Ga naar inhoud

sattv4iedereen

Leden
 • Aantal items

  6837
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  21

4 Volgers

Over sattv4iedereen

 • Verjaardag 12/21/1973

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Contact methoden

 • Skype
  sattv4iedereen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hi, ik gebruik een ups, die anderhalf jaar oud is. het is me al een tijdje opgevallen dat hij met momenten 2 bieptonen geeft. soms snel na elkaar, en soms zitten er tiental minuten tussen. Nu is mijn vraag, waarom doet hij dat? is de batterij aan vervanging toe? graag een beetje hulp aub.
 2. prime video??? of si dat niet beschikbaar in Nederland?
 3. Heb ik toch vermeld, de ci+ van telenet. p.s., intussen heb ik mijn handtekening aangepast.
 4. Blijkbaat trekt een vu+ zich niks aan van restricties. want op officiële ci+ ontvanger kan je opnames niet bekijken op bvb de pc. bij vu+ gaat dat wel. ik kijk ondanks verschillende kaarten weinig naar tv, en als ze die mogelijks de ci+ blokkeren, dan vliegen ze buiten. dan hou ik het enkel nog bij de tvv app.
 5. Ja, dat is waar. gelukkig zijn er herhalingen. de reden dat ik opneem, dat ik de opname met videoredo de reclame wegknip, en ik het programma rustig kan bekijken zonder die vervelende reclame. ik bekijk maar 3 programma's per week, dus niet veel werk.
 6. Mijn processor (6 jaar oude hp laptop) voldoet niet aan windows 11. ik hoop, dat ze windows 10 nog een tijd ondersteunen, want heb net een nieuwe batterij gekocht
 7. Ja, dvb-c. komt dat voor 4 opnames tegelijkertijd in de praktijk? ik heb wel een situatie van 2. das voor woensdag of donderdag, en ben benieuwd of die het wel of niet zal doen.
 8. Kijk, ik heb 4 opnames tegelijkertijd gedaan, en 2 zijn perfect gedecodeerd. 2 van de 4 ( de helft) is niet gedecodeerd. die heeft op standby gestaan. misschien waren de O.P. keys gewisseld. t.s. doctor trial, gaf netjes gecodeerd aan zonder fouten.
 9. De vu trekt zich niks aan van restricties. ik kan iemand, als die opneemt met zijn ontvanger en zijn ci+, kan hij geen opnames op andere toestellen afspelen. met de vu wel. met de officiële van tvv antenne, kan je zelfs niet opnemen door de ci+ restricties. gaat wel met een vu.
 10. Ok, bedankt, nu zal ik nog een test doen. Wel handig dat achteraf decoderen, om daarna te gaan knippen. ik zal 3 dingen overlappend opnemen. ben benieuwd.
 11. hi, ik heb een test gedaan, en luc allo live en de rechtbank opgenomen die elkaar overlapte, en de ontvanger op standby laten staan. In deze voormiddag, heb ik beide opnames naar de laptop overgebracht. vcl speelde de rechtbank die laatst opnam, perfect af. luc alloo live, niet. het programma videoredo kon ik de overtollige rotzooi wegknippen, en dan speelde vlc het ook perfect af. het is met een externe hdd en een 4k solo. het lukt blijkbaar, als je het juist doet. Enkel rest mij de vraag, mocht je kijken en als je gaat slapen de ontvanger op standby zet, of die dan ook nog achteraf zou decoderen..
 12. en tijdens de reclame van het programma die je hebt opgenomen, kan je dan de reclame doorspoelen? indien niet, gaat die terug naar de telenet verdeler.
 13. ik heb me laten wijsmaken/vertellen, dat het nu al niet meer mogelijk is reclame door te spoelen? of het om de digocerder gaat of de telenet tv box, weet ik niet. wie kan dit bevestigen ontkennen.
 14. Hij stond vannacht niet op stand-by. Misschien daarmee???
 15. Hi, ik ben aan het spelen met een vu 4k, met een fbc dvb-c kabeltuner. via usb hangt er een hdd op aangesloten van 500 Gb. Het is me eenmaal gelukt, achteraf te decoderen van bvb ment tv. Gisterenavond heb ik luc alloo live opgenomen, en die heeft hij niet gedecodeerd. zie ik wat over het hoofd, of lukt niet alles om achteraf te decoderen. het is een ci+ module van de Belgische kabel, en hun module. alvast bedankt voor de tips.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.