Ga naar inhoud

Sverige

Leden
 • Aantal items

  4502
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Sverige

 • Titel
  Sat4all Core Member
 • Verjaardag 12 juni

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

38363 profielweergaven
 1. Mijn Schotel is gewoon rond... dus het "moet" blijkbaar niet echt zo zijn... Ik heb 2 Citycom-2000 schotels, CCA 850... (tegenwoordig is de 2000 verdwenen van de opdruk zag ik)
 2. Sverige

  4636228756

  Het is dus grappig bedoeld... OK... Maar als je een poes hebt, zit die inderdaad wel eens in de droogtrommel, zoals in het onderste rijtje te zien is...
 3. Als de module blijft initialiseren is hij volgens mij gewoon kapot. Een paar jaar geleden had ik dat met een Irdeto module in mijn Technisat ook... Op een dag bleef hij steeds maar initialiseren... en kwam er geen beeld meer. Nadat ik een nieuwe Irdeto module gebruikte, was alles weer normaal... Het ding is dus waarschijnlijk gewoon defect.
 4. Sverige

  4636228756

  Ik begrijp niet wat ik er mee moet... niet grappig, niet ernstig... maar goed, dat zal dan wel aan mij liggen...
 5. Dat waren 'ongelukken'. De kans dat zich in een kerncentrale een probleem voordoet is verwaarloosbaar klein als je vergelijkt met andere fabrieken. Het zijn de meest veilige bedrijven die er zijn... Iedere activiteit die de mens uitvoert heeft een zeker risiko in zich... De natur zelf heeft dat ook... denk aan vulkanen en tsunami's... en toch gaan mensen aan de voet van de vulkaan wonen, of aan de rand van de oceaan... Soms heb je aanvaardbare risiko's... een kerncentrale is zo een aanvaardbaar risiko... de kans dat er echt iets gebeurt is minimaal, maar is uiteraard nooit uit te sluiten. De kans dat je huis afbrandt door een defect in een PV installatie (zonnecellen) is vele malen groter dan het gevaar wat uitgaat van een kerncentrale.
 6. Kern energie is wel de enige reele optie om jarenlang stabiel grote hoeveelheden electriciteit op te wekken die niet vervuilend zijn voor de omgeving... Ik heb jarenlang bij een kerncentrale gewerkt... mij hoef je niet te overtuigen... probleem is dat de meeste mensen ergens iets gehoord of gelezen hebben, wat door de zogenaamde groene bollebozen tot een olifant opgeblazen wordt, an als waarheid neergezet wordt... en klaar ben je. Ik blijf het een grote fout vinden dat Duitsland zijn AKW's volledig uitfaseert... tja.... de mens is niet erg verstandig als ze in groepen opereren.
 7. Dus, als ik Lid 1 goed lees is er geen probleem als je kijkt omdat de zenders gewoonweg niet te abonneren cq te ontvangen zijn waar jij woont/kijkt... want je bent wel bereid de volle prijs te betalen, maar het wordt je niet toegestaan door de aanbieder om überhaupt te betalen.... en dan via "valse signalen" je kan rustig beweren dat het geen valse signalen zijn, ze zijn reeel en duidelijk...
 8. Ik vraag me af wat voor zin het eigenlijk heeft... Je kan ook een verzameling mp3-tjes op een usb stick in het 2e huis brengen, en daar dan random van afspelen.... of, omdat je toch internet hebt als je wil streamen gewoon online radio luisteren... Maar goed, de vraag was hoe je streamt naar een ander huis, en dat is dus waarover het gaat... En het antwoord zou ook kunnen zijn dat je dat dmv een FM zendertje doet, zo luisterde ik vroeger, voordat ik een internetradio had, naar internet radiostations die op de pc liepen, en naar de stereo installatie verzonden werden.... Al zou dat dan ook verboden zijn als ik Tonski zijn bijdrage hierboven lees.... maar die apparaatjes worden toch gewoon legaal verkocht.
 9. Ik had er inderdaad overheen gelezen in het Noorse artikel... Dan zouden de Canal Digital klanten in ieder geval niet het dak op moeten Maar goed, e.e.a. moet nog goedgekeurd worden in de eerste helft van 2020... tegen die tijd horen we waarschijnlijk wel meer.... Het Viasat pakket kost nu 10 Kr meer per maand (Bas) maar je krijgt dan wel het volledige commerciele pakket, met Kanal 10 en TV 11 er ook bij, die ontbreken bij CD... en zelfs Fox...
 10. In geen van beide teksten zag ik dat er over een satelliet positie gesproken werd... wat mij betreft maakt het niet echt uit, is het inderdaad 1 west hoef ik niets te doen, anders toch even de ladder tevoorschijn halen Maar als je samen jaar, lijkt het wel logisch, slechts 1 positie te gaan gebruiken. Het is verder erg stil... als klant krijg je nog niets te horen... ook staat er niets op hun website... Ik heb ook een bas paket... Op zich valt het wel mee... ik ben al lang blij dat je de troep als discovery e animal planet niet verplicht moet afnemen... daar heb ik helemaal niets aan... Nu kan je paramount channel en cartoon tijdelijk gratis kijken met eender welk abonnement... maar goed, dat soort zenders hoeft voor mij ook niet echt. Ik heb wel nagedacht over het deense en noorse pakket erbij te nemen, maar het "pakket" is wel heel magertjes... al zegt het me eigenlijk wel iets. We wachten maar af... misschien verandert er wel niet zo veel voor bestaande abonnees... (of is dat wishful thinking?) Maar ik ga inderdaad ook geen 2e receiver bovenop de bestaande neerzetten... dan houdt het hier ook op, hoe jammer het ook mag zijn.
 11. Nee Penthe... er is gelukkig nog leven buiten de M7 groep Ik las het even geleden ook in een Zweedse krant, en heb het even opgezocht... https://www.va.se/nyheter/2019/10/23/nent-slar-ihop-viasat-consumer-telenors-canal-digital/ Of dat voor de consument veel invloed zal gaan hebben weet ik niet. Nu al kan je bij Canal Digital veel zenders van Viasat zien, en waarschijnlijk omgekeerd ook, dat weet ik niet. Feit is dat beide platformen verschillende sat posities gebruiken.... en dat zouden ze wel eens gelijk kunnen gaan trekken, want dat scheelt veel geld in transponderhuur... Welke satelliet het dan gaat worden zal nog blijken... Canal digital heeft vrije hardwarekeuze... Viasat heeft dat niet, en dat was voor mij de reden om voor Canal Digital te gaan.... Ik hoop dat de vrije hardwarekeuze behouden blijft....
 12. Ja, mij ook, ze willen niet dat mensen dingen gaan opnemen, en verder gaan verspreiden op welke manier dan ook... en ze gunnen de kijker geen comfort... Maar dat is toch een belangrijke reden om niet voor deze provider te kiezen... Toen ik dat hoorde dat je niet eens dmv een module kan kijken, dacht ik ook het mijne daarvan. Het klinkt helemaal boosaardig als ik dan lees dat er voor de zakelijke markt blijkbaar wel een module bestaat..... tja, niet netjes van KPN, om het in geschikte woorden voor dit forum te zeggen.
 13. Dat is uiteraard misschien waar voor de provider VD of TVV... maar lang niet voor satelliet televisie in het algemeen. In de meeste landen is Sat TV de meest gebruikte manier om televisie te kijken... en is lang niet dood! Er zijn mensen die graag wat meer zien dan de commercials op SBS6 en het gezwam op de NPO (om het maar heel kort door de bocht te zeggen). Als je graag een schotel van 180 cm wil, dan zet je hem gewoon neer, ook al vind een ander het onzin.... Dat kan je van de grote auto van de alleenstaande buurman ook vinden, maar daar wordt alleen maar kwijlend naar gekeken door sommigen.
 14. Dat criminele feit hebben we allemaal, helaas... Daar zou tegen geprotesteerd moeten worden. Het is in mijn ogen niet realistisch dat een belasting meer dan 100% bedraagt.
 15. Gewoon je geld goed beleggen op de beurs, levert meer geld op dan investeren in solar panels... en helemaal geen gedoe met onderdelen vervangen na verloop van tijd etc etc... Maar het is iets voor wie er van overtuigd is dat het goed is... dan is er niets mis mee. Ik hou het wel bij de beurs
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid