op normale manier lukt niet. Rechtsonder in staat continue het kleine spijkertje. TV is verder aangesloten op originele KPN modem en decoder. Dezen al keer.op keer gereset. Wie heeft een idee ? Wie weet waar geheime toetscombinatie AB staat ? Zou ik een fabrieksreset kunnen doen, en hoe ?? Groet Ronald
 4. ronaldsl

  Gmail

  Wie heeft er verstand van het configureren van wee maal Gmail.com account, mag ook 1.. de Pad as deze week opgeschoond door IMac winkel.Zou kunnen via TeamViewer. Reacties ?
 5. DRs . IJzerbout, hoe is het Corona gebeuren bij jullie eigenlijk ?
 6. IK heb een Sony midi setje met volgens mij er van alles op, usb, Bluetooth, FB, dab etc. DAB valt me zwaar tegen, kan alleen zo nu en dan radio10 ontvangen en voor de rest niets. uit de achterkant komt 1 draadje met klein stekkertje wat moet dienen als antenne, maar dat is dus duidelijke te weinig.. Hoe kan ik dit verbeteren binnenshuis ? En nee ik kan niet boren in het kozijn om iets buiten op te hangen. Ook FM is bagger met ruis. Ik woon in betonnen hokje in een groter complex. zijn er nog leden die iets weten ? ronald
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.