Ga naar inhoud


Pjotter6

Lid
  • Items

    88
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Pjotter6

  1. Heb het even getest maakt 1 seconde verschil. Van 19 naar 13 graden 6 seconden en 7 seconden, dus als je haast hebt horizontale zender kiezen. Maar als dat een zender is welke je niet wil hebben ben je dus met omschakelen veel meer tijd kwijt.
  2. Ik heb toen gewoon via de web site van Technisat naar handelaren oftewel satelietschotel instalateurs gezocht en er een dichtbij een gevonden welke zei de lnb's gewoon voor vervanging te gebruiken. Ben altijd zeer tevreden geweest over deze schotel.
  3. @ Erwinnaar, Ik heb jaren geleden dezelfde schotel bij een handelaar hier net over de grens in Duitsland gekocht zonder de LNB's hij heeft de LNB's gewoon in mindering gebracht.
  4. @Tonskidutch dat heb je goed gezien en dat is volgens mij ook net dat wat Frans B zoekt wat hij schreef in een eerder bericht dat er in zij n land geen HEVC is, dus is deze tuner wel volgens mij voor hem de goede.
  5. @ a33, Ik zou niet weten hoe ik dat ongedaan zou moeten maken, maar desalniettemin toch nog bedankt.
  6. @ a33, Dit was wat ik zocht en niet meer kon vinden Bij Open Pli: Menu, Instellingen, Tuners & zenders zoeken, Fastscan, Wilt ude auto fastscan activeren. uitzetten
  7. @ tonskidutch, bedankt voor het meedenken, maar de oplossing ligt( lag) ergens in de instellingen van de receiver zelf. Heb dit een paar jaar gelen ook al eens gehad, toen kunnen oplossen omdat een ander lid ditzelfde probleem ook had gehad. Maar alles afgezocht en niet meer kunnen terugvinden van daar mijn vraag in een nieuw topic.
  8. Weet misschien hoe het komt dat mijn schotel nadat ik de receiver heb uitgeschakeld met een zender op 19.2 graden deze na enkele minuten vanzelf naar 23.5 graden draait. Met vriendelijke groet, Pjotter6
  9. Bedankt voor de uitleg, interlaced daar heb ik overheen gelezen
  10. Voor Tonskidutch: Versie nummer stond er echt wel bij Versie 6 (ZES) En voor stevenvc19 ik kan wel een HEVC bestand met VideoRedo Versie 6 openen namelijk een opname van een dbvt2 zender met een resolutie van 1920 x 1080. Ik heb wel een geregistreerde versie, ik weet niet of dat verschil maakt
  11. Probeer eens met VideoRedo Versie 6 die kan wel met HEVC bestanden omgaan.
  12. Heb 23 uur geleden een berichtje gestuurd wacht nog op antwoord
  13. Misschien is een Tiny M7+ iets voor jou gebruik hem al jaren als aanvulling op mijn JVC installatie. heeft antenne aansluiting en optisch uit.
  14. Heb een tijdje geleden met een ander lid vergeleken met een 80cm schotel was geen noemenswaardig verschil tussen beide "schotels Ik heb je een mailtje gestuurd
  15. Wat is er mis met een daar bij horende SELFSAT H50D2 VLAKANTENNE (TWIN LNB), gebruik hem al verschillende jaren tot volle tevredenheid. is er ook als single lNB H50 D1.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...