Jump to content

dutchandrew

Members
 • Content Count

  600
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About dutchandrew

 • Rank
  Sat4all regular

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Als je de schotel op bovenstaande manier hebt uitgericht en op de ontvanger ( in openpli ) via Menu > Instelling > Tuner & zenders zoeken> Signaal zoeker: satelliet 9E 11.996 V DVB-S QPSK 27500 3/4, instelt, moet je toch signaal krijgen. En als je dan op OK drukt krijg je de lijst met zenders op die transponder.
 2. ff googlen op: f-secure + bankierbeveiliging inschakelen
 3. Gebruik je kaspersky antivirus?
 4. De laptophier is ook zaterdag geupdated naar versie 2004. Duurde wel lang, maar alles werkt. Het komt hier weleens voor dat sommige namen / mappen in het engels staan aangegeven, maar na een update is dat vaak weer verholpen. Voor ongeveer 2 weken terug heb ik wel een probleem gehad met een wachtwoord. De enige oplossing die ik kan bedenk is mail verwijderen en opnieuw installeren.
 5. In de handleiding staat dat HDR niet word ondersteund in de modus Monitor. 43pus7304_12_dfu_nld.pdf
 6. Druk eens op het tandwieltje en dan beeldstijl en kies een andere beeldstijl
 7. Ik krijg hier een melding HDR signaal wanneer er het een uitzending betreft met HDR. Bij HDR is toch het zwart donkerder en wit feller wit. Hier zit in de software ook een kort demo film
 8. Ik ben blij dat jij dat zegt ….
 9. Ik heb het al een paar keer bij collega's gezien dat ze in 1 keer gestopt zijn met roken. Lees: ze hadden heel veel geluk dat ze net op tijd in het ziekenhuis waren en geen 10 minuten later hadden moeten komen, omdat ze het anders het hoogst waarschijnlijk niet hadden kunnen na vertellen.
 10. Misschien heeft TS hier nog wat aan: https://www.schoonepc.nl/vragen/nb97-01_update_mislukt_microsoft_update_catalogus.html
 11. dutchandrew

  iptv IPTV KPN

  Sommige zenders (duitse) zijn alleen beschikbaar op de ontvanger en niet via de app.
 12. Wil je veel verplaatsen/ wijzigen, dan zou ik het met bijvoorbeeld dreamboxedit doen. Als het een paar zenders zijn die je wilt verschuiven kun je dat met de afstandsbediening doen. Als je in de zenderlijst staat druk je op menu en dan kiezen voor verplaatsmodus activeren. Ga naar de zender die je wilt verplaatsen , druk op ok en verplaats de zender met de pijltjes omhoog/omlaag. Staat de zender op de juiste plek druk je weer op ok. Tip: de afstandsbediening heeft ook een help toets. Wil je op verschillende ontvangers dezelfde lijst , dan kun je dat beter met de pc doen.
 13. met google chrome kun je casten: rechtsboven google chrome aanpassen en beheren en dan casten -> jouw tv kiezen of een evt Chromecast die op een tv is aangesloten.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy