Jump to content

Jürgen

Members
 • Content Count

  10,068
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

About Jürgen

 • Rank
  Sat4all Core Member
 • Birthday 10/12/1944

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Den Hoorn ZH

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Inderdaad, sinds dat de laatste versie Catalina door Mac in gebruik is genomen kun je geen 32-bits software meet op jouw Mac gebruiken, dus ook geen programma zoals jij dit in jouw topic vraagt. Ik heb zo lang mogelijk Mojave gehandhaaft maar ben uiteindelijk toch maar naar Catalina overgestapt en heb er geen spijt van net zo als ik geen spijt van heb dat ik jaren geleden van Windows ben overgestapt naar Mac. Consequenties was dat de door mij gebruikte 32-bits programma's iet meer bruikbaar waren zoals o.a. DreamBoxEdit e.d. Omdat ik nog een aantal andere 32-bits programma's in gebruik had ben ik op zoek gegeven naar een passende oplossing zoals o.a. gebruik van Bootcamp maar na vele testen kwam ik uiteindelijk uit bij Paralles. Kost wel iets maar werkt als een tierelier zonder problemen Het is maar wat je wilt.
 2. Ja, dit heb ik ook gelezen op de ‘NEWS’ folder van mijn iPhone. Daar werden 2 bekende Nederlandse filosofen geciteerd die deze uitspraken zouden hebben gebruikt. Uiteraard was ik ook verbaasd, zit immers ook in de groep 75+ maar het is maar hoe je het leest en interpreteert. Op zich begrijp ik de bedoeling wel want daar werd o.a. gevraagd wat je moet doen als iemand van pak weg 90 jaar met een longontsteking in het ziekenhuis komt. Iemand met deze leeftijd en vaak nog onderliggende aandoeningen zou misschien de beademing kunnen overleven maar waarschijnlijk de hersteltraject niet en dan werd gesuggereerd dat je deze IC capaciteit beter aan een jonger iemand kan afstaan. Maar ja, naar mijn mening mag niemand á.h.v. leeftijd, religie of afkomst een keuze maken wie eerst aan de beurt komt.
 3. Zoals je ziet wordt hier niet gehamsterd, genoeg brood op de plank....😂
 4. Zelf dit snapt @luisteraarniet....😂
 5. Zoals jij het beschrijft zou het een technische fout zijn en dan is er maar één optie en dat is terug naar de dealer. Het zou natuurlijk ook een fout in de gebruikte software kunnen zijn maar dit ben ik tot heden nog niet tegengekomen.
 6. Op mijn iPad staan de gedownloade files waar die horen en wel in de Bestandenmap onder Favorieten en dan Downloads. Maar wellicht is dit ook afhankelijk van type iPad en versie IOS.
 7. Klopt, vragen aan CD via Facebook Messenger worden binnen 24 uur correct beantwoordt en dan verschuldigd men zich ook nog voor het late gegeven antwoord. Ook zijn de antwoorden van een beter niveau dan wij van de telefonische Klantenservice gewend zijn. Dus zoals @Pentheal schreef, zonder Facebook zal het lastig zijn om met CD op een goed niveau te communiceren..
 8. ...... dat was in de vorige eeuw...😆
 9. Mooi dat het weer functioneert en wij jouw konden helpen...👍
 10. Ja, waarom zou jij niet door kunnen lussen? Heb jij 1 of 2 coaxkabels naar je schotel in gebruik?
 11. Ik hoop dat ik nu niet de plank mis sla maar moet jij niet de KU - band gebruiken i.p.v. de KA - band?
 12. Als FastScan geen kanalen van 19.2 binnenhaalt dan betekent dit meestal dat de Tuner configuratie onjuist is geconfigureerd of dat de schotel niet goed op 19.2 is afgestemd.
 13. Mooizat het nu functioneert. Oscam Butler is een specifieke VTI app dus die kun je dan ook niet in de feed van OpenPli vinden. Als jij de melding ziet ‘Afstemmen mislukt’ is jouw zenderlijst waarschijnlijk corrupt.
 14. Een beetje vaag de laatste vraag maar misschien even in het algemeen. Als je opnieuw flasht worden in eerste instantie alleen de volledige gegevens op het interne geheugen gewist dus de in- of externe (USB) HDD wordt buiten beschouwing gelaten. Als er tijdens het flashen een in- en / of externe HDD wordt gevonden wordt die automatisch ge-mount maar wordt er niets met de daarop aanwezige data gedaan. Dus als jij onder OpenPli data op de externe HDD hebt geplaatst zal die onder VTI 1:1 zichtbaar blijven maar feitelijk boeit dat niet t.o.v. de functionaliteit van de VU+. Ik hoop dat ik hierbij jouw laatste vraag heb beantwoord.
 15. Gezien de nu beschikbare informatie denk ik niet dat er iemand nu een adequate oplossing kan aandragen, Mijn voorstel zou zin om toch opnieuw te flashen want dan worden ook de (USB) schijven juist gemount.. Het inladen van de zenders zou toch geen al te groot probleem moeten zijn want die zenderlijst heb je toch vast wel in een Back-up staan, toch?
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy