Jump to content

oble

Members
 • Content Count

  179
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About oble

 • Rank
  Proef lidmaatschap
 • Birthday 04/02/1949

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  .BE "De Kempen" + .ES Tenerife
 • Interesses
  sat tv

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En wat lees ik deze morgen op hun FaceBook TV Vlaanderen site: Vanaf 1 juni 2020 verandert er heel wat in het satelliet tv-abonnement van TV VLAANDEREN. De zenders BBC entertainment, Ment tv en Fightbox worden toegevoegd aan het tv-abonnement Basic Light. BBC First wordt toegevoegd aan Basic+. De BBC-zender zullen ook beschikbaar zijn via onze Live TV app en op livetv.tv-vlaanderen.be. Vergeet niet de zender opnieuw in te laten als dit niet automatisch gebeurt. Geen melding van zenders die zouden verdwijnen?
 2. oble

  Beste zuul, in het packet zat toch min 10m nieuwe kabel bij of is dat niet meer van toepassing?

   

 3. oble

  uitlijnen

  Sorry, ik heb mijzelf op een verkeerd dwaalspoor gezet, ik had een ander scherm in mijn gedachten. Mea culpa.
 4. oble

  uitlijnen

  Ik zie toch iets anders? A1...B en A3 Uni LNB1 ? Maak nog eens een foto van uw huidig scherm!
 5. oble

  uitlijnen

  Uw DiSEqC instellingen staan niet juist. Astra 1 moet A zijn en Astra 3 moet B zijn. Ga terug naar Fabrieksinstellingen en start opnieuw.De nieuwe decoders zoeken zelf hun DiSEqC instellingen en zal zeker die transponder 12168 niet kiezen voor hun signaal metingen die heb je wss zelf ingesteld?
 6. Denk dat je best eerst eens zegt wat voor model van TCL het is. En wat bedoel je met "Op tv krijg ik enkel de gegevens van tv vlaanderen via internet "? Probeer je dan "TV Live te activeren? En je heeft een set van tv Vlaanderen? CI+ module mag ik aannemen of een box? Voor het afstellen van de schotel.....SPRIETJE volgen. En als het kan een beetje vlugger reageren op vragen, sorry voor mijn ongeduld.
 7. Je ken elke zender aanvinken of niet, je moet maar eens kijken in de zenderlijst van uw ontvanger. Daar staat naast de betreffende zenders een icoontje wanneer hij is geblokkeerd met een pin code. Blokkeer eens een bepaalde zender en dan kan je dat zien, daarna terug deblokkeren.
 8. Waarschijnlijk heeft hij per toeval zelf een bepaalde zender(s) aangemerkt met een kinderbeperking....dus terug uitschakelen en ok. Al dikwijls meegemaakt
 9. Een Hitachi 24HE200, zou niet weten wat er mis mee is, waarom zou dat geen HD zijn en heeft HDMI's , DVB-S2 en CI ingang?
 10. Het eerste wat je moet doen bij deze ontvanger is de voeding vervangen bij problemen.Ook DSR8141 heeft hier last van. +-20€ en draait weer als nieuw;
 11. Eventjes de Kanaallijst opvragen dan zie je waarom.
 12. Kunnen wij niet gewoon samen gaan.....er rijden hier in BE al meer busjes van PostNL dan van BPost? En als wij in de toekomst jullie geen Hollanders maar Nederlanders zullen noemen, zou er dan geen kans bestaan dat wij samensmelten. Lol!
 13. Beste, ik zou niet weten welk onderdeel je zou missen? Maar die pompjes durven soms haperen, zijn magneet pompen. grtjs Indesit storing F05 of Indesit storing F11 De wasmachine krijgt het water in de trommel niet afgepompt. Dit kan komen door een verstopte afvoerfilter of een ander probleem met de afvoer. Ook kan de afvoerpomp zelf defect zijn.
 14. Uw decoder heeft niet de laatste update vandaar dat de instellingen van A3 niet op 12070 H 27500 3/4 staan. Zoals sprietje zegt; schotel staat niet uitgericht op 23.5 Astra 3, plak de 2 buitenste lnb's af en richt de middelste uit op Astra 3. Dan de folie verwijderen en doe dan en fabrieksinstelling en die DSR 8141 doet de rest automatisch.suc6
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy