Ga naar inhoud

Jürgen

V.I.P.
 • Aantal items

  10359
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Jürgen

 • Titel
  Sat4all Core Member
 • Verjaardag 10/12/1944

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Den Hoorn ZH

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Tja, dat is niet verbazingwekkend met de enorme toeslagen die de Nederlandse staat aan de brandstoffen toevoegd, zie bijlage.
 2. Ik had er ook zo mijn twijfels en na de bijdragen hier gelezen te hebben denk ik dat het toch een cirkelzaag wordt met geleider. De rest zaag ik dan met een scherpe handzaam door.
 3. Hmmm, ik zal van de week eens bij mijn kennissenkring navragen wie er een cirkelzaag met tafel in zijn bezit heeft en dan kijken hoe ik die in Zeeland krijg.
 4. De meeste zaagtafels van de hobby cirkelzagen blinken niet echt uit door grote afmetingen. Het zal dan ook niet realistisch zijn om een pallet van 120 x 100 cm om zo’n pallet op een zaagtafel te zagen. Daarom denk ik dat uit de hand zagen misschien wat handiger zou zijn.
 5. Werkbank....🤣 Dit gebeurt allemaal buiten in de natuur op de camping voor mijn caravan. De enige hulp die ik daar heb is een stapel pallets waarop ik de te zagen pallets kan leggen.....
 6. Tja, het mooiste zou zijn als je vanaf de bovenkant met een cirkelzaag met één keer doorheen kunt zagen maar dan moet je een cirkelzaag gebruiken met een zaagdiepte van 14 cm en die heb je naar mijn mening niet in de hobby omgeving. Zou het een optie zijn om met een cirkelzaag zo diep mogelijk te zagen, betreft feitelijk alleen de poten, en de rest dan met een goede handzaag door te zagen? .
 7. Ja, dat idee had ik ook al en daarom is misschien een decoupeer- / cirkelzaag een betere optie waarbij het laatste dan mijn voorkeur zou hebben. Hoe de snijkant er uiteindelijk uitziet is niet boeiend want die komen niet in het zicht.
 8. Wat bedoel jij met nokken? De 9 poten waar de pallet op staat of de rubberen anti glijdoppen? Ik moet bijna met zekerheid op de plaats waar de poten zitten de pallet doorzagen dus ik denk dat een cirkelzaag geen optie is. Is trouwens de hoogte van rond de 14 cm geen probleem om met een normale Reciprozaag of ligt dit aan de lengte van het te gebruiken zaagblad?
 9. Binnenkort moet ik van een aantal kunststof pallets een stuk afzagen of inkorten, hoe je het ook wilt noemen. De pallets hebben de afmeting 120 x 100 cm en een hoogte van circa 13 á 14 cm, zie bijlage. Zelf denk ik dat dit met een elektrische schrobzaag (Reciprozaag) moet kunnen maar waar moet ik dan op letten? In elk geval moet het zaagblad minimaal 15 cm lang zijn, toch? Welk zaagblad heb je nodig om plastic door te zagen?
 10. Prima aanpassing, goed duidelijk....👍
 11. Mijn advies zou zijn om de Image (VTI of PLI) zelf te installeren. Daarmee krijg je 'feeling' met het apparaat en het stelt niets voor om te installeren.
 12. Ik wil alvast duidelijk maken dat een All-Season band geen winterband is maar toch rijd ik de laatste 10 á 15 jaar met Vredestein Quatrac 5 All-Season band 235/45 R19 met het sneeuwvlokje symbool. Ik heb met deze banden nog nooit problemen in de sneeuw ervaren, dit niet tijdens de wintersport in Oosterijk en daar heb ik best veel sneeuw gehad. Maar ook niet in de wintermaanden tijdens de reis naar Spanje via Luxembourg, het Centraal Massief en de Pyreneeën waar wij toch wel best vaak besneeuwde tolwegen zijn tegengekomen. Ook toen ik nog met een 1.700 kg wegende caravan n
 13. Dat zou zo maar kunnen. Ik ken er in elk geval een groot aantal Engelsen die minimaal 6 maanden in Spanje verblijven. Dit zal zeker tot gevolg hebben dat vakantiewoningen te koop worden aangeboden en dientengevolge tot prijsdalingen van Vast Goed zal leiden. Ik zie nu al weken op FaceBook een ongekend aantal woningen welke te koop staan.
 14. Tja, dat is een stuk aangenamer dan hier in NL. Zelf hier aan de kust in ZH nog maar 1 graad om 09.00 met motregen en het laatste is nog wel het vervelendst.
 15. Het ligt eraan welk abonnement je bij Caiway hebt afgesloten. Als je Interactive TV via UTP hebt afgesloten dan zal je een Smartkaart in de Kabel ontvanger moeten gebruiken. Ik heb het gewone standaard abo dus via coax en dan kun je de Kabel ontvanger gewoon aansluiten zonder kaart en net zoveel TV's zonder verdere kosten aansluiten zoals je wilt. Bij dit laatste natuurlijk de Kabel capaciteit maatgevend hoeveel extra apparaten jij wilt gebruiken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.