Jump to content

sattv4iedereen

Members
 • Content Count

  6,813
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About sattv4iedereen

 • Rank
  Sat4all Fan
 • Birthday 12/21/1973

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Contact methoden

 • Skype
  sattv4iedereen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dat werkt prima, omdat de ci+ nog werkt als een gewone ci module. of en wanneer ze die + aktiveren weet niemand.
 2. hi, is het mogelijk om de kanalen van telesat te decoderen met oscam? wij (poedel en ik) hebben de kaart geactiveerd in een m7 ontvanger en hadden we beeld. in de vu met oscam en ik vermoed de juiste configuratie, geen beeld. lukt het decoderen van telesat met oscam?
 3. Kan je Windows 7 niet gratis upgraden naar Windows 10?
 4. bij mijn ouders draait die meer dan 8 jaar, zonder probleem. batterijen zijn zo snel niet leeg blijkbaar.
 5. Hi, voor wie ouwe rommel of onbruikbaar satelliet materiaal vergaard voor in zijn musea kast, heb ik hier nog een joyne module liggen. ze werkt wel nog 100%, maar nu enkel voor verzamelaars vanwege failliet van joyne. wie durft te bieden?
 6. Zou die ook via Belgische providers aangeboden worden?
 7. Wegens overstap op 4K, heb ik hier een vu uno HD te koop staan. Die ontvanger, kan je gebruiken voor de ontvangst van dvb-c kanalen (bvb telenet of in nederland ziggo) of kan je gebruiken voor satelliet tv zoals tv Vlaanderen, canal digitaal telesat e.v.a. betaal providers. Voor die prijs, krijg je er zowel een dvb-s als dvb-c tuner bij. let wel, er is maar 1 bruikbaar, als je hem koopt, zeg wat je wilt gebruiken, en ik plaats deze tuner erin. de andere krijg je mee, mocht je van gedacht veranderen. p.s., telenet plukt de analoge kanalen weg dit jaar, dus ideaal om digitale zenders te
 8. iedereen zegt, dat de M7 kaarten niet meer werken in NAGRA mode in oscam. Maar waarom gaat HD+,TIVUSAT en bij kameraden heb ik ook polen zien passeren in een softcam, waar duidelijk een N staat onder de coderingen. Ik heb gelezen, dat een tivusat kaart, voor rai4k, niet draait op een softcam. deze ontvangt mijn kameraad in nagra mode. Ik denk dat bepaalden meer weten of dat het publiek weet. zal het weer voor de illegale zakkenvullers zijn, dat M7 toch in nagra mode zal draaien. Waarschijnlijk dat niemand wil/.kan/mag reageren.
 9. Ik denk de meeste problemen zijn voor oscam gebruikers. Wie nu al kijkt via module of originele ontvanger, zal er weinig veranderen. Ik heb al een witte module liggen, en of je nu een kaart of module moet meedoen op reis, zoveel scheelt dit niet. enkel kijkers met enkel kaartlezers, zoals mijn vu zero, zal dus voor M7 waardeloos worden.
 10. ik heb nog een witte module, en als het waar is, nog nooit kunnen testen, je achteraf je opname kan decoderen, is er weinig probleem. Natuurlijk zal delen met bvb 3 ontvangers zal niet meer gaan.
 11. Officieel ondersteund een vu geen ci+. Momenteel werkt een ci+ wel met vti firmware, zonder garantie, en niemand weet hoelang. Het is dus een berekend risico om een vu te gebruiken met een ci+. ik doe het al een jaar of 3à4. Ik meen te lezen te hebben, dat het wel een neotion chip moet zijn die ci+.
 12. Wel een dure muts 25€. en het is een muts voor kinderen, en die heb ik niet.
 13. Hi, ik wil iedere fb'er op deze forum, waarschuwen voor OPLICHTERS die reclame maken op facebook. Ik had iets besteld via de reclame die langskwam in fb. in plaats van het bestelde artikel, kreeg in enkel een muts. Wees dus bij deze gewaarschuwd, en laat je niet vangen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.