Jump to content

sattv4iedereen

Members
 • Content Count

  6,801
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About sattv4iedereen

 • Rank
  Sat4all Fan
 • Birthday 12/21/1973

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Contact methoden

 • Skype
  sattv4iedereen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik zou dit niet doen. De module zit vastgemaakt op het stukje dat je wil afzagen.
 2. bedankt voor de alertheid alex1970, het is inderda bedankt voor de alertheid alex1970 het is inderdaad 32. Kan een MOD dat aanpassen, ik ben te laat.
 3. Hi, ondank ik geen kabel abonnement heb, maar enkel mobiel bij telenet, heb ik vandaag bericht gehad dat het analoog signaal bij telenet wordt weggenomen op 01/06/2021 waar ik woon. ook andere mensen uit W-Vl (België) kregen dergelijk bericht. Wie geen digi/box/corder wil of tv met een kaartje, kan ook het compact signaal gebruiken met zenders in sd. gegevens frequentie 290 Mhz symbolrate 6875 netwerk id 33 32 QAM 256. kan met elke ontvanger die dvb-c ondersteund.
 4. hi, ik heb een stokoude tvv kaart, die op rom I4A staat. ik heb vroeger nog gelezen, dat het beter is, je meer sids hebt als je op I4G staat. enig idee of die update nog gebeurt door tvv? de kaart heeft nu wel beeld.
 5. als het een swaiger is die ik heb een 9000 of 9002, zou ik die eens kijken of die zijn laatste update's heeft. astra 3 verandert graag van frequenties, en die moet dan worden upoedate.
 6. Hi, bij iemand moet ik een bt ab van vu op een vu duo 4K se installeren. dit lukt niet, de firmware is vti die upgedated is. op een ultimo 4K, werkt deze direct. heeft iemand de bt ab werkend op een vu duo 4K se, en hoe doe je het en met welke firmware. of gaat dit (nog) niet?
 7. Iemand heeft eens getoond dat die huidge kaarten ook op nagra draaien op oscam. dan niet publiek gegeven door key's die hier niet mogen staan en ook per kaart verschillend zijn. Mogelijks komt er toch nog een oplossing, of zie ik het te simpel? Ik decodeer nu 2 verschillende nagra providers, dus komt misschien m7 erbij????
 8. hi, heeft er iemand soms een dvb-t2 ontvanger met ci+ (tvv antenne) ondersteuning staan/liggen, die stof vergaard en die hij/zij niet meer gebruikt? indien ja, kan je een berichtje nalaten aub, met de prijs
 9. komt play 7 op antenne tv van tv vlaanderen?
 10. Zo doe ik het. in google, staat uitgelegd, hoe je een google home mini reset, maar het lukt ook niet. er is een nieuwe modem, en het opnieuw koppelen gaat niet. zo staat in gioogle: Zet de microfoon uit aan de zijkant van je apparaat. De ledlampjes worden oranje. Houd het midden van de Nest Mini ingedrukt (bovenaan waar de lampjes zijn). Na 5 seconden begint je apparaat met het proces om het terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Houd het nog ongeveer 10 seconden ingedrukt totdat een geluid bevestigt dat het apparaat wordt gereset. Opmerking: De Google Nest Mini
 11. Hi, deze week heb ik een chromecast with google tv gekocht. beetje miniem in apps, maar dat zal hoop ik verbeteren. Maar hetgeen ik niet kan is van mijn iphone te koppellen aan die chromecast, kan niet chromecasten naar de chromecast with google tv. Op instructie review en andere filmpjes zie ik dat het wel gaat. Wat doe ik verkeerd? Of is iphone nog niet supported op dit toestel? bedankt op voorhand voor tips.
 12. Hi, ik ben vertrouwd hoe je een iphone moet koppelen aan de pc met itunes. Nu wil ik er een beltoon opzetten, maar door een of andere reden, vindt die de drivers niet, en krijg ik foutmelding als ik updates wil zoeken. met een iphone 6 geen probleem. Op google heb ik ook geen oplossing gevonden. Wie kan mij helpen? alvast bedankt.
 13. ondertussen ondervonden, dat je geld op een specifieke voor jou kaart moet storten. Maar het is geen iban nummer ☹️. Daarna u kaartnummer + a400 sturen naar een pools gsm nummer.
 14. Ook proximus stopt met discovery world. als alle internationale zenders stoppen in de benelux, dan hebben we bijna alleen nog commerciele zenders. dan gaat proximus eruit!
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.