Jump to content

dutchandrew

Members
 • Content Count

  593
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About dutchandrew

 • Rank
  Sat4all regular

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb het al een paar keer bij collega's gezien dat ze in 1 keer gestopt zijn met roken. Lees: ze hadden heel veel geluk dat ze net op tijd in het ziekenhuis waren en geen 10 minuten later hadden moeten komen, omdat ze het anders het hoogst waarschijnlijk niet hadden kunnen na vertellen.
 2. Misschien heeft TS hier nog wat aan: https://www.schoonepc.nl/vragen/nb97-01_update_mislukt_microsoft_update_catalogus.html
 3. dutchandrew

  IPTV IPTV KPN

  Sommige zenders (duitse) zijn alleen beschikbaar op de ontvanger en niet via de app.
 4. Wil je veel verplaatsen/ wijzigen, dan zou ik het met bijvoorbeeld dreamboxedit doen. Als het een paar zenders zijn die je wilt verschuiven kun je dat met de afstandsbediening doen. Als je in de zenderlijst staat druk je op menu en dan kiezen voor verplaatsmodus activeren. Ga naar de zender die je wilt verplaatsen , druk op ok en verplaats de zender met de pijltjes omhoog/omlaag. Staat de zender op de juiste plek druk je weer op ok. Tip: de afstandsbediening heeft ook een help toets. Wil je op verschillende ontvangers dezelfde lijst , dan kun je dat beter met de pc doen.
 5. met google chrome kun je casten: rechtsboven google chrome aanpassen en beheren en dan casten -> jouw tv kiezen of een evt Chromecast die op een tv is aangesloten.
 6. Nu de kinderen huiswerk krijgen via school krijg ik ook te maken met mails die niet uit de printer willen komen. (HP 3050) Meestal zit er een verwijzing naar een site in. Ik heb het opgelost door eerst te kiezen als pdf drukken en vervolgens het pdf bestand met edge te openen en dan af te drukken. Deze truc gebruik ik ook voor de melding dat als een gedeelte buiten het afdrukbereik ligt.
 7. Dus als je het dak op gaat, altijd de telefoon meenemen.
 8. https://www.rtvoost.nl/nieuws/327874/Brandweer-redt-Steenwijker-van-het-dak-na-reparatie-televisieschotel
 9. De zakkenrollers en inbrekers gaan ook een zware periode tegemoet. Niemand meer op straat en iedereen thuis.
 10. F1 tm F12 -> FN toets gebruiken + F.. (F2 = derde toets bovenste rij) De 0 (nul) toets vasthouden met opstarten -> Herstel F2 vast houden met opstarten -> BIOS Eenvoudiger is misschien: instellingen-> bijwerken en beveiliging -> systeemherstel -> nu opnieuw opstarten -> use a device -> usb uefi
 11. Bij Tado zit je vast aan een abonnement als je alle functies wilt gebruiken. Ik vond nog wel een andere goede functie: schoonmoeder in de kou zetten op afstand.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy