Ga naar inhoud


mebo870

Lid
  • Items

    2283
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    22

1 Volger

Over mebo870

Contact methoden

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Latitude: 51.04° Longitude: 3.86°
  • Interesses
    Satelliet en schotels, buizen radio's, internet radio.

Recente bezoekers van dit profiel

44201 profielweergaven
  1. Ik denk dat de oplossing ligt in het gebruik van twee reed schakelaars, die worden bediend door een magneet, daar komt geen spierkracht aan te pas. Misschien handig om wat foto's te maken van oa; de print, want deze hier op het forum is onduidelijk en ook van de plaats waar de afstandsbediening normaal ligt of hangt bij het bedienen. Voorbeeld werking
  2. Die vakantie woning is in de Ardennen vermoed ik. Bomen kunnen daar een goede ontvangst belemmeren.
  3. mebo870

    Moppen deel 4

    Een man en zijn vrouw stappen een 5 sterrenrestaurant binnen. De ober komt en vraagt wat ze willen drinken. De vrouw: "voor mij een glas rozé champagne". Ober: "En voor meneer?" De vrouw: "een glas plat water". De ober is verbaasd, maar goed hij mag daar geen commentaar op geven. Na een kwartiertje komt hij terug en vraagt of ze hun keuze gemaakt hebben. De vrouw: " jazeker, voor mij als voorgerecht een foie gras, dan een halve kreeft, dan canard à l'orange en als nagerecht kaas en een aardbeientaartje. En om te drinken mag je me een halve fles Petrus van 1989 geven". Ober: "En voor meneer?" De vrouw opnieuw: " voor meneer een paar blaadjes sla als voorgerecht, daarna gekookte wortelen en als nagerecht een klein glaasje ijs op basis van wortelen. En om te drinken een glas groentesap." De ober kan het niet laten en vraagt: "Meneer is zeker op dieet?" Waarop de vrouw antwoordt: "NEEN, MAAR ZOLANG MENEER OVERAL GAAT NEUKEN ALS DE KONIJNEN, ZOLANG ZAL HIJ ETEN ZOALS DE KONIJNEN!
  4. mebo870

    Moppen deel 4

    Dolly zei: "Elk jaar stuur ik elk van mijn kleinkinderen een kaart met een gulle cheque erin. Ik hoor nooit iets van ze... ik ontvang nooit een bedankje." Ruby antwoordt: "Ook ik stuur mijn kleinkinderen een gulle cheque. Ik hoor van ze binnen een week nadat ze hem hebben ontvangen. Sterker nog, ze komen allemaal persoonlijk bij me langs." "Wauw, hoe komt dat?" merkt Dolly op. "Een heel eenvoudige oplossing... Ik teken de cheque niet!"
  5. De Europese ERS-2 satelliet, die dertien jaar geleden zijn aardobservatiemissie heeft voltooid, is woensdag opgebrand in de atmosfeer. Dat meldt het Europees Ruimteagentschap (ESA). De overgebleven resten kwamen in de Stille Oceaan terecht. https://www.hln.be/wetenschap-en-planeet/resten-van-europese-satelliet-neergestort-in-stille-oceaan~aeb67a31/
  6. mebo870

    Moppen deel 4

    Ze stond in de keuken, achter het fornuis, ons standaard ontbijtje klaar te maken; een paar zachtgekookte eitjes met toast; en ze droeg niets anders dan een T-shirt. Toen ik de keuken binnen kwam lopen, draaide ze zich om en ze zei zacht "Je moet me nu nemen, hier in de keuken!" Ik verslikte me bijna in mijn koffie en dacht "Of ik ben nog aan het dromen, of dit is mijn lucky day!" Ik verspilde geen seconde, pakte haar beet en nam haar daar op de keukentafel. Ik gaf het alles, het was wild en fantastisch. Achteraf zei ze "Dank je" en ze liep naar het fornuis, met het T-shirt om haar nek. Met een voldaan en gelukkig gevoel, en nog een beetje in de war van alles wat er net was gebeurd, vroeg ik haar "Waar had ik dat aan verdiend?" Zonder om te kijken zei ze "De eierwekker is kapot."
×
×
  • Nieuwe aanmaken...