Jump to content

mebo870

Members
 • Content Count

  1,979
 • Joined

 • Last visited

About mebo870

 • Rank
  Sat4all Fan
 • Birthday 03/23/1959

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Latitude: 51.04° Longitude: 3.86°
 • Interesses
  Satelliet en schotels, buizen radio's, radio maken.

Recent Profile Visitors

43,082 profile views
 1. Om bootloader (SSL) #84 in de DM te zetten heb je toch geen seriële verbinding nodig. Dat kan gewoon via de LAN verbinding, op dezelfde manier als flashen, maar dan met de nieuwe bootloader, nadien een reboot doen en controleren of die er effectief opstaat. Als ik een tip mag geven zet er de laatste versie van open pli op, die loopt fantastisch.
 2. Veel veronderstellingen en uitleg, maar niks geprobeerd. Dit heeft één gemeenschappelijke oorzaak, doe toch eens wat testen overdag, je kijkt toch geen 24h tv.
 3. Ik vroeg me af of het mogelijk is, het aantal uur dat een gsm heeft aangestaan, op te vragen, Dus vanaf eerste gebruik tot vandaag. Daar ik het vermoeden heb dat de gsm van mijn ma (geen smartphone) nog geen 6 maand geleden gekocht er een is die is omgewisseld in de doos, er zat ook zo'n vlekje op het scherm. Die gsm moet nu al elke dag opgeladen worden. Als het aantal uur boven de 4400 uur ligt hen ik zeker dat die gsm niet nieuw was.
 4. Dat belooft "Iedereen met een domicilie in België die zich registreert kan gebruik maken van VRT NU. Wanneer u bij de registratie uw Belgisch adres doorgeeft kunt u gebruik maken van VRT NU in de EU. De VRT volgt hiermee de regelgeving rond portabiliteit van programma’s. Buiten de EU kunt u alleen via het op aanvraag-aanbod kijken en dat uitsluitend naar Vlaamse producties."
 5. Meet eens of er tussen het chassis (massa) en de net aarding, of er geen spanning aanwezig is.
 6. Dat dacht ik ook al Gaat er nu echt geen lampje branden als 2 ontvangers ineens hetzelfde probleem vertonen, dit is lang geen software probleem. En je kan nu wel pech hebben met één HDD maar twee tegelijk?? Onwaarschijnlijk ! Je moet hier iets gemeenschappelijk zoeken, dat kan allerlei oorzaken hebben. Ik denk dat een van je toestellen (ontvanger of tv) met een spanningslek zit, dat via de coax of het netwerk wordt doorgegeven. Mocht ik u zijn ik koppelde de VU+ Solo² af van de schotel en netwerk en dan kijken of het probleem zich nog stelt op de Vu+ Duo²
 7. Heb je het nu over 2 toestellen [VU+ Solo²; Vu+ Duo²] ?
 8. Ik begrijp die e-mails niet die verzonden worden als men een keer inlogt vanaf een andere pc of laptop. Het maakt niet uit vanwaar het komt, ze hebben zich daar niet mee te moeien, het is al erg genoeg dat we bijvoorbeeld een inlog moeten maken bij google en dan komen ze nog regelmatige zaniken, over privacy en bescherming.
 9. Het zou men niks verbazen dat men bij de VRT nu hetzelfde gaat doen, oude meuk heruitzenden.
 10. Dan moet er wel een zenderlijst inzitten.
 11. Een hele tros eikels, ze wilden de 99 jarige rabbijn eren, die overleed aan _ _ _ jawel, corona. De begrafenisondernemers gaan daar gouden tijden tegemoet.
 12. En met DeepL translator kan men voor zowat elk vertaald woord een ander woord kiezen, waarbij de zinsbouw soms helemaal wijzigt, dat scheelt ook weer.
 13. Hier een voorbeeld, hoe de vertaling eruit ziet als de tekstregels (4) die in één zin horen aan elkaar geplakt worden en ingevoerd.
 14. Vertalen vanuit Engels naar Nederlands, kan met subtitle edit. Dat is altijd een ruwe en meestal onbruikbare google vertaling, maar het zet wel al de start -stop tijden in de nederlandse srt. Vervolgens ga je naar https://anatolt.ru/t/del-timestamp-srt.html Kopieer de engelse srt met notepad en plak de tekst daarin. Klik op ”do the job” rechts verschijnt nu de engelse tekst zonder tijdsaanduiding, kopieer deze en sla op. Dit gaat men gebruiken om de vertaling een stuk makkelijker te maken, de bedoeling hiervan, is alle woorden die in één zin horen achter elkaar te zett
 15. De bedoeling is dat je daar eerst gaat markeren wat niet nodig is, zoals reclame. Daarna onder settings> preferences> teletekst/subtitles, het volgende aanvinken: Teletekst procesing Teletekts analysis extract Teletekst subtitles (srt format) Nu save new file (geef een naam op) dan krijg je een nieuwe ts file en een srt file Deze is als voorbeeld uit "Thunderbirds Are Go" opgenomen van CITV 1 00:00:06,680 --> 00:00:08,680 (DRAMATIC MUSIC) 2 00:00:38,920 --> 00:00:41,040 Five! Four! 3 00:00:41,080 --> 00:00:43,000 Thre
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.