Ga naar inhoud


Sverige

Lid
  • Items

    4829
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    16

Community antwoorden

  1. Sverige's bericht in Verzameltopic voor handige tools werd gemarkeerd als het antwoord   
    Penoza, mag ik nu eens iets vragen.
    Ik vind het erg interessant om op de hoogte gebracht te worden van goede software... MAAR...  is wat je aanbeveelt ook door jezelf getest, en goed bevonden, of haal je die programma's gewoon uit berichten die je ergens leest...
    Dat maakt voor mij wel een groot verschil... je leest veel... maar het is pas echt van waarde als je mensen hoort die er ervaring mee hebben, en iets kunnen aanbevelen omdat het bepaalde dingen beter en grondiger doet, dan andere programma's, die dan ook genoemd kunnen worden.  Dan heeft het echt meerwaarde....  nu weet ik even niet wat ik aan de meldingen heb.
     
    (ik bedoel dit niet negatief hoor... maar het is belangrijk om te kunnen inschatten welke waarde de informatie heeft)
  2. Sverige's bericht in welke zenders vinden jullie moet Canaldigitaal toevoegen werd gemarkeerd als het antwoord   
    Ik vind dat je "buitenlandpakketten" zou moeten kunnen abonneren... en dat hoeft niet noodzakelijk alleen bij Canaldigitaal te zijn, maar dat is iets voor alle europese satellietproviders.
    Ik heb het dan over een Scandinavisch pakket van NRK 1,2 en 3, DR1, 2 en 3 SVT1 en 2, Yle 1 en 2 en 5... Maar ook ORF 1,2 en 3, SRF 1 en 2... een Balkan pakket met publieke omroepen uit die landen, een Baltisch pakket met PO uit die landen en ga zo maar door.
    In een zgn vereningd europa zou dit moeten kunnen...  het is een tussenstapje voordat je echt gewoon een abonnement zou kunenn afsluiten in een ander land. Het is een afgeslankte versie, omdat je geen commerciele zenders zou hebben, en waardoor het uiteindelijk ook erg goedkoop zou moeten kunnen, omdat de publieke omroep gewoon uit kijk en luistergeld of belastinggeld in die staten gefinancierd wordt.
    Ik zelf heb altijd veel meer aan de gewone standaard tv zenders, dan aan al die special interest zenders zoals NCG, Discovery, en dat soort dingen.  Dát zou voor mij echt een toegevoegde waarde zijn!
    De klant die dit soort paketten afneemt, zou dan uiteraard gewoon zelf moeten zorgen dat hij een schotel heeft die op de goede satelliet gericht staat... maar dat hebben de mensen er echt wel voor over denk ik!
    Uiteindelijk kost dat de europese satellietplatformen vrijwel niets, omdat het gewoon beschikbare zenders zijn... door het geringe abobedrag zou een bijdrage in de eventuele auteursrechten gedaan worden, en uiteraard ook voor de infrastructuurkosten die gemaakt worden om dit te administreren.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...