Ga naar inhoud

oble

Leden
 • Aantal items

  192
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over oble

 • Titel
  Proef lidmaatschap
 • Verjaardag 04/02/1949

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  .BE "De Kempen" + .ES Tenerife
 • Interesses
  sat tv

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik had de indruk dat het alleen de gecodeerde kanalen zijn die problemen geven , hun info kanaal op14 werkte steeds, of was het maar toeval?
 2. Beste Sprietje, alvast bedankt voor uw deskundige reactie, maar ik denk dat u wat betreft de off. decoders (hier een Sat 801) een beetje achterloopt, die hebben de laatste jaren regelmatig een update gehad. Bijgevolg zijn die erg klantvriendelijk gemaakt en doen die eigenlijk alles automatisch. Je mag die decoders volledig zonder stroom zetten gedurende lange tijd (maanden) . Bij het terug aanzetten heb je meestal binnen de 10 min terug beeld met de nieuwste software en een nieuwe aangepaste kanaallijst, zonder dat je zelf iets moet instellen. Voor de doorsnee gebruiker is dat een prima decode
 3. Moet nog gaan kijken! Is niet voor mijzelf en kan weinig voortgaan op zijn uitspraken, sorry. Is wel degelijk een Sat 801 van TVV Is wel degelijk een Sat 801 van TVV.
 4. Niet naar gekeken (dat mag ik niet van mijn vrouw, haha) maar veronderstel dat die er ook niet doorkomen.
 5. SMS/SITE TVV geeft geen gevolg. Omdat ze Radio1 en 2 (BE) TP 12515 Astra1 niet kunnen ontvangen zal dat ook de reden zijn van het ontbreken van de scans en ik dacht ook van het niet doorkomen vh activatie signaal. Of de TP 12070 van Astra3 door komt weet ik nu nog niet.
 6. Raar ,want 1 bewoner beweert , als hij langer dan 4 mnd afwezig is, hij zijn kaart niet krijgt gereactiveerd en iemand moet zoeken met een eigen schotel. Zal het even checken.
 7. Thanks Sprietje, nu nog die Spaanse techniekers overtuigen. Is het nu echt technisch niet mogelijk om ALLE Transponders van A1-A3 en Hotbird +internet+Spaanse T canalen) tezamen over één coax aan te bieden?
 8. In een appartementen complex (+-200 bewoners, gemengd Vlamingen /Walen) worden niet alle transponders beschikbaar gesteld, met gevolg dat zij geen her activatie signaal ontvangen en geen zenders scans kunnen uitvoeren. Heb ik het mis dat daarvoor TP 12070 (23.5) en TP 12515 (19,2) nodig zijn? Maar voor TéléSAT weet ik het niet of gebruiken zij ook die van Astra1?
 9. Wimo01:Op 30 is een sat kanaal....ELEVEN Pro League 1NL 2en 3 enkel over internet en 1 ook natuurlijk! PS: met mijn gewone TVV kaart werkt Pro League 1NL ook niet op 30 in een CI module van TVV en moet die casten vanuit mijn smartphone?
 10. Waarom zou het aan de schotel of instellingen kunnen liggen? Ik snap jullie redeneringen niet....hij zegt dat vanaf kan 2 tot 10 alles ok is en daar zitten zowel H als V kanalen op!
 11. Ga eens naar fabrieksinstellingen.....de rest doet deze ontvanger automatisch. Suc6.
 12. Eleven Sport Pro League toch ook op Prés 30 langs satelliet! TV Vlaanderen min basic.
 13. En wat lees ik deze morgen op hun FaceBook TV Vlaanderen site: Vanaf 1 juni 2020 verandert er heel wat in het satelliet tv-abonnement van TV VLAANDEREN. De zenders BBC entertainment, Ment tv en Fightbox worden toegevoegd aan het tv-abonnement Basic Light. BBC First wordt toegevoegd aan Basic+. De BBC-zender zullen ook beschikbaar zijn via onze Live TV app en op livetv.tv-vlaanderen.be. Vergeet niet de zender opnieuw in te laten als dit niet automatisch gebeurt. Geen melding van zenders die zouden verdwijnen?
 14. oble

  Beste zuul, in het packet zat toch min 10m nieuwe kabel bij of is dat niet meer van toepassing?

   

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.