Ga naar inhoud

waterpas

Leden
 • Aantal items

  1015
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over waterpas

 • Titel
  Sat4all Fan

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Ultima Thule
 • Interesses
  te veel om op te noemen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Met kerst geen rust in huis ondanks de kerstmuziek? Misschien eens k*t muziek proberen, die gaat hier meteen uit, rustiger kan haast niet zo lijkt mij. Die duitse partner, dat is toch niet het kerstkind mag ik hopen, zo ja dat zit je echt in de nesten.
 2. Ceesv, wat bedoel je met geen wetenschappelijke benadering, jij voert je achtertuin op, kweek je daar ook professors? Als het al een politiek standpunt is, kiest bijna iedere respondent, voor een bewijsvoering of wetenschappelijke verklaring, die het dichtst bij zijn gewenste uitkomst past, en God mag weten waarom. Ik laat mij in elk geval niet verleiden hier te melden wat mij de laatste 30 jaar in Scandinavië is opgevallen aan weersveranderingen. Mij ontbreekt de kennis om daar met enige stelligheid verregaande conclusie´s aan te verbinden. Dat zouden er hier meer moeten doen dan zich verschuilen achter een litanie van links. Vroeger was er zoiets als een lulpraatje over weer, hier lijkt het een loopgravenoorlog.
 3. Ik vertrouw ook bijna alles wat ik zelf doe, zonder heb ik geen leven, maar enige twijfel kan geen kwaad, het is een soort energie die je kan aanzetten om verder te zoeken. En weten of vermoedens zonder grondige onderzoeksrapporten, daar blijf ik ver vandaan. Me dunkt, een thermometer, een regenmeter en het uitblijven van fatsoenlijke onderbouwing, Jezus iedereen lijkt hier zijn eigen expert, maar volgens mij wordt er selectief gezien, gehoord, (met uitzondering van luisteraar, een pinguin in een T-shirt, daar zijn we binnenkort dus vanaf) ergo, zo´n topic kan doorgaan tot het einde der tijden.
 4. Ceesv, draaf jijzelf niet een beetje door, ik vind jouw mening nogal pedant. Meen je nu werkelijk dat jou tuin in deze de maat der dingen is? En dan, je ziet van alles, maar het gaat niet om zien, je moet meten. Maar ja het topic gaat over het weer buiten, alsof er ergens anders nog een weer is. Als je een tropische tuin hebt wil ik mijn best doen je te geloven.
 5. waterpas

  100 km/h

  Heb ik ergens vermeld dat ik, behoudens op mijn zeilboot een stuurman ben? En dan, ik lees en bewonder je nonsens, voor mij ben je een gratis kermisattractie, een luisteraar met een verbale buikloop, dus ga alsjeblieft zo verder.
 6. waterpas

  100 km/h

  Voor die zakelijke sector geldt dan wel; voorlopig zou ik willen zeggen, want als dat een mantra wordt, worden alle ontwikkelingen stil gelegd. Bedenk en dat laat ik aan de respondenten over, wat er nu inmiddels allemaal kan, maar waar voorheen van werd gezegd, dat is onmogelijk. Ik heb een mooie anekdote van een geleerde uit de 18e eeuw, hij waarschuwde dat niet iedereen een paard kon houden als vervoermiddel, Nederland zou een berg van paardenvijgen worden. Wat is er gebeurd; iedereen heeft er op zijn minst 80, goed opgeborgen onder de motorkap die ook nog dicht kan, de wonderen zijn de wereld nog niet uit en de vijgen hebben een metamorfose ondergaan, komen nu als scheten uit de uitlaat. Laten we beginnen om dat van A naar B verhaal uit te sluiten, dan ben je al een eind op weg. Hier in het westen wordt het allengs onleefbaar, een groot inferno van beton en asfalt en er komt voorlopig nog geen eind aan en dat allemaal om de homomobile een dienst te bewijzen die vervolgens stil staat in zijn brikkie van € 25.000. Dat kan ik goedkoper dat stilstaan.
 7. waterpas

