Ga naar inhoud

pieter532

Leden
 • Aantal items

  299
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over pieter532

 • Titel
  Sat4all regular

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Dat (de update) heb ik door ;0) want krijg nu mailtjes binnen.
 2. Ik heb in mijn Accountinstellingen notificatievoorkeuren aanstaan voor e-mail (zie bijlage) echter ik ontvang de geen e-mailtjes niet. Helaas ook niet in mijn spam-box. Iemand idee hoe dit kan?
 3. Tijdens de installatie van Openpli heb ik ook (eens eerder) de vraag gezien voor een fallback server. Blijkbaar een gouden tip ... Ik heb via het menu "Setup - Service searching - Fallback remote receiver setup" Enable fallback remote receiver aangezet. Ik weet niet of dit noodzakelijk is maar het zappen gaat nu wel stabiel en vlot (zelfs tussen twee Smartcards). Top!!
 4. Via LAN. Forceer ik mijn server ook naar het desbetreffende kanaal dan komt de client ook meteen bij.
 5. Ik heb Remote Channel Stream Converter nu ook draaien. En als ik eenmaal beeld heb van een kanaal op de client dat is het erg stabiel. Zappen gaat moeizaam. Soms lukt het direct soms niet. Ik zap naar een ander kanaal en ik zie dat in de Live Log van Oscam op de server nog op het vorige kanaal staat. Misschien hier nog een goede tip voor ...
 6. Dat klinkt erg eenvoudig. Ik zie zelf meer mogelijkheden. Multistream kanalen kijken van mijn Vu+zero op een ET7000.
 7. Remote Channel Stream Converter zegt me helemaal niets maar klinkt veel belovend. 🙂 Is dat een plugin? En installeer je deze dan op de ontvanger in de slaapkamer?
 8. Ik heb wel een netwerkaansluiting al is deze niet heel betrouwbaar. En ik heb hier geen ervaring mee. Dit betekent dat ik een aparte kanalenlijst (bouq) moet aanmaken voor de receiver in de slaapkamer, denk ik? Ik hoop dat er nog een andere oplossing is...
 9. Beste allen, Ik wil een overstap gaan maken van mijn huidige Xtrend ET8000 naar de VU+ duo 4k. De ET8000 heeft aan de achterzijde een tuner met LNB in en een LNB out. Deze LNB out gebruik ik om het signaal door te zetten naar mijn slaapkamer. De VU+ duo 4k bevat een tuner met twee LNB in aansluitingen. Zijn er oplossingen om toch een LNB out te creëren op de VU+ duo 4k? Misschien een softwarematige oplossing? Of moet ik naar een ander merk?
 10. Mijn tweede kaartje is van Tivusat en dat is volgens mij Nagra. :0(
 11. Dan blijft het lastig configureren over. Kan je dat nog iets toelichten?
 12. Hieronder de eigenschappen van een Stinger. Uit het onderstaande maak ik op dat er meer kloksnelheden in te stellen zijn. Of lees ik de onderstaande frequenties (vetgedrukt) verkeerd? Eigenschappen Duolabs Stinger USB Twee smartcards tegelijk lezen via USB Virtual COM-poort Meerdere frequenties: 3.43, 4, 4.80, 6.00, 8.00 en 12.00 Mhz Software te gebruiken met Windows XP, Vista, 7, 8, MacOS en Linux Compact ontwerp; met de grootte van een bankpas is het makkelijk om de Stinger USB overal mee naartoe te nemen Geen behoefte aan speciale drivers; FTDI chip drivers worden standaard ondersteund op Windows en Mac OSX besturingssystemen Geen behoefte aan externe voeding; voorziet zichzelf van stroom via de USB-poort Uiterst flexibel en configureerbaar dankzij de krachtige ARM ingebedde microcontroller met een snelheid van 50 Mhz Windows Vista,Windows XP,Windows 7 of Windows 8 Operating System Mac OSX 10.7.x of hoger Linux Bron: een bekende Schotel/satelliet webshop
 13. Zijn er ook smartcard readers op de markt voor twee smartcards (met een USB aansluiting)? De Argolis Triple Reader is overingens moeilijk te verkrijgen (niet op voorraad of uitverkocht).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid