Ga naar inhoud

waterpas

Leden
 • Aantal items

  1038
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over waterpas

 • Titel
  Sat4all Fan

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Ultima Thule
 • Interesses
  te veel om op te noemen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Prawo,

  Vergeef me mijn vrijpostigheid je via deze mogelijkheid te benaderen, maar je gaf in het topic "welke sim only provider"  dat je wel wat meer info wilde geven voor de geïnteresseerde lezer. Mijn situatie; ik heb een dual sim mobiel met een prepaid voor Zweden en een Simpel abbo voor de rest. Op termijn wil ik mijn vaste aansluiting eruit gooien en gaan internetten via een 097 sim. Ben benieuwd wat er mogelijk is.

   

  Groet,  waterpas

 2. Ja daar ben ik benieuwd naar, wellicht ook iets voor mijn mogelijkheden, kijken wanneer het goed weer is! 👍 waterpas
 3. A33, wat voor splitter wordt er in jouw situatie gebruikt?
 4. Begin bij het begin en probeer diegene te zijn die je zou willen zijn en je bent klaar, heb je helemaal geen voornemens nodig.
 5. Moet er eigenlijk niet een, "Bel-me-wel" register in plaats van het, Bel-me-niet register komen? Stel je het aantal registers eens voor, waar je kunt aangeven, waar je allemaal niet voor gebeld wilt worden, als ik dat bijvoorbeeld hier mag opgeven, vliegt de server eruit.
 6. Eureka, twee linkerhanden maar blijkbaar op de juiste plek en met behulp van veel van Uw rechterhanden is het uiteindelijk gelukt. VTi-image, andere USB-stick en voila het werkt weer. Wel een prinses op de erwt zo´n VU, verlangt een VIP behandeling, enfin ik kan weer kijken, dus alle helpers heel erg bedankt.
 7. Tonski, jouw laatste suggestie, alles eraf en dan flashen lukt niet. Ik heb mij geregistreerd maar kan geen image downloaden, leuk zo´n site, weer een account voor paal met idem wachtwoord.
 8. 16 Gig en ik heb ´m al meerdere keren kunnen gebruiken. Dat ga ik waarschijnlijk ook doen, ben er mee bezig.
 9. Ja Ja hoor, resp. op allebei, bij verschillende pogingen, nada.
 10. Dank voor je link a33, maar die oplossing heb ik inderdaad al meermaals geprobeerd. Ben met Tonski´s suggestie aan de gang, nog even een VTI-image te pakken zien te krijgen.
 11. Oke, dat ga ik dan ook eens proberen. Het resultaat komt later.
 12. Ceesv@ Dank voor je reactie, ik wist niet dat er ook Oled toestellen zijn zonder. Ga mij eens verdiepen en kijken of dat het zelfde gemak oplevert als een losse satelliettuner.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid