Jump to content

ronaldsl

Members
 • Content Count

  2,524
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About ronaldsl

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

3,081 profile views
 1. Ik heb op m’n pad een belangrijke PDF gedownlde PDF binnen gehaald. Maar waar staat deze dan ? ik kan m niet vinden. groet Tonald
 2. Is er niet een speciaal programmaatje ?
 3. Hoi, kan ik iemand mij uitleggen hoe ik een messenger met een bepaald persoon kan uitprinten ? We hebben een mondelinge afspraak gemaakt, die ook gedeeltelijk in messenger staat. Ik heb gelezen dat dit berichten tegenwoordig als bewijs kunnen of mogen dienen. Het moge duidelijk zijn dat ik een geschil met hem heb. kan iemand mij helpen ? bedankt en groet Ronald.
 4. Beetje wazig, Gisteravond laat Aid Air geupdate. Weet niet wan welke versie naar welke wersie. BEN ME INLOG DUS VERGETEN Geen update,pech maar helaas II moet nu bijinlog poging langer wachten voor de volge WAAR heb ik een ID /wachtwoord toegepast HOE MAAK IK M WEER WAKKERRReer ? Groet Ronald
 5. ronaldsl

  Kosten airco

  Ik ga binnen paar weken verhuizen naar gelijkvloers 1 slaapkamer appartement. Er hangt buiten. grote unit. Wat kost nou een dagje koeling ?
 6. Er staat hier op zolder nog een Onkyo toren aparte versterker aparte tuner aparte dubbeldeks cassette speler kan het niet over mn hart krijgen om alles weg te gooien.
 7. Dat is geen reden mi, ik maak ook redelijk vaak rendang, dus geen rendang rendang
 8. Ik zit met een enorm dilemma, ik krijg het maar niet uit mn hoofd en gedachten......ha ha lol. nu de vraag, waarom heet het gerecht gado, gado gado ? Het is toch ook geen sate sate ? Of bami bami ? wie kan mij weer enige rust geven zodat ik vanavond weer kan slapen ? groet, Ronald.... dit bericht met een enorme korrel zout lezen, maar ik vraag het me gewoon af.
 9. Nee, helaas, hij vindt niets omdat echt alles uit heb staan.
 10. Mn. Bilnaad is net weer droog. Wat een race.
 11. Hoi, Ik zoek voor een vriend een, ja idd liefst gratis, programma, waar hij zelf gemaakte foto’s in kan zetten en dan bij ieder foto een omschrijving kan plaatsen. Zou helemaal mooi zijn als er in die database ook nog gezocht kan worden op een bepaalt trefwoord. iemand een idee ?
 12. ronaldsl

  Ipad en lader

  Heel vreemd, die melding krijg ik vandaag helemaal niet meer......
 13. ronaldsl

  Ipad en lader

  Tonskidutch, Ja ja, totaal niet aan de orde.
 14. ronaldsl

  Ipad en lader

  Ik heb een Ipad Air met originele lader. vanmorgen moest ie aan de stroom. Ik kreeg een fout melding dat dit apparaat mogelijk niet ondersteund word. iemand een idee hoe en wat ? groet, Ronald
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy