Ga naar inhoud

sattv4iedereen

Leden
 • Aantal items

  6791
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

4 Volgers

Over sattv4iedereen

 • Titel
  Sat4all Fan
 • Verjaardag 12/21/1973

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Contact methoden

 • Skype
  sattv4iedereen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hi, ik ben vertrouwd hoe je een iphone moet koppelen aan de pc met itunes. Nu wil ik er een beltoon opzetten, maar door een of andere reden, vindt die de drivers niet, en krijg ik foutmelding als ik updates wil zoeken. met een iphone 6 geen probleem. Op google heb ik ook geen oplossing gevonden. Wie kan mij helpen? alvast bedankt.
 2. ondertussen ondervonden, dat je geld op een specifieke voor jou kaart moet storten. Maar het is geen iban nummer ☹️. Daarna u kaartnummer + a400 sturen naar een pools gsm nummer.
 3. Ook proximus stopt met discovery world. als alle internationale zenders stoppen in de benelux, dan hebben we bijna alleen nog commerciele zenders. dan gaat proximus eruit!
 4. Hi, ik heb een nc+ na karta kaart, en die geactiveerd voor het basis pakket. de update kwam binnen,en ik kreeg beeld. Dan heb ik die geupgrade via een sms code naar filmbox. Normaal zou ik 5 filmbox kanalen moeten ontvangen, maar helaas niet. Mijn nc+ na karta reader ziet er zo uit: [reader] label = nc+ description = NC+ protocol = internal device = /dev/sci0 caid = 0B01 detect = cd mhz
 5. Hi, op mijn windows 10 computer, heb ik nu een raar fenomeen. Bij bijna alle icoontjes staat er nu een groen v-tje, en ik weet niet vanwaar dit komt? ik dacht aan een online cloud, maar er staat geen op, en onedrive start niet op. Is dit een virus of zo? Wie kan mij helpen. alvast bedankt.
 6. Jawel hoor sinds maandag gebruik ik zo.n exemplaar.
 7. Hi, ik ben relatief goed op de hoogte van oscam. maar hoe doe je dan de updates doorgaan naar de kaarten via een raspberyy? ik heb ooit een tvv kaart gestoken in een kabelontvanger, er was beeld, maar die viel uit na een tijd. wikt er iemand een voorbeeld geven aub? alvast bedankt op voorhand.
 8. Ik heb beide, om op te nemen. het komt van een chromecast of google tv, en die werkt perfect. Die hardware hdmi recorder, is eentje die normaal door gamers wordt gebruikt, maar lukt ook voor bovenstaande, als je de hdcp weghaalt. Bij de usb's, ervaar ik, dat je best een pas opgestarte pc gebruikt. ik neem zelfs op in 1080P. ik doe het wel bijna niet, 't is te tijdrovend.
 9. Hi, Ik gebruik al +/- 25 jaar smartcards, zelfs al in het analoog tijdperk. Ik heb al meerdere kaarten gehad, die verkleurden van de hitte in een ci en etc. Maar ik heb nog nooit tegengekomen, dat de chio, zomaar van de smartkaart is losgekomen. Volgens mij werkt die chip nog, maar hoe zou je dit chipje best vastmaken aan de smartcard, zonder dat chipje te beschadigen? Hoor je denken, die sattv4iedereen, komt van alles tegen, is waar, maar misschien gebruikt niet iedereen een Poolse nc+ karta. tips welkom. ps: of hoorde mijn vraag thuis bij de rokende soldeer
 10. Radio amateurs ook. zoals je ook een homo connector hebt.
 11. Helaas moet ik melden dat dit waar is. Ik probeer eens van de zekeringskast beneden een paar foto's te nemen. Als één der 12 bewoners verlies maakt, zit het ganse gebouw zonder stroom. dit gebouw is 18 jaar geleden veranderd/verbouwd.
 12. Hi, ik heb al ondervonden dat er hier zitten die over de Belgische wetgeving kennen van elektriciteit. Ik woon in een studio complex met 12 studio's. die 12 studio's hebben 1 meterteller van de maatschappij en dan elk een teller apart geplaatst door wie weet ik? Maar er is een vervelende zaak in, dat alle studio's (12) één gemeenschappelijke verliesstroomschakelaar heeft. Dat betekend dus als één iemand verlies maakt, deze eruit vliegt en het gehele gebouw zonder stroom. Dit gebeurt hier toch 1à2 keer per maand, en ik heb al schade ervan. ook is het een werkj
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.