Spring naar bijdragen

sattv4iedereen

Leden
 • Aantal bijdragen

  6572
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

6 Volgers

Over sattv4iedereen

 • Rang
  Sat4all Fan
 • Verjaardag 12/21/1973

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Contact methoden

 • Skype
  sattv4iedereen

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hi, Het recreatie pakket loopt op 21 september ten einde. Worden alle klanten van dit pakket op zwart gezet, of wordt de datum niet meer verlengd? Wordt die standaard volgend jaar op 21 maart weer aangezet? https://www.canaldigitaal.nl/pakketten/tv-op-vakantie/#packages
 2. Orange heeft ook zo een soort abonnement met bijna onbeperkt internet wel zonder tv, ook een modem, via 4g, en dat loopt toch ook. en ja, ze zijn nog in beta, dus verschiet niet als je kijkt je plots ziet van : oeps er ging iets fout. Zappen verhelpt dat probleem.
 3. Die 6 gb is wat weinig. Mijn mibox met tadaam op telenet nam 12 Gb aan data op een dag. her is prachtig beeld, maar als je alle dagen 4 uur tv zal kijken, zal je tegen vele data limieten lopen ( ook die van tadaam zelf). modem enkel nog maar in menen getest, maar die zal ik volgend weekend eens in een boerengemeente proberen en er kids op loslaten met hun smartphones en eens zien of die het allemaal aankan. tussen destijds scarlet en tadaaam geen verschil download. Upload bij tadaam is hoog. Ik haal down en upload 30 Mbps, maar ik heb wel het goedkoopst abonnement. Dus kan maar een tegelijk kijken, maar ben ook maar alleen.
 4. Nee, bij thuraya kan je ook prepaid, maar kan geen link geven, ik denk dat het reclame is.
 5. Hi, een vraag voor iemand. die heeft een thuraya satelliet telefoon, en heeft er een prepaid kaartje van orange erin gestoken. hij kan perfect oproepen ontvangen in belgie, maar als hij ermee wil bellen komt er op “call barred”. heeft iemand ervaring met orange belgie en een thuraya satelliet telefoon? op google en hun eigen site staat gewoon +32 en het nummer zonder 0, maar hij krijgt call barred. er staat 11€ op zijn kaart. wie weet meer?
 6. hi, er is een nieuwe aanbieder, van draadloos internet+ tv in België onder de naam "tadaam". Heeft er iemand ervaring, en vooral, weke router gebruiken ze?
 7. Wegens het niet meer kunnen plaatsen van een satelliet tv schotel, en acties van sat providers die ermee gestopt zijn, heb ik volgend te koop: een triax schotel 80 cm : 15€ een 60 cm schotel met muurbeugel en alle bouten: 35€ een duo lnb met 4 uitgangen: 55€ een 60 cm schotel nieuw met muurbeugel en een duo lnb met 4 uitgangen:80€ een tegelvoet met 4 tegels 20€. bij meerdere stukken kopen, doe ik van de prijs af: voorbeeld: tegelvoet 80 cm schotel en lnb 75 € ipv 90€. ieder serieus aanbod, komt ook in aanmerking. Behalve de lnb, is alles afhalen in groot menen of groot ieper. lnb wordt eventueel tegen 16€ meerkost verstuurd.
 8. Binnen 2 maand: oogst geschoren winter begonnen.
 9. sattv4iedereen

  hdmi

  De toestellen moeten hdcp 2.2 ondersteunen.
 10. Online streaming met legale iptv m3u links en youtube. Maar via 4G, .... ?
 11. Hi, ik heb wegens stopzetting van mijn isp een draadloze handset fritz!fon te koop met zwart/wit display. Werkt nog perfect en heeft zo goed of geen gebruikssporen. De vraagprijs is 50€. Ik heb ook nog een fritzbox te koop voor 30€. Prijzen excl verzending.
 12. bij met hun apps yugo en yelo, is bij tv gemist bij de commerciële doorspoelen niet meer mogelijk.
 13. een van de huisregels is "verdoken" reclame. het is uiteraard soms moeilijk wanneer iets mag en niet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid