Ga naar inhoud

mebo870

Leden
 • Aantal items

  1714
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over mebo870

 • Titel
  Sat4all Fan
 • Verjaardag 03/23/1959

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Latitude: 51.04° Longitude: 3.86°
 • Interesses
  Satelliet en schotels, buizen radio's, radio maken.

Recente bezoekers van dit profiel

41952 profielweergaven
 1. ik zou de aansluiting van de kabel(s) buiten nalopen, het is nu winderig, als kabels veel bewegen kunnen ze loskomen te zitten in hun F-connector. Controleer ook even de snr als het zich voordoet.
 2. ik vermoed dat je de 64 Bit versie van Dreamset hebt geïnstalleerd, je moet de 32 Bit versie hebben >> Dreamset 2.4.13 (32bit) http://www.dreamset-editor.com/index.php
 3. Hier staat nog een bruikbare tip
 4. Ik weet ondertussen al wat meer, de TT3L10 blijkt een dual tuner zijn, dan klopt ook het verschijnen van tuner I en Tuner j in het lijstje. Die tuner zit waar hij hoort te zitten, in het uiterst linkse slot (C) waar vermeld staat single/dual Tuner. Omwisselen kan niet daar de aansluitingen anders zijn. Slot A : FBC Tuner >> aanwezig Dual FBC Tuner Slot B : FBC Tuner >> Leeg Slot C : Single/Dual tuner >> aanwezig Dual tuner maar onderaan bij het instellen staat aangegeven dat eerst de DVB-C tuner moet ingegeven worden pas dan de DVB-S tuners zou dat de reden kunnen zijn?
 5. Ik heb hier een probleem met de DVB-C/T2 tuner in de VU Plus Ultimo 4K, deze staat momenteel ingesteld als DVB_C tuner. Ik kan scannen, kijken, opnemen enz, doch als de VU in deep of gewone stand-by gaat, wordt de Tuner telkens gedeactiveerd. Ook vreemd dat het hier om een enkele tuner gaat, maar die 2 keer voorkomt in de Tuner instellingen als Tuner I en Tuner J Het betreft een DVB-C NIM(TT3L10) (Multitype DVB-C/T2) | Openpli-7.1-release-2019/10/07 Tips zijn welkom
 6. ik woon in een gemeente naast Lochristie (waar die test zou plaats vinden) net een scan gedaan op fec 322.000 en ID 22 256 QAM, dat zijn de gegevens van telenet daar zitten nu enkele FTA zenders meer dan vroeger, zoals vtm en Q2 de andere zenders die normaal analoog uitgezonden zoals discovery , vier, vijf en zes zijn daarop niet te vinden, die zitten wel op fec 290.000 en ID 32 Hoe moet men dat nu gaan ingeven bij een TV, 2 frequenties ?? Het zijn geen enigma 2 toestellen waar men een cable.xml in kan schieten.
 7. Windows 10 is in elk geval geen virus, want dat is snel en efficiënt.
 8. Op de oude frequentie niet meer maar beide (home en home+1) zijn wel te ontvangen op de nieuw opgegeven transponder
 9. Nog meer nostalgie Ik herinner me nog altijd die wekker op 31 augustus 1974 die onverbiddelijk aftikte naar 18.00 uur en toen werd het stil.
 10. Bij Open Pli komen de config files mee, is dat ook bij de VTI image ? want die zijn wel nodig
 11. Bij de mannen van de transponder staat inderdaad uw uitgebreide handleiding en uitleg online. 😎 ik heb nog 2 SAB lnb's liggen die van hart tot hart 41 mm meten, daarmee zal het wel lukken, zo bijzonder zijn die satellieten nu ook weer niet voor mij, het is een virus hobby. Even dacht ik, misschien lukt het wel met een originele lnb houder en lnb nr 2 vast plakken aan zijn buurman met 2 componentenlijm, nee dus, die lnb houders zijn echt (te) breed. Misschien doe ik dat toch nog, zodat ik maar 1 houder hoef aan te passen.
 12. Echt normaal kan men dat toch niet noemen, de hele laptop moeten slopen om aan de fan te komen. Hetzelfde met die bios batterij.
 13. Het leek zo simpel, niks aan te doen, dan worden het maar knutselen voor 2 smalle lnb's. Thx
 14. Binnenkort ga ik nog eens aan de T90 sleutelen. Nu vroeg ik me af of ik het kan maken om de 9 oost lnb lichtjes te verschuiven naar (fictief) 8 oost om zo ook Eutelsat 7A / Eutelsat 7B (7°E) binnen te halen. ik ontvang nu op de 7 oost al enkele zenders met de 9 oost lnb De centrale lnb van de T90 is de hotbird op 13 oost
 15. Heb je al eens getest met de harde schijf afgekoppeld ? Die voedingen gaan niet zo snel kapot.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid