Jump to content

sat_angel

Members
 • Content Count

  474
 • Joined

 • Last visited

About sat_angel

 • Rank
  Sat4all Fan
 • Birthday 08/11/1961

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bedankt voor je informatie.... ik hou het nog even op.
 2. Wil hem gebruiken als vervanger voor mijn 8000. In wat voor staat is het apparaat? Zit er een HD in? Zijn de 2 kabeltuners te vervangen door sat-tuner?
 3. Waar woon je? Ik ben regelmatig in Utrecht.Wellicht is dat dichterbij voor je.
 4. Goededag, Ik ben al een tijdje uit het oscam gebeuren. Vroeggahh had CD de intentie om het aantal kanalen wat gelijktijdig te kunnen opnemen zou worden beperkt tot 2 per kaart (dit ivm card-sharing). Is dat nog zo? Of is dat nooit doorgevoerd? Momenteel heb ik nog 2 CD kaarten in mijn ontvanger zitten. Maar omdat de prijs voor de 2e kaart flink omhoog gaat wil ik er 1 afvoeren. Kan dat of zit ik dan met de net genoemde beperking? Ik gebruik Oscam en de oranje CD kaart.
 5. Hmmm, ik heb 2 kaarten in mijn box zitten. Heb heb destijds de kaart aangeschaft voor een tweede recorder. Nu zitten ze beiden weer in 1. De tweede kaart kan dus weg. Of zit er nog een beperking in het gelijktijdig opnemen van meer dan 2 streams? Daar was destijds sprake van. Of is dat nooit doorgevoerd? Als dat zo is dan kieper ik de tweede kaart eruit.
 6. Hoi Germany, Mag ik vragen waarom je hem weg doet?
 7. Doos Hirschmann (en andere), waaronder - doos Hischmann connectors (nieuw) - kabels - versterkers - splitters etc Vraagprijs 65 euro
 8. Werken ze nog? In wat voor staat zijn ze?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.