Jump to content

Jürgen

V.I.P.
 • Posts

  10,495
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

About Jürgen

 • Birthday 10/12/1944

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Den Hoorn ZH

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jürgen's Achievements

 1. Plaats maar even een screenshot van de huidige HDMI-CEC instellingen.
 2. Ik weet niet om hoeveel GB’s het gaat wat je wilt kopiëren / verplaatsen maar houdt er rekening mee dat het kopiëren wellicht dagen kan duren. Natuurlijk afhankelijk van de snelheid van je lokale netwerk en het medium waar je naartoe kopieert.
 3. Dan alleen te achterhalen via Instellingen - Info
 4. Dat is mogelijk, ik gebruik nu al bijna 2 jaar zonder onderbreking Flex 6 dus aaneengesloten en dat voor € 20,= per maand. Ik had zelf ook nog bij CD nagevraagd of er nog een gunstiger abonnement was maar dat was niet het geval.
 5. Klopt, ik gebruik ook een Flex 6 abonnement en ervaar hetzelfde. Nu dat dit opbaar wordt vermeld vrees ik dat het inderdaad niet lang meer duurt voordat CD dit corrigeert….😖
 6. Dat klopt want één opname bestaat uit meerdere onderdelen (bestanden) en soms worden in de betreffende map ook wat vreemde bestanden aangemaakt, m.n. als een opname mislukt. Feitelijk zijn alleen de bestanden van belang met de extensie ‘.TS’. Ik kopieer uitsluitend de bestanden met de extensie .TS en ik heb daarmee nog nooit problemen ondervonden.
 7. Als beide VU’s op hetzelfde netwerk zijn aangesloten dan de Mac dan zou je op de Finder van de Mac ook beide VU’s moeten zien, correct? Zo ja, dan open jij op de Mac een 2e Finder venster, in de linker venster op jij de 1e VU en op het rechter venster de 2e VU, kies op zowel het linker als het rechter Finder venster de juiste map waarvan en waar naartoe jij wilt kopiëren en slepen maar. Zo simpel is het. Ik zie net het antwoord van Tonski betreffende het gebruik FileZilla en dat is ook prima maar toch wel iets omslachtiger om daarin beide VU’s in beeld te krijgen. Mijn ervaring is dat FTP i.c.m. Mac en VU’s niet echt veel sneller de data overzet.
 8. Een aanvulling op de bovenstaande vraag.. Is het de oudste versie SOLO met de Broadcom BCM 7325 of de SOLO SE (WE) of de SOLO SE V2 (WE)
 9. Wat een onzin, ja de VU+ UNO 4K heeft maar één slot voor een tuner maar de daarvoor bestemde tuner bevat wel fysiek 2 tuners, theoretisch meer tuners maar dat even terzijde. Dus je kunt met de UNO 4K (SE) datgene doen wat jij vraagt. De UNO 4 K is op dit moment nog steeds een van de best presterende PVR’s. Voor de vergelijking van de verschillende VU+ zie onderstaande link https://wiki.vuplus-support.org/index.php?title=Vu%2B_STB_Vergleichstabelle
 10. Gisteren al op onze iPhones en iPad redelijk snel geïnstalleerd. Geen problemen ondervonden en in eerste instantie ook geen noemenswaardige verschillen gezien.
 11. Zie Wellicht helpt dit ook bij jou…
 12. Nee helaas, deze advertentie had ook ik ook als verkocht moeten opgeven. VERKOCHT
 13. De laatste update voor macOS Big Sur is 11.6 (20G165) (September 13, 2021) [±] Ik weet niet welke versie macOS jij voor jouw iMac’s gebruikt maar voor zo ver ik weet is deze laatste beveiligingsupdate alleen voor Big Sur van toepassing.
 14. Vanmorgen ook al 4 apparaten geüpdatet en dat ging prima. Dit net voordat 15.0 zou worden uitgebracht
 15. …maar misschien is het wel een optie om OpenPli naar de meest recente versie te upgraden! Ik gebruik al heel veel jaren diverse VU’s i.c.m. iPhones maar dit fenomeen ben ik nog niet eerder tegengekomen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.