Ga naar inhoud

waterpas

Leden
 • Aantal items

  1135
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over waterpas

 • Titel
  Sat4all Fan

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Ultima Thule
 • Interesses
  te veel om op te noemen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Nu maak je een denkfout, omdat de luisteraar niet tijdloos is, is de muziek dat ook niet, ergo, geen luisteraar, geen muziek. Als er baggermuziek is, die je niet wilt horen, open spoelen met oordoppen in je speakers monteren, of een radio met een "goede smaak" knop kopen, in dat laatste geval scheelt het ook een batterij voorkeurstoetsen. Bagger is iets voor steltlopers.
 2. Troost je, als "jonge lul" had je hier in dit topic niets te melden. En dan, volgens een recept van Dr Oetker, wordt de ouwe lul met een overwintering op Nova Zembla een eind op streek geholpen: Koude maakt tenminste nog stijf, waarvan akte.
 3. Daar kan ik mij bij aansluiten, de laatste Strijkkwartetten van Beethoven, gevolgd door Trout Mask Replica van Captain Beefheart, of Circle van Wild Man Fisher, een wereld van verschil, maar zo lang mijn elektrostaten het weer kunnen geven, en de buren zijn oke is het hier zelden stil. Dat laatste klinkt soms ook prachtig.
 4. Geachte DRS, Radio Paradise, reclame vrij en de keuze tussen Mellow Mix, Rock Mix en nog een idioom. Voor mij dé perfecte zender, effe googlen en dan veel luisterplezier!
 5. Dat begrijp ik Mimisiku, maar ik heb hier een binary met problemen. Ik wil eens kijken of ik iets moet, of kan, aanpassen. Ik ben niet zeker of de Triple Cardreader corrrect wordt ondersteund.
 6. Chapeau, voor de amateur is dit een genereuze geste!! Nu nog op m´n NAS installeren.
 7. Een genereus compliment @ceesv, maar dat krijg je als je het met, resp. een kleine familie en vriendenkring moet doen.
 8. Voor mensen met dat probleem is deze plaag een mooi moment om de planeet ongemerkt te verlaten. Hoeveel dat er inmiddels zijn weet ik niet, ik ken er niet een.
 9. Ja Sverige, weer een staaltje van, "appels en peren, of "spreeuwen en kraaien", vergelijken. Wat valt er te pleiten voor een Zweeds kabel abonnement als je in Nederland woont, ik weet nog wel een aantrekkelijker abbo op Malta. Ook zéér de moeite waard als je de taal beheerst, en het is gratis!! Laat die Nederlandse commerciële baggeraars hun rommel distribueren via een eigen net, ik durf te wedden dat 75% van die gasten om valt, ik kijk uit naar de rouwkaart.
 10. Nee @ceesv, de geschiedenis kan niet oordelen. De mensen,, die laten we zeggen over 150 jaar leven, gaan er iets van vinden. Dat wordt vast een mening, die wordt gevormd, door wat er nu is gebeurd, en wat de eventuele gevolgen waren. Met de gebeurtenissen van de laatste 4 jaar, wérd er geschiedenis geschreven! Voor de beginners onder ons, niemand kan nu nog beweren, dat ze niet weten wat een "Narcist" is, en mocht dat onverhoopt toch het geval zijn, dan stel ik voor dat we een "off topic" klasje beginnen. 😁
 11. Zijn er nog meer van dit soort zelfreinigende topics, ik bedoel, zeg maar kiekeboe tegen @kiekkiek en @erwinnaar is ook pleite. Dit is dé manier om de plee schoon te maken zonder onder de stront te komen zitten.🤣
 12. @erwinnaar, begin eens met jezelf hier te ruimen. U wilt hier weg maar komt telkens terug met een reactie. Dat lijkt op een SOA waar geen antibiotica voor is. Sinds wanneer mogen we hier niet komen melden, dat er dorpsgekken met volgers zijn.
 13. Dag Mimisiku,  
  Ik ben zo vrijpostig je een pm te sturen, maar als je er niet van gediend ben, mijn excuses en kan ze in de kliko. Ik zag je reactie op mijn tweedehands aanbod, als je er nog belangstelling voor hebt, heb ik een voorstel. Uit je reactie´s en postings op het Board, heb ik begrepen dat de onderstaande beschrijving gesneden koek voor je is. 

  Ik heb een aantal maanden een Argos Triple kaartlezer aan een Raspberry gehad. Dat heeft nimmer foutloos gefunctioneerd, het was een eerste generatie raspi, ik weet echter niet of dat van invloed geweest is op de uitval. Beide dingen heb ik nog, en ook eventueel een "jongere" raspi. Als ik er voor zorg, dat de benodigde spullen, inclusief een Dect-toestel bij jouw komen, stuur je dan een werkende configuratie terug? Tot slot, ik heb begrip als je niet akkoord wilt gaan.
  Groet, Waterpas  

  1. Toon vorige reacties  1 meer
  2. stendec

   stendec

   Ik gebruik ook een Argolis Triple Reader deze draaide quasi foutloos op mijn Synology NAS maar na de laatste upgrade krijg ik regelmatig timeouts.  

   Nu wil ik de reader overplaatsen naar en raspi4 met OScam maar ik krijg daar krijg ik steeds invalide ecm type for card.

   Vermoedelijk omwille van verouderde firmware op de reader.

   Weet er iemand wat de laatste versie is en waar ik deze kan vinden?

    

  3. Mimisiku

   Mimisiku

   Dat is vreemd... Ik bouw de OScam zelf en zelfs de laatste versie werkt prima.. De Argolis Triple Reader heeft naar mijn weten nooit een firmware update gehad....

  4. stendec

   stendec

   Misschien daarom dat ik geen upgrades vind.🤨

   Het is nog vreemder. De Synology heeft 1 x USB2 en 2 x USB3. De reader werkt enkel "correct" op de tragere USB2.

   Ik vind het raar want het draait al jaren zonder problemen met TVV en CD kaartjes tot de laatste Synology DSM upgrade.

   Daarom wilde ik OScam + reader verplaatsen naar een raspi4 maar misschien moet ik een raspi3 proberen. 

 14. Beste Tonski, kerst is hier toch veel meer het vieren van een geboorte, dan de loftrompet afsteken voor een lichtfeest. De vader van die boreling, de schepper weet je wel, of het intelligent design, dat tranendal, inclusief Covid 19 hier, komt uit zijn koker. Hij is er blijkbaar bij de Cito-toets tussendoor geglipt. En dan, ik heb hier een aantal "Weihnachts Oratoria" die hebben niets te maken met dreaming of sneeuw, maar daar hebben ze bij Sky Radio nog nooit van gehoord zo lijkt het.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.