Jump to content

pieter532

Members
 • Content Count

  302
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About pieter532

 • Rank
  Sat4all regular

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik wil graag alleen maar lusten en niet de lasten. En daarom wil ik ook een betrouwbaar OS. Ik vind overigens een betrouwbaar OS niet de "last" van een gebruiker maar van de ontwikkelaars en testers. En voor de goede orde ik heb ontzettend grote waardering voor ontwikkelaars en testers die alle beschikbare OS's voor Xtrend bouwen. Ik kan het namelijk niet. Welk OS is niet codetechnisch een puinhoop? Ik "lust" namelijk wel weer eens wat anders.
 2. Welk OS is niet codetechnisch een puinhoop?
 3. Ik heb OpenPli 7.2 geïnstalleerd op een ET8000 en dat loopt goed. Oscam r11572 werkt ook. WebTV (op te starten via de webinterface) is niet stabiel en hapert continue.
 4. Dat (de update) heb ik door ;0) want krijg nu mailtjes binnen.
 5. Ik heb in mijn Accountinstellingen notificatievoorkeuren aanstaan voor e-mail (zie bijlage) echter ik ontvang de geen e-mailtjes niet. Helaas ook niet in mijn spam-box. Iemand idee hoe dit kan?
 6. Tijdens de installatie van Openpli heb ik ook (eens eerder) de vraag gezien voor een fallback server. Blijkbaar een gouden tip ... Ik heb via het menu "Setup - Service searching - Fallback remote receiver setup" Enable fallback remote receiver aangezet. Ik weet niet of dit noodzakelijk is maar het zappen gaat nu wel stabiel en vlot (zelfs tussen twee Smartcards). Top!!
 7. Via LAN. Forceer ik mijn server ook naar het desbetreffende kanaal dan komt de client ook meteen bij.
 8. Ik heb Remote Channel Stream Converter nu ook draaien. En als ik eenmaal beeld heb van een kanaal op de client dat is het erg stabiel. Zappen gaat moeizaam. Soms lukt het direct soms niet. Ik zap naar een ander kanaal en ik zie dat in de Live Log van Oscam op de server nog op het vorige kanaal staat. Misschien hier nog een goede tip voor ...
 9. Dat klinkt erg eenvoudig. Ik zie zelf meer mogelijkheden. Multistream kanalen kijken van mijn Vu+zero op een ET7000.
 10. Remote Channel Stream Converter zegt me helemaal niets maar klinkt veel belovend. 🙂 Is dat een plugin? En installeer je deze dan op de ontvanger in de slaapkamer?
 11. Ik heb wel een netwerkaansluiting al is deze niet heel betrouwbaar. En ik heb hier geen ervaring mee. Dit betekent dat ik een aparte kanalenlijst (bouq) moet aanmaken voor de receiver in de slaapkamer, denk ik? Ik hoop dat er nog een andere oplossing is...
 12. Beste allen, Ik wil een overstap gaan maken van mijn huidige Xtrend ET8000 naar de VU+ duo 4k. De ET8000 heeft aan de achterzijde een tuner met LNB in en een LNB out. Deze LNB out gebruik ik om het signaal door te zetten naar mijn slaapkamer. De VU+ duo 4k bevat een tuner met twee LNB in aansluitingen. Zijn er oplossingen om toch een LNB out te creëren op de VU+ duo 4k? Misschien een softwarematige oplossing? Of moet ik naar een ander merk?
 13. Mijn tweede kaartje is van Tivusat en dat is volgens mij Nagra. :0(
 14. Dan blijft het lastig configureren over. Kan je dat nog iets toelichten?
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy