Jump to content

waterpas

Members
 • Posts

  1,142
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Ultima Thule
 • Interesses
  te veel om op te noemen

Recent Profile Visitors

6,759 profile views

waterpas's Achievements

 1. De planeet geeft de mens de gelegenheid te denken dat ze de maat der dingen is, een groot misverstand! Ach ja, je wordt gemiddeld 82 jaar, de aarde bestaat zo´n 4,5 miljard jaar en dan wordt er gezegd, met verwijzing naar 1926: "Veel regen in korte tijd, is van alle tijden". Alle tijden is hier +\- 100 jaar, dan zou het eens in de 4,5 x (10)^9/100 = 45.000.000 jaar voorkomen, hoezo alle tijden? De plee als leerstoel?
 2. Met alle respect, maar voor de respondenten die hier hun plasje komen doen, weleens afgevraagd hoe dat kan, en wat daar voor nodig is? Kunnen we niet beginnen om een quotum in te stellen, en een aantal gebruikers laten bezwijken? Als bijvangst, halen we meteen de vlooien kam door de sociale media.
 3. Dag allemaal, ik heb het niet vermeld, maar de platenspeler is voor een "armlastige" vriendin. Ik heb er inmiddels een, gratis! een sony directdrive. Zelf heb ik een Braun PDS 550 en daar luister ik met plezier naar. Om Mimisuku te citeren, "met een been in het graf", ik sta er met 2 benen in, maar niet in het mijne. Het gehoor is hier de referentie, en dat werkt nog redelijk, maar loopt wel met een looppasje achter de weergever kwaliteit aan, bedankt voor jullie reactie´s. waterpas
 4. Ruimte voor nieuwe tijden, nostalgie is dat geen pathologische heimwee?
 5. Dat kan ik goed begrijpen, was ook mijn eerste Pickup, weliswaar niet van mijn Pa maar als ie van je verwekker komt, "klinkt" dat wel even anders.
 6. Dank voor je reactie, beide dus dat is geen probleem.
 7. Hoi Minplus, je eerste vraag is natuurlijk relevant dus het mag wat kosten, maar dat is relatief. 2 Ik heb veel platen en die zijn in uitstekende conditie. 3: Ik luister via Elektrostaten, je kunt beter vragen naar mijn oren, maar ik begrijp je argumenten. Dat is een goeie, maandag verder.
 8. Nee, dat vertrouw ik dus niet, daar moet vast een nieuw element in. Maar ik realiseer mij dat dit een aanname is dus geef maar een goede kringloop winkel door.
 9. Een goede platenspeler, hoeft geen highend te zijn dus voor een schappelijke prijs. Graag geen gezeur over geluidsdragers en oertijden, als we die niet hadden gehad, had U niet kunnen reageren. Alle gekheid op een stokje, ik ben de gelukkige bezitter van mooie muziek op vinyl en de daarbij horende nostalgie!
 10. Ik heb hetzelfde probleem gehad, van de een op de andere dag wilde het niet meer lukken. De 8000 staat op een andere lokatie. De laatste keer dat ik ´m geflashed heb, heb ik dat met een andere computer gedaan, met een Linux OS. Op m´n Windows-machine, en dan switchen tussen opera, firefox of explorer hielp niet. Heb je niet een "oude" laptop met XP bijvoorbeeld?
 11. Klasse gereedschap hangt onder een afdakje!
 12. Nu maak je een denkfout, omdat de luisteraar niet tijdloos is, is de muziek dat ook niet, ergo, geen luisteraar, geen muziek. Als er baggermuziek is, die je niet wilt horen, open spoelen met oordoppen in je speakers monteren, of een radio met een "goede smaak" knop kopen, in dat laatste geval scheelt het ook een batterij voorkeurstoetsen. Bagger is iets voor steltlopers.
 13. Troost je, als "jonge lul" had je hier in dit topic niets te melden. En dan, volgens een recept van Dr Oetker, wordt de ouwe lul met een overwintering op Nova Zembla een eind op streek geholpen: Koude maakt tenminste nog stijf, waarvan akte.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.