  100 km/h

  Nederland is een waterlandje, ergo veel oevers dus veel wallen, en daar staan heel wat stuurlui op als ik deze topic doorlees. In plaats dat men zich zorgen maakt over de veronderstelde dwalingen, van diegenen die er een andere mening op na houden, worden ze meteen weggezet met verdachtmakingen, terroristen is er een van. Off-topic is in veel gevallen een eufemisme voor off-onderbouwing maar er valt veel te lachen. Deze is voor onze promovendus "Hij die met modder gooit, verliest grond."
 8. Laat mij raden..... Universiteit van Legoland, de eerste leerstoel was een bouwpakket van een bord voor je hoofd, en dan kiezen voor blauwe of rode blokjes, maar het resultaat was hetzelfde. Moet jij niet eens een gratis hoortest laten doen.
 9. Je wilt ´m niet versturen, wat mankeert daaraan? Vanuit ´t westen ben ik een dag onderweg en daar heb ik weinig trek in, maar verder vind ik het een coulante aanbieding.
 10. Mijn hemel luisteraar, een vonnis is geen gerecht, (eet smakelijk) een vonnis is een uitspraak aan het eind van een rechtszaak.
 11. Kijk nu o.a. naar 0.8 West, maar als de nieuwe opzet geen vrije hardware-keuze toelaat, ben ik daar pleite. Heb een "Bas pakket" maar de bagger zenders zijn net zoals bij canaal digitaal.nl, in de meerderheid. Ga ik het nog meemaken dat ik m´n eigen pakket mag samenstellen, volgens de weinige aanbieders is dat bijna onuitvoerbaar, Jezus, 50 jaar geleden stond er een man op de maan. Al die bagger is van later datum en dat kunnen ze met een kwaliteit parameter niet buiten de deur houden? Dat willen ze niet, of erger, ze hebben de lagere school om wat voor reden dan ook, niet af gemaakt.
 12. Mea maxima culpa, zul je bedoelen. 🤣
 13. Tonski mijn reactie is niet aan jouw gericht maar aan onze oostindische luisteraar. Lees zijn reactie´s nog eens door, geen komma´s, geen punten, geen hoofdletters, als je zo de taal (niet) beheerst kun je je afvragen hoe goed hij kan lezen. In een ander topic geeft hij te kennen dat zijn ogen minder worden, Jezus. Zijn verwijzingen naar bronnen, die moet je uiteindelijk ook kunnen lezen, accepteer ik dan ook met de nodige scepsis. Het oor, cruciaal toch voor een luisteraar wordt zo lijkt het, al helemaal niet geraadpleegd, en intussen ontpopt hij zich als een oftopic autoriteit. Hij staat garant voor een diarree van reactie´s over van alles en nog wat, veel weten over veel, is maar weinigen gegunt, we hebben weer een orakel zo lijkt het. Denken, geloven, menen, of niet kunnen lezen hoewel het daarmee begint, is de domste manier van weten, dus als je al met al met zo´n oor nog kunt luisteren, blijf dan met je poten ver van de pen! Beschouw oftopic eens als een vergadering, als ik voorzitter zou zijn, was het oor een lopend oor, verdwaald in het doolhof van het of-topic congres centrum. Ik ben nooit een fan van of-topic geweest, maar wat hier af en toe wordt gepresenteerd, kromme tenen, ik heb aangepast schoeisel moeten kopen. Niet zolang geleden, ander of-topic, een rijbewijs drijgt (dreigt) te verlopen???, wie van jullie heeft een rijbewijs wat kan dreigen, of iemand kan omleggen, Jezus, straks wordt ik nog opgepakt omdat ik met m´n OV jaarkaart een illegaal wapen bij me blijk te hebben, waarmee ik de buschauffeur eventueel zou hebben kunnen bedreigen.
 14. Ja luisteraar, jij bent je eigen referentiekader en deskundige, en dan wordt ik sceptisch. Je doet me denken aan een eend die z´n eigen boot is, wel mooie verhouding tussen bemanning en casco, maar intussen zeilt ´t voor geen meter. Jij laat het enkel stormen in je eigen bovenkamer, lijkt dus meer op iets in een glas water.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid