Jump to content

waterpas

Members
 • Content Count

  1,138
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About waterpas

 • Rank
  Sat4all Fan

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Ultima Thule
 • Interesses
  te veel om op te noemen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ruimte voor nieuwe tijden, nostalgie is dat geen pathologische heimwee?
 2. Dat kan ik goed begrijpen, was ook mijn eerste Pickup, weliswaar niet van mijn Pa maar als ie van je verwekker komt, "klinkt" dat wel even anders.
 3. Dank voor je reactie, beide dus dat is geen probleem.
 4. Hoi Minplus, je eerste vraag is natuurlijk relevant dus het mag wat kosten, maar dat is relatief. 2 Ik heb veel platen en die zijn in uitstekende conditie. 3: Ik luister via Elektrostaten, je kunt beter vragen naar mijn oren, maar ik begrijp je argumenten. Dat is een goeie, maandag verder.
 5. Nee, dat vertrouw ik dus niet, daar moet vast een nieuw element in. Maar ik realiseer mij dat dit een aanname is dus geef maar een goede kringloop winkel door.
 6. Een goede platenspeler, hoeft geen highend te zijn dus voor een schappelijke prijs. Graag geen gezeur over geluidsdragers en oertijden, als we die niet hadden gehad, had U niet kunnen reageren. Alle gekheid op een stokje, ik ben de gelukkige bezitter van mooie muziek op vinyl en de daarbij horende nostalgie!
 7. Ik heb hetzelfde probleem gehad, van de een op de andere dag wilde het niet meer lukken. De 8000 staat op een andere lokatie. De laatste keer dat ik ´m geflashed heb, heb ik dat met een andere computer gedaan, met een Linux OS. Op m´n Windows-machine, en dan switchen tussen opera, firefox of explorer hielp niet. Heb je niet een "oude" laptop met XP bijvoorbeeld?
 8. Klasse gereedschap hangt onder een afdakje!
 9. Nu maak je een denkfout, omdat de luisteraar niet tijdloos is, is de muziek dat ook niet, ergo, geen luisteraar, geen muziek. Als er baggermuziek is, die je niet wilt horen, open spoelen met oordoppen in je speakers monteren, of een radio met een "goede smaak" knop kopen, in dat laatste geval scheelt het ook een batterij voorkeurstoetsen. Bagger is iets voor steltlopers.
 10. Troost je, als "jonge lul" had je hier in dit topic niets te melden. En dan, volgens een recept van Dr Oetker, wordt de ouwe lul met een overwintering op Nova Zembla een eind op streek geholpen: Koude maakt tenminste nog stijf, waarvan akte.
 11. Daar kan ik mij bij aansluiten, de laatste Strijkkwartetten van Beethoven, gevolgd door Trout Mask Replica van Captain Beefheart, of Circle van Wild Man Fisher, een wereld van verschil, maar zo lang mijn elektrostaten het weer kunnen geven, en de buren zijn oke is het hier zelden stil. Dat laatste klinkt soms ook prachtig.
 12. Geachte DRS, Radio Paradise, reclame vrij en de keuze tussen Mellow Mix, Rock Mix en nog een idioom. Voor mij dé perfecte zender, effe googlen en dan veel luisterplezier!
 13. Dat begrijp ik Mimisiku, maar ik heb hier een binary met problemen. Ik wil eens kijken of ik iets moet, of kan, aanpassen. Ik ben niet zeker of de Triple Cardreader corrrect wordt ondersteund.
 14. Chapeau, voor de amateur is dit een genereuze geste!! Nu nog op m´n NAS installeren.
 15. Een genereus compliment @ceesv, maar dat krijg je als je het met, resp. een kleine familie en vriendenkring moet doen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.