Jump to content

sattv4iedereen

Members
 • Content Count

  6,675
 • Joined

 • Last visited

6 Followers

About sattv4iedereen

 • Rank
  Sat4all Fan
 • Birthday 12/21/1973

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Contact methoden

 • Skype
  sattv4iedereen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Met welk programma? bij mij de free spotify versie, stopt die ook na een liedje, ook op de audio cromecast.
 2. Wat erbij staat, dat die NIET mag gebruikt worden voor medische doeleinden. dus ja, misschien toch niet zo juist of niet echt geijkt. en die komt van een winkel van bij jullie (Nederland). Hier is alles potdicht om zo'n zaken te kopen.
 3. Ha, dat verklaard waarom dat in mijn diepvriezer het ene kouder is dan het andere. Op bepaalde oppervlakten meet ik -28° en op andere net -13° graden. Wat meet die precies als je in vloeistof meet? bvb van boven in een kop koffie?
 4. Hi, ik heb een infrarood thermometer, zoals op afbeelding. Is de temperatuur betrouwbaar, of is dit zuiver speedgoed? Ik meet bvb in de frigo 6° en in de diepvriezer -22° Mijn elektronische thermometer met barometer enz. gaf 30° aan deze namiddag, en als ik er rond mat met deze thermometer had ik maar 28°. Zijn er mensen die iets meer kan zeggen over de betrouwbaarheid van deze? ik begrijp, dat professionele beter zijn dan goedkope, maar voor mij, mag hij er een graadje of half graadje ernaast zitten.
 5. dank. Als de uhd zenders beslissen om te stoppen ( want faschion 4K is ook weg), zal onze UHD receiver weer een minder waarde hebben.
 6. Hi, ik keek vroeger veel naar travel xp 4k. Deze heeft helaas de 19,2° verlaten. Weet iemand waarom?
 7. Zou via de soundbar moeten proberen. Laat nog iets weten.
 8. Hi, voor diverse doeleinden gebruik ik een harware hdmi recorder, die ook cvbs en S-VHS aankan. Ik vermoed als je apparatuur tulp pluggen heeft of een scart uitgang, je die met dergelijke recorder kan verbinden en opnemen. Probleempje bij mij is dat hij de films splits na 20 minuten, maar met de computer zo in één film gezet. Eigenlijk gebruikt door gamers, maar gaat prima daarvoor ook. gebruik de zoekterm hdmi recorder eens Je kan ook zoen toestelletje gebruiken om van cvbs of S-VHS naar usb gaan gebruiken, maar die opnames zijn gevoelig als de pc door iets verstoord wordt. Daarmee heb ik geen goede ervaring.
 9. Vergeet in deze tijden niet een één april grap uit te halen 😀 Door al dat geklaag zal ceesv woensdag sat4all sluiten.
 10. Zowel optex als tv ingang op Pcm gezet, zonder succes. nog tips?
 11. thanx, zal eens opzoeken. En laat dan een antwoord na.
 12. Hi, ik heb hier een tijdje al een nieuwe UHD lg tv staan. Ik heb hier ook een optex tnt sat ontvanger staan. Helaas, krijg ik geen geluid op mijn tv. Ik heb al de hdmi kabel gewisseld, en nog zaken geprobeerd. De ontvanger geeft dolby digital aan, geeft dit daarmee te maken? moet ik ergens sleutelen in het geluidsmenu? Wie heeft tips, om geluid te krijgen van mijn optex sat tnt op mijn lg tv. alvast bedankt.
 13. Benieuwd wat de iptv streamers zoals vrt.nu, vtm.go etc ook hun datavolumes gaan verminderen.?
 14. Die persoon is een VTM kijker, dus andere viacces orca coderingen buiten tvv, komt hij niet tegen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy