Spring naar bijdragen

Jürgen

Leden
 • Aantal bijdragen

  9879
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

5 Volgers

Over Jürgen

 • Rang
  Sat4all Core Member
 • Verjaardag 10/12/1944

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Den Hoorn ZH

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Als ik het nu eenmaal allemaal op een rijtje zet dan denk ik dat dit de beste optie is want ik gebruik al heel veel jaren VU+. Alleen is het nog niet zo eenvoudig om een gebruikte passende VU+ voor een passende prijs te vinden.
 2. Het maakt mij feitelijk weinig uit of die nieuw of gebruikt is, het laatste is natuurlijk mede afhankelijk van de prijs... Als die maar goed werkt, CD ondersteunt en eventueel ook via een externe USB drive kan opnemen. Compact is wel een pré.
 3. Thuis gebruik ik voor de kabel TV een VU+ UNO 4K ontvanger met DVB-C Tuner. Nu wil ik voor de camping een eenvoudige ontvanger met een DVB-S2 Tuner bestellen maar zie eigenlijk geen groot verschillen tussen de diversen merken. Ik heb geen specifiek wensen behalve dat het wellicht gemakkelijk zou zijn als ik op een externe USB drive zou kunnen opnemen, dit echter alleen als ik niet zelf kijk. Maximaal budget € 100,=. Nu zie ik al een vijftal merken die ik regelmatig in beeld krijg zoals Mut@nt, Amiko, ZGemma, Edison en Asarius. Is er van deze merken een type welk eruitspringt of aan te bevelen is? Graag wel erbij vermelden waarom. N.B. Ooh ja, de ontvanger moet wel onder OpenPli kunnen draaien...
 4. Aha, helder maar helaas lees ik die nu pas nadat ik daar eerder al had geantwoord. Maar goed, het oorspronkelijke bericht staat weer op de nieuwe conversatie.
 5. Ooh, nu begrijp ik er niets meer van want ik zie in mijn Berichten de volgende mededeling...
 6. De opnamen van de VU+ ontvangers en waarschijnlijk van de meeste E2 ontvangers worden in het TS formaat weggeschreven. Ik heb nog een USB Drive hierliggen met daarop diverse opnamen, ik zal deze straks even op mijn Samsung TV aansluiten, kijken of het functioneert. Edit... Te vroeg gejuicht, de USB drive met daarop de opnamen is in het Mac OS journaled formaat geformatteerd en wordt door de Samsung TV dus nooit herkend. Ik ga wel een dezer dagen een test uitvoeren, altijd handig om te weten of het functioneert.
 7. Ooh dit is voor mij nieuw... Dus als ik het goed begrijp kan ik een USB Drive waarop opnames staan van een VU+ op de TV aansluiten en dan daarop afspelen, dit zo lang ik niets opneem, correct?
 8. Nee, in alle gevallen wordt de aangesloten externe USB Drive (stick) door de TV in een beveiligd formaat geformatteerd waardoor het onmogelijk is om opnames op een ander TV of medium af te spelen. Dit irriteert mij ook mateloos.
 9. Typisch, ik meende dat bij glasvezel zowel de download- als uploadsnelheid hetzelfde zijn maar misschien vergis ik mij. Welke overeengekomen snelheden zou jij volgens jouw glasvezelabonnement moeten halen?
 10. ...én, waar maak jij je nu druk over? Als dit niet reglementair of niet toelaatbaar zou zijn dan is er altijd nog een Mod die zijn oordeel daarover kan vellen.. en is TS toch zeker geen verklaring aan je schuldig, toch? ...én, ik moet mij feitelijk daarmee ook niet mee bemoeien maar wilde dit toch even kwijt.
 11. Zoals ik al 3 reacties terug schreef functioneert het duidelijk wel. Het zal alleen afhankelijk zijn op welke wijze het streamen naar de TV wordt uitgevoerd. Met mijn Apple TV 4 i.v.m. o.a. mijn Apple iPad 4 mIni of met een ander Apple apparaat werkt het dus duidelijk wel...
 12. Juist maar daar ging het onderwerp niet over. TS vroeg om ervaringen met een radio verbinding en niet met de glasverbinding. Ik heb het nog even in mijn oude spullen nagekeken maar een Radioverbinding zoals die bij verschillende ministeries wordt toegepast kan inderdaad net zo snel zijn als glas. In de regel is dit alleen wat duurder en wordt feitelijk alleen toegepast als de aanleg van glas niet mogelijk is.
 13. Het zou handig zijn om erbij te vermelden op welke dienst deze verbinding is gebaseerd, glas of radio?
 14. @Mimisiku, TS stelt een naar mijn mening valide vraag en volgens mij moet de TS zelf bepalen of hij om welke reden. illegaal of niet, dan daaraan ook zijn voorkeur aan geeft. Jij levert nu geen oplossing maar constant zien wij alleen jouw persoonlijke mening verschijnen, dat was toch niet de vraag, als TS dat zou willen dan zou de titel zijn, wat vinden jullie van het huren van een Smartkaart?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid