Ga naar inhoud

sattv4iedereen

Leden
 • Aantal items

  6632
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

6 Volgers

Over sattv4iedereen

 • Titel
  Sat4all Fan
 • Verjaardag 12/21/1973

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Contact methoden

 • Skype
  sattv4iedereen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik heb voor aanschaf hd+ deze via dergekijke lijn getest. Maar zeer blij, dat ik mijn eigen kaart heb. Waarom risico lopen voor half beeld. Niets gaat boven eigen kaart(en). In mijn geval met kabel erbij 5 exemplaren.
 2. De vraag is in feite verkeerd. Wat is de straf om cccam te testen? 1. Als ik de verouderde cccam gebruik met eigen kaart(en)= nihil. 2. Oogluikend is toegestaan om die binnen U eigen netwerk te verdelen over ontvanger(s).
 3. Ik test deze, en reken ook 30€ activatiekost erbij. De eerste maand dus 60€.
 4. Hi, Volgens HLN, worden we door besparingen op de Vlaamse zenders meer en meer herhalingen te zien, zelfs op prime time in de herfst. Dit zou naar verluid vooral op de VRT slechter kunnen worden, nu er nog meer bespaart moet worden bij de VRT. Het volledige verhaal op: https://m.hln.be/showbizz/tv/steeds-minder-nieuwe-programma-s-zoveel-herhalingen-zie-je-op-de-vlaamse-zenders~a00684f0/ Voor die herhalingen betaal je als Vlaamse kijker tussen de 7 a 28,70€.
 5. Ikzelf heb het beeld gezien, en het moet zeker niet onderdoen voor tvv. Welke aanbieder vindt je nu nog voor 7,xx€/maand. Het juist bedrag ben ik vergeten.
 6. Mijn kameraad geeft joyne, en meldt beter beeld te geven dan tvv. de afrekening is ook keurig. Niks negatiefs aan te merken.
 7. Ik had het over vroeger hë. En ik heb nog een vu met kabeltuner. ik heb het over pli, maar uiteraard hoef je nier in afsluitmenu gaan, maar daar stond iets in van deep standby na enige tijd.
 8. Mijn server box staat bijna altijd standby met mijn cd kaart naar de zero 4K met je genoemde protocol en dat werkt. Ben je zeker, dat je server na een tijd niet naar deep standby gaat? Vroeger had ik ook je probleem, en dat was mijn probleem. In het afsluit menu stond er na een aantal uren geen reactie ga naar deep standby. Was in pli, maar draai nu vti.
 9. Ze koppelen kaart en ontvanger aan elkaar om zogezegd baas te zijn op bvb je opnames en bewaren. Er bestaat toch nog altijd een HDMI recorder en andere toebehoren dat nodig is. Je kan ze na omslachtigheid nog altijd mogelijk programma's te bewaren. Of is het voornamelijk om het sharen te blokkeren?
 10. Dat heb ik ook ergens gelezen. Maar mijn vader van 83 jaar oud lukt er 9 op de 10 keer in 3 cijfers in hun linux ontvanger in te drukken. ik vrees dat ze moeillijker overweg kunnen met een provider bak, dan met linux.
 11. Het werkt, maar misschien valt de Nederlandse kaart uit. Ik heb de smargo config nog laten staan, mocht dit nodig zijn.
 12. dank mimisiku, gevonden, en nu ook cd cd kaart in de kabelbox, recente oscam, en protocol cs378X, om intern te delen. Smargo mag eruit.
 13. Omdat : 1. de sole 2 is uitgeleend 2. de solo se reageert op dezelfde ab van de zero, en ik heb de solo ontregeld terwijl ik naar de zero keek. Ik leg de ene af, als ik naar de andere kijk. Moest het eenvoudig zijn, om te wijzigen, dat ze elk apart reageren, dan zou ik de solo se gebruiken voor de cd kaart.
 14. de hd+ kaart doet het niet in mijn smargo. de cd kaart wel. ik heb al kunnen genieten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid