Jump to content

oble

Members
 • Posts

  193
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

1 Follower

About oble

 • Birthday 04/02/1949

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  .BE "De Kempen" + .ES Tenerife
 • Interesses
  sat tv

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

oble's Achievements

 1. "De M7-CAM701 die Canal Digitaal/TVV/TéléSAT gebruikt doet wel 2 kanalen tegelijk. " Wil dat zeggen wanneer ik een TV heb met 2 DVBS2 kan kiezers/ingangen maar 1 CI mod nodig heb? Nu gebruik ik 2 Ci mods de zwarte met wereld bol en een Aston, maar die zullen niet meer werken vanaf feb 2022!
 2. Ik had de indruk dat het alleen de gecodeerde kanalen zijn die problemen geven , hun info kanaal op14 werkte steeds, of was het maar toeval?
 3. Beste Sprietje, alvast bedankt voor uw deskundige reactie, maar ik denk dat u wat betreft de off. decoders (hier een Sat 801) een beetje achterloopt, die hebben de laatste jaren regelmatig een update gehad. Bijgevolg zijn die erg klantvriendelijk gemaakt en doen die eigenlijk alles automatisch. Je mag die decoders volledig zonder stroom zetten gedurende lange tijd (maanden) . Bij het terug aanzetten heb je meestal binnen de 10 min terug beeld met de nieuwste software en een nieuwe aangepaste kanaallijst, zonder dat je zelf iets moet instellen. Voor de doorsnee gebruiker is dat een prima decoder en hoeft die niet naar de vuilnis/kliko . (Zoals vele leden hier willen beweren). Ik zal nog wel het verder verloop posten, maar eerst die Spanjaarden overtuigen. Groetjes
 4. Moet nog gaan kijken! Is niet voor mijzelf en kan weinig voortgaan op zijn uitspraken, sorry. Is wel degelijk een Sat 801 van TVV Is wel degelijk een Sat 801 van TVV.
 5. Niet naar gekeken (dat mag ik niet van mijn vrouw, haha) maar veronderstel dat die er ook niet doorkomen.
 6. SMS/SITE TVV geeft geen gevolg. Omdat ze Radio1 en 2 (BE) TP 12515 Astra1 niet kunnen ontvangen zal dat ook de reden zijn van het ontbreken van de scans en ik dacht ook van het niet doorkomen vh activatie signaal. Of de TP 12070 van Astra3 door komt weet ik nu nog niet.
 7. Raar ,want 1 bewoner beweert , als hij langer dan 4 mnd afwezig is, hij zijn kaart niet krijgt gereactiveerd en iemand moet zoeken met een eigen schotel. Zal het even checken.
 8. Thanks Sprietje, nu nog die Spaanse techniekers overtuigen. Is het nu echt technisch niet mogelijk om ALLE Transponders van A1-A3 en Hotbird +internet+Spaanse T canalen) tezamen over één coax aan te bieden?
 9. In een appartementen complex (+-200 bewoners, gemengd Vlamingen /Walen) worden niet alle transponders beschikbaar gesteld, met gevolg dat zij geen her activatie signaal ontvangen en geen zenders scans kunnen uitvoeren. Heb ik het mis dat daarvoor TP 12070 (23.5) en TP 12515 (19,2) nodig zijn? Maar voor TéléSAT weet ik het niet of gebruiken zij ook die van Astra1?
 10. Wimo01:Op 30 is een sat kanaal....ELEVEN Pro League 1NL 2en 3 enkel over internet en 1 ook natuurlijk! PS: met mijn gewone TVV kaart werkt Pro League 1NL ook niet op 30 in een CI module van TVV en moet die casten vanuit mijn smartphone?
 11. Waarom zou het aan de schotel of instellingen kunnen liggen? Ik snap jullie redeneringen niet....hij zegt dat vanaf kan 2 tot 10 alles ok is en daar zitten zowel H als V kanalen op!
 12. Ga eens naar fabrieksinstellingen.....de rest doet deze ontvanger automatisch. Suc6.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.