Jump to content

waterpas

Members
 • Content Count

  1,100
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About waterpas

 • Rank
  Sat4all Fan

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Ultima Thule
 • Interesses
  te veel om op te noemen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik ben voorzien, topic kan in de kliko.
 2. Tonski, die Triax heb ik op mijn andere adres liggen, 🤢 maar ik heb al wat kunnen regelen met Ventura, maar bedankt voor je reactie.
 3. Ja dat zou wel kunnen, maar ik heb het niet zo op die "goedkope spullen". Ik kan het mis hebben maar ik wordt graag verbeterd. Noem ook eens een merk. '
 4. Is er iemand van de Sat4all-leden die zo´n werkende switch over heeft? Een redelijke prijs moet geen probleem zijn, ik lees het. waterpas
 5. Drs IJzerbout met alle respect, ze kiezen er zelf voor. Wat valt er te kiezen tussen, verhongeren, geen toekomst voor je kinderen, (geldgebrek) vul eens in, mag jij kiezen in dit geval? Ceesv maakt het nog bonter, heeft het over onze maatstaven, de enige maatstaf die wij hier hanteren is, kan het nog goedkoper, ja in India. De A2 tunnel is toch een Nederlandse abberatie, alles moet kunnen maar het mag niets, of heel weinig kosten. En je dan verschuilen achter de kutsmoes, dat we ze een kans bieden. Als ik een metafoor mag gebruiken, hier wordt de drenkeling een reddingsboei toe geworpen, maar we laten ´m wel in het water liggen. En dan zelf bedenken dat de drenkeling blij is, dat ie niet verzuipt. Ik ben er heilig van overtuigd dat de mensen in India, graag hun maatstaven, inruilen voor de mijne.
 6. Mimisiku, nog eens bedankt voor je uitgebreide info. Ik dacht een professional, leest de manual niet, en degradeerde mijzelf hiermee tot een zeurende amateur. 🤢
 7. Terug van weggeweest, dat bedoelde ik inderdaad. Wat betekent BT RCU? Ik heb ook al enige tijd een Ultimo 4K met een BT ab, maar zit nog steeds te knoeien met 2 ab´s.
 8. Op welk toestel heb je dat ingesteld, de tuner of je TV?
 9. Nog effe iris, wat mij overkomt, komt hier helemaal niet terecht, daar is deze site niet voor bedoeld. Met medeleven krijg ik geen signaal, enkel, afstemmen mislukt. Ik probeer je uit te leggen dat je hier condoleance´s verzameld, zonder je af te vragen of men hier wel op zit te wachten. Is het niet bij je opgekomen, dat je het verlies deelt met directe naasten, die weet hebben, van dat wat je moet gaan missen? Als je in drie zinnen kunt weergeven, wie er niet meer is, dan ben ik de eerste die pleite is bij die plechtigheid.
 10. Je begint met het vermoeden, of de vrees, uit te spreken dat het hier niet anders is, en dat baseer je op wat er niet bekend wordt gemaakt. Waar is die vrees of dat vermoeden dan op gebaseerd, dit is toch kletskoek! Ja astro iris, jij zou je ook kunnen afvragen of het wel zo discreet is om hier telkens met een bidprentje aan te komen. Ik heb voldoende inlevingsvermogen, maar jouw verlies blijft voor mij abstract. Het overlijden van die beminden van jouw, denk je dat die instemmen met het hier wereldkundig maken van hun heengaan, we gaan er toch geen rouwcentrum van maken?
 11. En weer gaat het over baan verlies, wat dacht je van verlies van beminden, mag je zelf invullen. Ik ga het niet mooier maken dan het is, maar werkeloos zijn in Nederland is altijd nog beter dan werkeloos zijn in de US. En dat ondanks de afbraak die door R1 in gang is gezet. Sinds 2010 ging men de trap "Nederland" van bovenaf aan eens flink schoonvegen. Beneden aangekomen blijkt dat er godbetert ook van de "trap" niet veel meer over is. Rutte is onze verlosser maar, als het echt zo is, dat wij van de geschiedenis enkel hebben geleerd, dat we er niets van hebben geleerd, moeten we ons lot dus nooit in handen geven van een historicus, of in elk geval met héééééél veel reserve, (Rutte).
 12. Kiekiek, koekoek, of kijkijk, ik ben bang dat je er geen ruk van begrijpt wat theparasol hier bedoeld. Maar ja Rottumeroog, moet je niet eens naar de oogarts? Rottumeroog, is dat een staat van ontbinding van het zicht? Vrees, dat is bij jouw een complot theorie, want, de cijfers worden al maanden niet bekend gemaakt, Dan zijn ze er niet, of jij hebt weet van cijfers die nog nooit bekend zijn gemaakt. Ik doe mijn uiterste best de uitbraak van deze pandemie te betreuren, maar de kul die in dit topic wordt gespuid werkt op mijn lachspieren.
 13. Sverige, heb je dat persbericht ook in het Swahili, mijn Zweeds is niet zo goed. 😁 Dit is een Nederlandstalig forum weet je wel.
 14. Sprietje, ik denk dat de klemmen zijn aangepast, ik heb ze nu op de rails staan, zoals in jouw afbeelding wordt weergegeven. Alles past probleemloos, maar ik heb de rails nog niet gemonteerd, dus misschien komen er tijdens het afstellen, een of meerdere plaatsingsfouten aan het licht. De meest rechtse, is in tegenstelling tot de Hotbird, in mijn geval de klem voor de Eutelsat 9-LNB en dan komt er rechts van de Eutelsat, nog de LNB voor de Thor.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy